Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Olu, ale z Ciebie superaśny tygrysek! ♥️♥️♥️
A Marianka ma takie mądre spojrzenie! Jakby już co najmniej trylogię Sienkiewicza przeczytała 😁
Śliczne dziewczyny! 💖💖💖
Haha, Domi jaka do przodu, zaraz trzeba znaleźć listę wzpomagaczy urodzeniowych, które z różnych źródeł jej pisaliśmy, jak nam oznajmiała, że wita kolejny dzień z brzuszkiem 😂
Megsiu, a Ty już 34 tydzień, szok 😮
Beti, kciuki, będzie dobrze. Zaraz nam wyślesz piękny ultrasonograf!
Nakłada się pieluchę/koc na budę wózka na spacerze jak się robi takie chłodniejsze powietrze? Chyba nie wpadłam na pomysł, że przydałby się śpiworek do wózka, muszę pobuszować na olx.Beti82, Meggs, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kozgo, Monia - chwila moment i będziemy Wam gratulować, cierpliwości Kochane😁
Beti,talku - wizytowe🤞🤞🤞 będzie idealnie😎
Tęczova jakie urodzinowe plany na pojutrze?😊
Arashe, rzepakowe - śliczne macie niunie😍
😍😍
Tere-fere dziś w śniadaniówce mówili, że za tydzień piękna pogoda. Niech im się sprawdzi to nie zmarzniesz na chrzcinach 😄
Madziorek u mnie często dzień adhd przeplata się z dniem odpoczynku malucha, wczoraj nieposmakowaly mu chrupki Duszki, a jem je cały miesiąc i zawsze było ok 🤦♀️ Gratulacje rozpoczęcia 30 tc!❤
Meggs ja prasowałam na siedząco 😂 deska ustawiona na najniższą z możliwych opcji, żeby nie przemęczać szyjki z pessarem. Brawo za rozgrywki z teściową, tu trzeba mieć siłę walki😅
Beti82, madziorek86, Meggs, Arashe lubią tę wiadomość
-
Mieszkanie wymyte, pranie nastawione, obiad na piecu, ostatnie zakupy w rossmanie zrobione, zalatwipam sobie zaswiadczenie glosowania w niedziele gdzie indziej i teraz mam mega ucisk w podbrzuszu, zakrecilo mi sie w glowie na tyle ze mialam mroczki przed oczami i musialam usiasc i mnie zebralo na wymioty ale na szczescie bez finalu z umywalce.. Oszalec mozna.
-
Ostatnio pisalyscie o meżach/partnerach.. Chyba mojego nikt nie przebije. Pojechał dzisiaj do pracy w dwóch różnych butach i się do tej pory nie skapnął 😂😂
Co prawda ma dzisiaj pecha ale te buty to chyba nie pech 😂😂madziorek86, Malamia, blair., Ani0nka, Biegającą-mama, sunshine03, Beti82, Kijanka, Słoneczko123, Dośka, Magda - mbc, tere-fere lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 00:04
Beti82, Szczęściara, madziorek86 lubią tę wiadomość
29 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Miśka, mąż coś strasznie kombinuje ze swoją siostrą, twierdzi, że skaczę ze spadochronem, więc tym bardziej liczę na 2 kreski
miśka, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami, pisałyście, radziłyście i nic nie pomogło 😂 gdyby nie dzidziuś gin to bym dalej popylała z brzuchem, Szymon ważyłby te 6kg, a ja bym z przeciążenia chodziła wygięta jak babuleńka 😂
Swoją drogą, to dziadki giny są super 😂
Teczova dobrze pamiętam, że testujesz w urodziny? -
alex0806 wrote:Beti, o której ta wizyta?? Czekamy
-
Beti o której wizyta? Ja miałam później ból głowy plus mdlosci-lepiej nie kracz,że chcesz!;p
Monia szalona jesteś! A Julka z tatą zobaczysz jak sobie poradzą,ja się bałam i mega szybko zleciało a mała zadowolona haha
Lami pierwsze słyszę,nie nagrywał w lecie ani w zimieśpiwór spokojnie bo w mrozy -20 st .i tak się nie wychodzi
Arashe,Rzepakowe piękne dziewczyny 🥰🥰
Szczęściaro brawo dla męża haha
A ja załatwiłam papiery,byłam w szpitalu i spotkałam swojego lekarza który małego oglądał,pytał o mnie -uwielbiam go!
Arashe, Szczęściara, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
Blair na pewno nie skapnął się. Jego reakcja jak zapytałam o buty mówi wszystko😂😂
Chociaż mam dzień 🤣🤣 dawno tak się nie uśmiałam aż młody co chwilę puka bo nie wiem co się dzieje 🙈🙈blair. lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Mój mąż ostatnio kupił dwa różne buty, model ten sam, ale inny odcień... Dopiero w domu mu powiedziałam, że "chyba" są inne
Teść za to poszedł do pracy w dwóch różnych, a że jest wykładowca... To ciekawe jak było zabawnie