Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak poza tym witam się z Wami w skończonym 37 tygodniu ciąży ❤️ Jesteśmy już donoszeni! Dziś spakuję torbę do szpitala 😊😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 01:06
sunshine03, przedszkolanka:), madziorek86, Meggs, tęczova, talku, Dośka, Kijanka, blair. lubią tę wiadomość
-
Witam po bezsennej nocy.
Mój syn dzisiaj postanowił budzić się co godzinę,wisiał na cycku,ściągał spodenki, rano jeszcze zrobił kupę i teraz ksiaze będzie odsypiał cały dzień.. myślałam,że po wczorajszym aktywnym popołudniu prześpi noc o ja głupia i naiwna ;p
O już się denerwuje ..aaa spać 🙄 -
Ja nie rodze i nie zapowiada sie na to. Wczoraj skonczylam 2 op herbaty i juz nie kupuje , bede tylko wiesiolka brac.
Przedszko figura piekna 😍
Dobrze ze Olus przespal odwiedziny .
Wczoraj znow przewylam caly dzien 😢😭😳😕
Dzis chyba obiad z moja 3jka i potem basen.
Przedszko na heroroida polecam POSTERISAN czy jakos tak w masci. Troche do srodka, troche za zewnatrz i ulga niesamowita. Mi po 3 dniach przeszlo calkiem, teraz nie stostuje nicm
przedszkolanka:), tere-fere lubią tę wiadomość
-
Monia trzymam kciuki!!! Oby już niedługo się zaczęło bo synuś duży!! ❤️❤️❤️
XxMoniaXx, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Monia trzymam kciuki!!! Oby już niedługo się zaczęło bo synuś duży!! ❤️❤️❤️
Narazie to wszyscy robia 😳 oczy ze ja zamiast siedziec w domu i czekac to wszedzie chodze. Ze basen, sklepy itp.
No i jak moglam jeszcze nie urodzic 😳
Tesciowa codziennie porownuje brzuch czy mam wiekszy niz z J. Czy moze mniejszy, no swietne zajecie, no ale to w koncu oko specjalisty 😂😂😅
Ale ja w domu o tak becze to po choleere jeszcze w nim byc .. Na basenie tez mozna urodzic lub jechac do szpitala . szpitali wszedzie duzo ☺ a ja jeszcze teraz na weekend chcialam jechac bo m mial pt , sob i niedz wolne co sie zdarza 1raz na rok 😕
To dopiero byly spojrzenia 😳😳😳😳😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 08:25
-
Monia a jak na mnie patrzą hak termin na wczoraj a ja dziś na basen, wczoraj 4km spacer Haha a tak jak mam sile i lepiej mi w ruchu, szczerze czuje się fizycznie lepiej niż tydz temu:) ja od wczoraj witam się w skończonym 40 tyg i celebruje 41:)
Biegającą-mama, Pestkaa, Ani0nka, tęczova, madziorek86, tere-fere, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
Kozgo no dawaj zaczynaj falę porodową razem z Monią, bo ja z Niezapominajką jesteśmy następne w kolejce 😁😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 09:00
-
alex0806 wrote:Jak wy to robicie tak szybko?
najpierw Lami teraz ty
A u mnie plamienie trwa w najlepsze... Może powinnam wykorzystać męża żeby przeszło?
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 😊
Anionka - gratuluję donoszonej ciąży 😘
Monia, Kozgo - trzymam kciuki, by wszystko samo ładnie ruszyło ☺
Czy któraś z Was miała dużą ochotę na mleko? Od jakiegoś czasu jem na śniadanie taki pełny talerz z płatkami. A jak się tylko przebudzę to tylki o tym myślę haha 😀
Macie jakieś sposoby na zmniejszenie bólu w dolu pleców po nocy? Czy ta poduszka- rogal coś by w tej kwestii pomogła, ciało jakos inaczej się przy niej układa? Coś czuję, że jakoś źle się układam do spania i przez to zaczynam mieć problemy..
Życzę każdej z Was pięknej niedzieli 😊
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Dzień dobry 😊
Anionka - gratuluję donoszonej ciąży 😘
Monia, Kozgo - trzymam kciuki, by wszystko samo ładnie ruszyło ☺
Czy któraś z Was miała dużą ochotę na mleko? Od jakiegoś czasu jem na śniadanie taki pełny talerz z płatkami. A jak się tylko przebudzę to tylki o tym myślę haha 😀
Macie jakieś sposoby na zmniejszenie bólu w dolu pleców po nocy? Czy ta poduszka- rogal coś by w tej kwestii pomogła, ciało jakos inaczej się przy niej układa? Coś czuję, że jakoś źle się układam do spania i przez to zaczynam mieć problemy..
Życzę każdej z Was pięknej niedzieli 😊
Ja miałam trzy tygodnie temu. Płatki chocapicc z mlekiem jadłam przez tydzień 😛 przeszło mi.
Słoneczko, na bóle w dolnym odcinku super sprawdza się piłka. Ja ćwiczę bujanie biodrami codziennie na piłce i jest naprawdę lepiej. Poza tym jak zwalcze przeziębienie wracam do aktywności fizycznych, basen, ćwiczenia.Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko- z zaśnięciem nie mam problemu haha
Talku- dziękuję za podpowiedź, będę musiała zakupić piłkęTeż miałam ochotę na chocapic, ale stanęło na płatkach lion z karmelem 😊
Kozgo, u mnie coraz większa ochota na mleko, a wcześniej mało co piłam, jedynie do kawy ☺ -
Słoneczko my kupowaliśmy jedno dwa mleka na tydz tyle co syn jadł rano i ja do bawarki (kawę zaczęłam pic w ciąży) a teraz ledwo 6 butelek starcza i nic nie przechodzi.
Ja od kilku dni porzuciłam rogala do spania ale co najlepsze najlepiej śpi mi się na kanapie hehe -
nick nieaktualnySłoneczko mi na plecy pomógł bardzo basen
A na mleko z płatkami miałam fazę w ciąży ze 2 tygodnie i jadłam dzień w dzień, potem ta chęć mi przeszłatakże normalna sprawa
a nie jadłam mleka z płatkami od lat
Powoli wracamy do żywychmam nadzieję, że w ciągu paru dni się już ogarniemy i wrócę do Was
z foteczką też
Niezapominajka2, Biegającą-mama, alex0806, Ani0nka, Dośka, Słoneczko123, tere-fere, tęczova, madziorek86, blair. lubią tę wiadomość