Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki, swietna wiadomosc! Ktory to bedzie dzien cyklu?
Tak, szpital jest w Przasnyszu, jest tylko jeden. Ja nie mialam ze soba nic oprocz skierowania, dowodu osobistego, koszuli nocnej, kapci i podpasek.
Z takich praktycznych rad, to mnie po tym jak puscil glupi jas zlapal niesamowity glod, wiec moze jakis batonik tez sie przyda
Szczerze mowiac mam nadzieje, ze H. cos tam Ci znajdzie, wytnie i za chwile beda dwie krechy!
Teczova - do Łodzi jechalam na konsultacje w sprawie miesniaka
Cien cienia mowisz? Cos czuje, ze ten cien juz jutro sciemniejeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 17:04
Słoneczko123, tęczova lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Teraz u tej mojej będę 31.10 wieczorem. Po drodze mam jeszcze wizytę na nfz ☺
-
Słoneczko123 wrote:Do tej pory płaciłam 100 zł, ostatnio podniosła do 120 zł. Także nie ma tragedii ☺
-
No właśnie teczova mam nadzieje,ze masz duzo testow 😉
Lami, tęczova, Malamia lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Łooo to taniżna.Ode mnie chciala 150 😂😂😂 Ja to nie wiem za co od razu z gory wiecej zawsze place niz inni 🤣🤣🤣
Zobaczymy jak będzie dalej 😊 Wydaje mi się, że ona zmieniła już cennik, ale może nie chciała od razu tak skoczyć na 150 i stopinowo będzie podnosić. Zresztą, już kupę kasy u niej zostawiłam..
Także, pewnie będzie coraz drożej 😀 -
Nikodemka wrote:O matulku, 150 zl za wizyte - marzenie! 🤭
Tęczowa Ty wiesz ze ja czekam od tygodnia na te Twoje krechy?? 🤩🤩tęczova, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Arashe i rzepakowepole - macie prześliczne córeczki!
Beti - kciuki za wizytę!
Madziorek, z tymi ruchami to bywa naprawdę różnie. U mnie jednego dnia skrzacik odstawia lambadę w brzuchu, potem jest kilka dni odsypiania imprezy, gdzie ruchów jest zdecydowanie mniej. Więcej czuję ich wieczorem niż rano, ale to też nie ma reguły. Nigdy nawet nie próbowałam testu 10 ruchów w godzinę, bo nawet w te mniej aktywne dni nie ma z tym problemu. Ale powiem Ci, że na wątku listopadowym nie ma tygodnia, żeby któraś z dziewczyn nie pojawiała się na IP z powodu braku ruchów. I luzik, lepiej sprawdzić raz za dużo niż raz za mało. Chciałam tylko przekazać, że nie ma sztywnych reguł.
Monia, Kozgo, ja też bardzo obawiam się przenoszenia... za kilka tygodni na pewno będę Wam się tu żalić z tego powodu.madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Hahaha dokładnie , prawie jak za darmo 😋
A jaki jest warszawski cennik?
Moja ginekolog z miasta Łodzi za wizytę brała 130 zł, ostatnio podniosła do 150 zł. Z tym, że USG jest dodatkowo płatne - 40 zł. Ona jednak nie wykonuje USG ciąży powyżej 12 tygodnia, więc za USG płacę i tak osobno po 200 zł.
-
Słoneczko nawet nie myślę o tym🙈🙈
Zero piwa przez dwa lata 😂😂
Co do cen wizyty to na prawdę bardzo mało. Ja płaciła tyle 3 lata temu. Teraz wszędzie od 150 zł..
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Na Was zawsze można polegać, a tak dobrze mi szło z nienakręcaniem się
nie chciałabym zawieść tylu ciężarnych i mlodych matek, ale to przecież na 100% ovitrelle! W 10dpo na teście o czulości 25, zlitujcie się! Ale i tak jesteście kochane 😘
Kijanka, warszawski cennik to minimum 200-250 za konsultację plus do tego atrakcje typu usg płatne 100 zł w górę... no ale przynajmniej dr W nigdy mi jeszcze usg nie doliczyłWik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ta, cienie po zastrzyku na teście, spanie przy garach o 17, nic nadzwyczajnego w sumie... ✊✊✊✊✊✊✊✊✊
Wiki, to będzie to! 😘
Beti, daj znać jak dziadziu zareagował, ta Domi jakaś nadwrażliwa 😁
Już oficjalnie 1dc, dziwne uczucie widzieć niebieskie kółeczko przewidujące owulację we flo... Gdzie mój obrazek dzidziusia? Pamiętam jak na początku przewijałam kolejno każdy tydzień, żeby widzieć jak z kuleczki się zmienia i jak czytałam na 3 aplikacjach co dzieje się w danym tygodniu. Taka magia to była ✨✨✨Domi_tur, madziorek86, Wik89, Magda - mbc, VianEthel2, tęczova, Malamia lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero