Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara niby teraz mam 11 przyjść na ktg i badanie i zobaczymy co dalej, 10 będę jeszcze próbowała wbić się do swojego doktora na oględziny. Teraz jak pytałam w szpitalu czy może być tak ze jak nic się nie ruszy to będę miała cc to powiedzieli ze nie ze dopiero jakby wywoływanie nic nie dało albo coś złe ktg wyszło. Najbardziej nie chce rodzic w sobotę 12 bo mąż na weselu gra i będzie się martwił potem jechał do domu jak wariat no ale jak tak wyjdzie to tez urodzę nie będę już wybrzydzać hehe byle maluch był bezpieczny. 11 kazali już przyjechać z walizka na wszelki wypadek
-
Kozgo kochana wszystkie sposoby wywołania nie działają?? Jeszcze kilka dni na to żeby samo się zaczęło jest oby maluszek zechciał sam wyjść.
Boję się przenoszenia🙁😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 15:53
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Hej kochane, nie zdaze odniesc sie do wszystkich, nie nadrobilam Was jeszcze od rana
Arashe, córeczka śliczna
Kozgo powodzenia!
Teczova, kciuki ciagle zacisniete😘
Mam histeroskopie za tydzien 😮 boje sie ale klamka zapadla. Nikodemko, rozumiem ze to szpital w tym miescie, w ktorym dr H ma swoj gabinet? Bo z emocji nawet nie spytalamczy mialas miec przy sobie jakies wyniki badan?
blair., Meggs, tęczova, Nikodemka, madziorek86, miśka, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Arashe, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Siedze i czekam z qupą w gaciach haha
Ani0nka, Kijanka, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Beti - kciuki za wizytę 😊
Rzepakowe, Arashe - piękne dzieciaczki 😍
Szczęściaro - mąż jeszcze się nie zorientował z butami? 😂
Wiki - wszystko będzie dobrze 😊 To duży krok do przodu!Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Wiki nie moge sie juz doczekac Twojej histero😍
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Sloneczko a Ty kiedy masz teraz wizyte u tej swojej?
-
Domi_tur wrote:No ja bym Cię w takim stanie nie przyjęła 😂
Weź nie rozsmieszaj bo jak tak będę się chichrać to młody zechce jeszcze wyjść bo pomyśli no matka wariatka🤪🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 16:59
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domi_tur wrote:No ja bym Cię w takim stanie nie przyjęła 😂
Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Wiki, ale super z tą histero 😍 nie wiem czemu kojarzę, że Nikodemka jeździła do Łodzi na zabieg, ale chyba HSG.
Domi, takdziś siknęłam, żeby zobaczyć czy ovitrelle zlazło, bo dziś 11 dzień po zastrzyku ale jakaś resztka chyba jest bo cień cienia cienia wyszedł. Cierpliwie czekam do pojutrza.
Wiecie jak teściowa zorganizowała mi dzisiejszy dzień? Zaprosiła z okazji moich urodzin siebie i wujków z ameryki na wizytę u nas. Super pięknie! Uwielbiam takie atrakcje. Teraz więc usypiam nad garami.Beti82, Słoneczko123, Meggs, madziorek86, Lami, Wik89, przedszkolanka:), tere-fere, Malamia lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”