Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek, super jest to masło super blend 😍
madziorek86 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Monia, zaciskam kciuki! To bedzie cudowny dzien, poznasz mezczyzne swojego zycia 😘
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Monia ściskam! Czekamy na wiesci i foto synka
Biegająca 😍 dziekuje! Bede wypatrywac poczty z niecierpliwoscia:)
Teczova czy Ty juz w cieplych krajach? Foto pls 😀
I co to za maslo super blend?
Nona co u Ciebie?
Moj maz chory. Takze nasze szanse spadaja do zera w najblizszym czasie.. mam nadzieje, ze do jutra bedzie juz mial wyznaczony termin operacji, troche mnie to niepokoi, ze od razu mu nie wyznaczyli, nie wiem dlaczego.II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Robiłam, robiłam, jego biel się nie zmieniła. Tak jak Arashe pisała - nie ma tego złego, przynajmniej nie będę się bała lecieć
Wiki, będę dziś wieczorem, jutro obiecuję foteczki! 26 stopni i pełne słońce 😍 a masło do ciała, taka mięciutka skóra po nim jest. Ja zakupocholiczka i balsamocholiczka ze smartem na allegro od razu po rekomendacji Madziorka zakupiłam 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 09:03
madziorek86, tere-fere, Pestkaa, Kijanka, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziewczyny chyba takie dni jak dziś źle na mnie działają☹️☹️ wszystko mnie dzis irytuje, nie mam siły na nic, chce mi się beczeć😢😢
Nie wiem czy przez tą pogodę czy przez to że możecie tulić maleństwa😔😔
Jeszcze ta cholerna cukrzyca😟😟
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Przez Teczova zaczelam marzyc o sloncu, zarciu all inclusive i drinkach z palemka, ach 😍
Ale mi się dzieć wypina. Niesamowite uczucie wiedziec, ze ta gorka to onKijanka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ja to wam nie pisałam Od Laura ważyła już 4100 wczoraj
I 56 cm, a urodziła się 52 cm
ja widzę po ubraniach że ona już dłuższa, bo w 56 to tak ledwo ledwo niektóre, sporo ubrań odłożyłam;) I jak nadrabia po porodzie. Z 2760 (w sumie spadła do 2500) to ma 4100
za tydzień ostatnia wizyta położnej, w niedzielę kończy już 6 tygodni!
Edyśkaa82, tere-fere lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wiki kurczę ale mi pokazuje ze od wtorku awizo ...
Szkoda , ze maz chory , kurczę niech on się weźmie za siebie 😉 Mój mówi , ze na przeziębienie i ból gardła najlepsza samogonka 🤦♀️
Przedszkolanko musimy to jakiś przetrwać , wiem ze rady " wybudzaj w dzień " to o kant dupy, bo takiego maluszka nie da się tak przeyrzymac, jak nie ululasz to niestety będzie płacz , przynajmniej jak śpi w dzień masz czas dla Poli i na kawę 🙈 Za pare tygodni będzie lepiej , tego się trzymajmy hehe
Szczesciaro rozumiem twoje zniecierpliwienie , ale korzystaj z wolności i czasu sam na sam z córka 🙈 Ciesz się ta ciaza ile wlezie , delektuj każda minuta 😉 To pisałam ja, siedząc przy laktatorze , bujając jedna nogę Hankę, na kolanach siedzi Mikołaj, jedząc z butli ketchup oglądamy od rana Lulusia 🤦♀️ Matka roku to jaWik89 lubi tę wiadomość
-
Ech Przedszkolanko jak ja Cię rozumiem.
U nas dziś pierwsza w miarę przespana noc, ale to tylko dzięki temu, że wczorajszy dzień był słaby. Bardzo malutko spała, cały dzień przy piersi. Musiała sobie chyba rozhuśtać laktację, bo ciągnęła cały czas, niewiele leciało chyba, ale dziś piersi pełniejsze.
Od rana znów przysypia.
Także to się zmienia jak w kalejdoskopie.
Kark, niech mama podejdzie do lekarza dziadka do POZ z zaleceniami ze szpitala. Przychodnia ma obowiązek wysyłać w takiej sytuacji pielęgniarkę środowiskową na zastrzyki i zabiegi. Tylko lekarz musi dać zlecenie na podstawie tego, co zalecili w szpitalu. I nieważne czy to miasto czy wieś, czy przychodnia daleko czy blisko. Każdy człowiek ubezpieczony w NFZ ma prawo do tych wizyt w przypadku, gdy jest obłożnie chory i nie może sam stawić się np. na zastrzyki w przychodni.tere-fere lubi tę wiadomość
-
Pocieszające,że macie tak samo. Ja właśnie siedzę i od godziny wyję, więć Szczęściaro i kark mogę do Was dołączyć. Nie wiem czy nie zniknę na jakiś czas, pewnie czytać bede na bieżąco ,ale nie wiem czy dam radę pisać. Muszę sobie chyba trochę odpuścić w pewnych sprawach,na nowo zorganizować . Mam dzisiaj jakiegoś mega doła,chyba dawno nie płakałam.
-
Kark przykro mi z powodu dziadka. Moja babcia w wieku 93 lat trafiła do szpitala 2 krotnie z powodu zapalenia płuc. Tak ją to oslabiło, że przestała chodzić. Tylko siedziała, albo leżała na łóżku. Trzeba było być u niej cały czas i tak to trwało prawie półtora roku. Ciężki czas przed Wami.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy