Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark pociesza mnie to bo mój pierwszy w brzuchu ledwo co kopał cisza spokój nie wiedziałam co to ruchy dziecka aż do końca za to po urodzeniu ryk przez kolkę od 5 rano do 20 przez 4,5 miesiąca i ADHD aż do dziś Haha czyli 5,5 roku, a ten teraz w brzuchu tłucze się 24h nawet ruchów liczyć nie trzeba Haha to może po urodzeniu będzie spokojny.
U mnie tez objawów porodowych brak, jednak 19.10 to dla mnie za późno hehe poza tym wszyscy jadą wtedy na mojej siostry wesele nad morze, wolałabym rodzic jednak w tygodniu albo nie będę marudzić chciałabym poprostu urodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 08:21
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Kozgo u mnie Laura też tak nawalała, że liczyć ruchów nie trzeba było bo normę w 3 minuty wyrabiała
A teraz w nocy złote dziecko (tfu tfu żeby jej się nie odmieniło). Jak jej nie budzę na karmienie do od 20.30 do 1.30-2 śpi, później koło 4/5. I teraz nadal śpi
W dzień gdyby nie te brzuszkowe sprawy to też byłaby grzeczna. Bo jak jej kupa nie męczy to leży, patrzy, interesuje się zabawkami. Przytulaśna też jest, ale może być też u taty
Chyba że głodna, to wpiernicza mu koszulkę
CO do diety to ja też nic nie stosuję i ona ma problemy niezależnie od tego, co zjem. W sobotę nażarłam się gołąbków. I co? Była spokojna calutki dzień praktycznie. Wczoraj nawet swoją godzinę darcia się i aktywności przespała w samochodzie, wróciliśmy do domu, zjadła ok 17 i spała jeszcze pół godziny. Później trochę pokrzyczała, mąż się nią zajął, kąpiel ok 19 i po 20 do spania. Wcześniej mi nie zaśnie. Ale spała do 2 prawie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A u mnie chyba 1dc, bo nie jest to na pewno plamienie, a poporodowe plamienia skończyła dwa tygodnie temu. Nic mi nie było po "było" i minęły teraz dwa dni, więc nie sądzę, że coś podrażnilismy i teraz wychodzi. Na flo mam wpisane 1,5 tygodnia temu ból brzucha, może była owulacja. Ale na razie nic miesiączkowo nie boli.
Monia, Tobie z atrakcji to tylko dyskoteka została i rollercoaster, ale na drugie Cię nie wpuszczą 😁
Kogo, może Ty bierzesz 7.10 na poród?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Talku, Kark, tak naprawdę najlepsza październikowa data wypada pojutrze
Talku, czyżbyśmy miały tu Jubilatkę (chyba, że z innego powodu to dziś jest najlepsza data)? Jeśli tak to wszystkiego co najpiękniejsze na świecie! Chociaż to co najpiękniejsze już nosisz w brzuchu 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 09:30
przedszkolanka:), tere-fere, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kijanka wrote:Rozpakowane dziewczęta - czy pory aktywności Waszych dzieci z brzuszka przekładają się jakoś na to, co jest po porodzie?
ale jeśli liczyć sen aktywny kiedy się wierzga, to może podobnie, bo ja nie wiem które to były ruchy podczas snu a kiedy nie spala
Lami szybko ta owulka, u je też mam wrażenie, że coś się może kroić, bo dwa dni miałam takie lekkie skurcze brzucha... A moja mała je często, ale co z tego jak szybko, więc ta stymulacja jest mniejsza, np dziś od rana to po 3 min tylko jadla, nalyka się i pełna po chwili. Z resztą się nie dziwię. Jak przy laktatorze uda mi się trafic na wpływ to zbiorę 60 a nawet 80 ml w 2 minuty... Czy ta moc wypływu u kobiet się różni? Bo ja np w klasycznej pozycji to tak średnio mogę karmić, bo mała jakby się utopić miała... Najlepiej jej na leżąco bo nie wlewa się prosto do gardła.
Ja już 2 dni po połogu, w czwartek kontrola
Moja córka chyba zaczyna rzadziej jeść, bo je chce co godzinę jak nie śpi, a dziś po godzinie jeczala, więc chciałam jej dać a ona nie chciała i tak już 2 h minęły, jestem w szoku, ale pozytywnym, bo karmić co godzinę jest ciężko. Muszę kupić buty na wesele i nie mam czasu by poszukać stacjonarne xD
No i mam problem, bo mam sukienkę maxi i nie wiem jakie do tego ubrać, bo nie jest ciepło... I nie chce zmarznac. Może Panie mi coś doradza? Botki jakieś?Kijanka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim.. Co do aktywności córeczki to w brzuchu tak szalała że myślałam czasami że wyjdzie przez brzuch. Po porodzie zmieniła się w aniołka..
Dziewczyny mam pytanie czy u Was też w tych tygodniach Wasze bejbki tylko ruszają się a nie kopią?? Mam wrażenie że synuś słabiej kopie.. Nie potrafię sobie przypomnieć jak było z córeczką..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )