Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko123 wrote:Dzień dobry 😊
Witam się z Wami w pierwszym dniu zwolnienia i 2 trymestru 😀
Monia - trzymam kciuki 😏 Niedługo będziesz tulić Maleństwo 😍odpoczywaj, korzystaj i ciesz się ciąża kochana 😚
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
I jeszcze jedno szybciutkie pytanie odnośnie mm, czy jak na moim zadupiu nigdzie nie moge dostać nan Optipro Plus tylko taka wersja nan dla dzieciaczków z podejrzeniem alergii to mogę narazie ratować się tym??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 11:01
-
Przedszkolanko to mamy dziś to samo ... u mnie płacz od rana, nie chce tu opowiadać ale nazbierało się. Pamiętaj ze hormony tez szaleją , wiec trzeba brać na to poprawkę.
Alex , Kark fo was pytanie bo u nas podobny czas połogu, macie jeszcze krwawienie ? U mnie już starczały wkładki, było tylko lekkie brązowe plamienie, ew różowy śluz, a teraz znów ciemna krew jak na okres .. po pierwszym porodzie po dwoch tygodniach już było czysto... -
Ja ryczałam wczoraj...
Chłop mnie tak wkurzał. Kupiliśmy samochód i wracaliśmy do domu na dwa auta. Całe szczęście że te 3h mogłam pobyć sama ze swoimi myślami za kierownicą bo bym go zamordowała. Nie wiedziałam czy to pada deszcz czy ja tak płaczę.
Do tego w ogóle mnie to auto nie cieszy. Chyba to nic mnie nie cieszy.
Jakieś przesilenie jesienne może. -
Biegającą-mama wrote:Alex , Kark fo was pytanie bo u nas podobny czas połogu, macie jeszcze krwawienie ? U mnie już starczały wkładki, było tylko lekkie brązowe plamienie, ew różowy śluz, a teraz znów ciemna krew jak na okres .. po pierwszym porodzie po dwoch tygodniach już było czysto...
U mnie nadal końca połogu nie widać i mnie trafia. Wczoraj położna mówiła, że tak może być. Mam plamienia, takie jasne już, a zaraz znowu krew. Jasnoczerwona co prawda albo różowa, ale ciągle coś leci. Założę wkładkę, a tam podpaska potrzebna. Albo założę podpaskę i cały dzień nic. Już się pożegnałam z myślą, że w weekend będę mogła wykorzystać męża...
Na dodatek mnie tam zaczyna coś swędzieć przy podcieraniu, a lekarz dopiero 23.10 ;/
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
tere-fere wrote:Aha Pestko, przyszły obicia krzeseł 😊
Niestety tak samo przeszyte, więc za pół roku pewnie będziemy musieli już nowe krzesła kupić, ale i tak się cieszę ☺ Już do Pani z powiatu dzwoniłam i dziękowałam za pismo 😊tere-fere lubi tę wiadomość
-
Kurcze Dziewczyny przykro mi z powodu Waszych dołków, pewnie pogoda też nie pomaga. Przynajmniej w Poznaniu dzisiaj szaro i buro.
Suwaczki też chyba się poddały.
U mnie póki co po staremu, podobnie jak u Anionki gdzieś jedynie brzuch mnie zaboli okresowo. I czasami tak czuję nisko nie wiem czy to tą szyjkę? Tak zakłuje i mała też ostro na pęcherz ciśnie 😉Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Przedszkolanko to mamy dziś to samo ... u mnie płacz od rana, nie chce tu opowiadać ale nazbierało się. Pamiętaj ze hormony tez szaleją , wiec trzeba brać na to poprawkę.
Alex , Kark fo was pytanie bo u nas podobny czas połogu, macie jeszcze krwawienie ? U mnie już starczały wkładki, było tylko lekkie brązowe plamienie, ew różowy śluz, a teraz znów ciemna krew jak na okres .. po pierwszym porodzie po dwoch tygodniach już było czysto...Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wróciłam właśnie z ktg, zapisały się minimalne skurcze i lekarz namawia mnie na indukcję już za tydzień nawet jeśli białka w moczu nie będzie. Chyba wole z nim rodzic niż sama zacząć z jakimś obcym... już sama nie wiem. Mam nadzieje ze nic się dziś nie rozkręci bo jedziemy dziś po wózek i fotelik 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 14:55
OlivkowaMama, Kijanka, madziorek86, tęczova, Wik89, Malamia lubią tę wiadomość
-
A u mnie ślady brązowego śluzu po aplikacji luteiny. Wizyta dopiero we wtorek. Bardzo sie martwie😔😔😔58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.