Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszko- kiedy wracasz do szycia?
Cholera, zrobily mi sie czerwone rozstepy na cyckach, tylko nie to 😭😭😭
Czym je smarowac? Do tej pory uzywalam po prostu balsamu i oliwki z Babydream... -
Monia kciuki za jutro, wasze pierwsze spotkanie
Ja jutro mam kontrole po. Dzwoniłam i wejdę bez kolejki. To dobrze, bo można tam posiedzieć...
Jakby mi było mało do ogarniania na codzień to wzięłam sobie robote do końca miesiąca do domu... Ciekawe jak mi dzieci pozwolą, bo nie ma odwrotu, wszystko już u mnie czeka na lepsze czasy.
-
E, teraz u taty jesteśmy
ale piję winko bezkarnie!
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Trafila sie beznadziejna zmiana nocna i beznadziejny lekarz ktory nic nie wie kiedy bedzie cc. Luzz. Masakra
Z glupim podtekstem zyczyl powodzenia jutro. Wrrrrr
Bo moze byc wczesnie rano a moze popoludniem. Taaa jedna miala byc popoludniem dzis i ja cofli na jutro. Masakra . -
Heh ja tez napisalam dlugi post i tradycyjnie kliknelam anuluj... 😅
Teczova kto wie, dzien jeszcze trwa, moze ktos sie urodzi 😊 a Ty tymczasem swietuj jak przystalo na okragle urodziny!!!😘 ja za pare dni dołączam
niedawno wrocilam z pracy i padam. Juz sie stresuje poniedzialkowa histeroskopia, nie mam nic wiecej do dodanianawet supli mi sie nie chce brac w tym cyklu, olewka na maksa
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Monia nastaw się pozytywnie na jutro i koniecznie wyśpij!
Kark mam to samo! Rano kawa a na 2 śniadanie już mi się chceale uwielbiam i zastępuje mi teraz ja femaltiker i słód z mlekiem😂 mleko hurtowo idzie teraz;p
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Ja czekam razem ze Sloneczkiem
Wik - olewaj, olewaj. Przeczyszcza Ci wszystkie kanaly ta histero i nawet suple nie beda potrzebne :dprzedszkolanka:), Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość