Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti dziadek gin na pewno się nie obrazi jak sobie sama zrobisz usg 😂😂 a tak na serio będzie dobrze. Każda ciąża jest inna i jak coś będzie słabo widać to nie przejmuj się. A ginka franca niech nie straszy pustym jajem bo to można stwierdzić po tym że pęcherzyk rośnie ale nic w nim nie ma. U mnie mój gin czekał do 10 tyg z decyzją ale spokojnie u Ciebie nie będzie pustego pęcherzyka🤞🤞
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziewczyny spokojnie wszystkie urodzicie 😊 ja urodziłam się 9 dni po terminie i jaka zajebista ze mnie dziewczyna 😁
Rzepakowe, prześliczna ta Twoja mała tygryska 😍
Beti, trzymam mocno kciuki za wizytę ✊ będzie piękne serduszko coś czuje 😋
Ja dziś akcja prasowanie i kolejne pranie.
Mam już szafę, regał i komodę 😁 łóżeczko zostawiam mojemu tacie na weekend do złożenia bo będą u nas z wizytą i tata chce się wykazać jako dziadek 😋
Teściowa mnie wczoraj wkurzała. A po co tu Ci ten przewijak? Lepiej jakbyś na wannie go zamontowała. W tym łóżeczku dziecko i tak Ci spać nie będzie. Czemu wszystkie te ciuszki takie białe? (Kurwa bo nie piorę białych z kolorami 😁), a co tu będzie stało, a po co to i po co tamto, a Asia (jej córka) to miała tak i tak.... i tak całe popołudnie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 11:24
Beti82, tęczova, blair., Ani0nka, Słoneczko123, Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
OlivkowaMama, Rodzynka, alex0806, tęczova, blair., Niezapominajka2, Malamia, Ani0nka, Biegającą-mama, Edyśkaa82, Domi_tur, Dośka, Meggs, Słoneczko123, Lami, Beti82, Szczęściara, madziorek86, fiorella82, tere-fere, przedszkolanka:), Pestkaa, Kijanka, Cytrynowy sok, Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggs to tak jak bym słyszała swoją teściowa. Doprowadza mnie tym do szału 🙄 🤯🥴 bo jej dzieci w łóżeczku nie spały tylko z nimi w łóżku. Bo mam się przemęczać w ciąży żeby mieć siłę na poród i nie spać w dzień bo dziecko mi w nocy nie będzie spało, bo mam jeść to i to a tego absolutnie bo ona tak jadła... No ręce opadają. Współczuje dziewczyną które mają takie teściowe. Ojj ciężko będzie bo coś mi się wydaje że będzie się wracać w wychowanie dziecka.19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
-
Rzepakowe cudowny Tygrysek
Arashe śliczna Marianka
Moje dziecię dopiero odleciało od rana na drzemkę. Mam teraz chwilę żeby w końcu pobuszować na necie i poszukać śpiworka do spania dla niej (bez zapięcia na ramionach).
I coś w tym jest może, że dzieci mają porę buszowania połączoną z porą narodzin. Laura urodziła się o 16.26 i w sumie od 16 codziennie szaleje
Arashe lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Arashe, masz pięknego dziecia! Bedzie w tych oczach rozkochiwać chłopaków 😍
Arashe lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
alex0806 wrote:Rzepakowe cudowny Tygrysek
Arashe śliczna Marianka
Moje dziecię dopiero odleciało od rana na drzemkę. Mam teraz chwilę żeby w końcu pobuszować na necie i poszukać śpiworka do spania dla niej (bez zapięcia na ramionach).
I coś w tym jest może, że dzieci mają porę buszowania połączoną z porą narodzin. Laura urodziła się o 16.26 i w sumie od 16 codziennie szalejenajwięcej czuwa rano i przed snem nocnym
-
Rzepakowe , u mnie to samo... od kiedy jesteśmy razem w domu , próbuje okiełznać 2latka... Przez tyle czasu był chłopak aniołkiem małym a teraz nagle wszystko na nie, piski , jęki, na rączki, wszystko sam , nawet nie mam czasu posiedzieć 30min popatrzyć na uśmiechy Hanki. Ale Wczoraj byli goście i dzieci które były zaintersowane bobasem to Miki krzyczał ze nie wolno, to jego siostra i odganiał hehe i za każdym razem gdy się budzi lub płacze idzie i ja głaszcze lub kładzie główkę na jej brzuszek, nawet jak powiedziałam ze nieładnie tak płakać to mnie skarcił wzrokiem wiec plus ze nie zazdrosny
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Rzepakowe , u mnie to samo... od kiedy jesteśmy razem w domu , próbuje okiełznać 2latka... Przez tyle czasu był chłopak aniołkiem małym a teraz nagle wszystko na nie, piski , jęki, na rączki, wszystko sam , nawet nie mam czasu posiedzieć 30min popatrzyć na uśmiechy Hanki. Ale Wczoraj byli goście i dzieci które były zaintersowane bobasem to Miki krzyczał ze nie wolno, to jego siostra i odganiał hehe i za każdym razem gdy się budzi lub płacze idzie i ja głaszcze lub kładzie główkę na jej brzuszek, nawet jak powiedziałam ze nieładnie tak płakać to mnie skarcił wzrokiem wiec plus ze nie zazdrosny
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Haha ja z teściowa krótka piłka, powiedziałam tylko że moje dziecko będzie mieć jedną mamę i wszystkie decyzje będą należeć do niej 😁 i koniec tematu. Potrzebuje sobie pogadać, niech gada, swojego zdania i tak mi nie narzuci o czym doskonale wie 😋
blair., Lami, Beti82, madziorek86, Ani0nka, tęczova, Domi_tur, Kijanka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 00:04
Beti82, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
29 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Malamia podaj swoje namiary na poród.Ciocia Lami Cie dopisze do 1 strony
Kogo jeszcze nie ma ?