Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa spokojnie.ja od 5 tc plamiłam i to dosyć obficie, byłam na IP 2 razy z tego powodu. A plamienia trwały jakoś 2 tygodnie co 2 dzień ostatecznie i nie wiadomo od czego. Miałam nakaz leżeć, pracowałam z domu wtedy. Także jak Cię coś niepokoi to IP jest dobrym rozwiązaniem bo na szybko. Mogłaś coś podrażnić przy luteinie. Przed aplikacją zmocz sobie tę tabletkę lekko
Dziewczyny jesienna depresja pewnie. Też mam czasem takie chwile. Ale wtedy patrzę na tego mojego grzybka i się uśmiecham i jest lżej
Chociaż dzisiaj się dzidziuś popsuł, pewnie w nocy się wyspała. Bo do 9 spała może łącznie z godzinę. A ja jeszcze sama z nią dzisiaj bo mąż sprzedaje auto i kupuje nowe, wróci pewnie dopiero późnym wieczorem bo to w naszej rodzinnej miejscowości 70 km stąd... No ale nowa większą furka będzie;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sunshine Kochana, jedyne co mogę napisać "witaj w moim świecie!" 🙄 Na pocieszenie powiem Ci, że po dwóch miesiącach jest już lepiej, nie płacze przy kąpieli a ani przy zmianie 3/4pieluch 😂 A tak na poważnie, przesyłam Ci dużo dobrej energii❤️❤️❤️ kiedyś zapomnimy, że było ciężko (tak mi powtarza moja Mama)
Dziewczyny, łzy to nie wstyd, ryczę średnio 3 razy w tygodniu, męża mam ochotę wystrzelić w kosmos 5 razy w tygodniu, w tym 2 razy razem z Młodym 🙈🙈🙈Magda - mbc, sunshine03, Beti82, tere-fere, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj tez wyłam na rano. A dziecko w brzuchu. Ale to chyba z bezsilności... od wieczora brzuch się ciągle spinał, w nocy się spinał, do teraz się spinał. Masakra. Powinnam juz przywyknąć bo mam taka akcje co 2-3 dzień , ale czasami zwyczajnie nie daje rady. Ehh, ten 3 trymestr daje mi popalić z nawiązką za ten brak objawów i dobrą formę w 1 i 2... mam czasami tak dość tej ciąży ze az mi wstyd za takie myśli 😔
-
No dobra, to okropne ale lżej mi z Wami płakać:*
Jak moi wrócili z zakupów było jeszcze gorzej,czułam się odepchnieta przez własne dziecko. Mojemu nerwy aż puściły.. ale już jest ok,ale jestem wykończona dzisiaj,idę spac o 19 z Pola.
Sunshine spokojnie. Mój też płaczę przy kąpieli i zmianach pieluchy i w ogóle jak się mu coś robi.
Ja uwielbiam kp, ale jak to jest noc i cały czas wiszenie i płacz plus jak Polą wstaje to mam czasem ochotę powiedzieć stop,daje butle a on i tak woli się przytulać. Ale wiem że to szybko mija,pamiętam jak było z Pola.
Magda szok. Aż ciężko uwierzyć,że ktoś taki "leczy"..
Malinowa spokojnie. Póki brązowy i nie ma dużo i innych objawów to spokojnie. Weź no spe i magnez i odpoczywaj:* -
Dziekuje dziewczyny za uspokojenie! Na prawde nie jest tego duzo, ale wiecie same jak to jest.. ciesze sie, ze jutro piatek i w koncu weekend. Bede miec wiecej czasu na odpoczywanie. Ranyy 17 godziba a ja juz odlatuje😴😴😴58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Współczuję dziewczyny tych nocy, moja to na szczęście raczej śpi, czasem się zdarzy że gorzej. Kąpiel lubi i tylko jak ma dość to zaczyna jęczeć, zmiana pieluch jej nie przeszkadza, nawet śmiesznie steka przy tym. Czasem jej zmieniam właśnie dla spokoju...
Teraz córka u dziadków a ta mała gnidka nie chce spać, a myślałam że popracuje w tym czasie, naiwna.
Byłam na kontroli i wszystko ok, ale ludzie to chcieli mnie zamordowac, że wchodzę bez kolejki... Jeden mąż starszej pani na wychodne cmoknal i powiedział z przekasem "kocham Panią"...
Co do mężów, to mnie mój wpienia jak zaczynam w nocy przewijać, podnosi się i mnie glaszcze, albo chce pomóc odpinajac pampersa z jednej strony xD niech już lepiej śpi i mnie nie denerwuje, może sam by się kiedyś ruszyl a nie tyko ja w nocy to robię... -
Dziewczyny popłaczemy sobie dzisiaj. Jutro wstajemy z dużo lepszym humorem.
Meggs współczuję Ci tych spiec i tego strachu ale jesteś już blisko.. Jeszcze dobry miesiąc i będziesz mogła odetchnąć😉tere-fere lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Madziu pomecze Ciebie jeszcze. Kupiłam dziś Jelp do prania. Weź mi wytłumacz czym się różni te mleczko zmiękczające od płynu zmiękczającego??
https://sklep.jelp.pl/pl/p/JELP-0-Hipoalergiczny-plyn-zmiekczajacy-do-plukania-tkanin-2L/155?utm_source=google&utm_medium=pla&utm_campaign=PeakSales
to jest do płukania tkanin
https://www.drogeriaolmed.pl/product-zul-71080-JELP-0-Mleczko-do-prania-do-kolorow-1-5L.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping
a to jest do prania
Ja używam proszku i płynu do płukania czasem, bo proszek już go zawieraSzczęściara lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:https://sklep.jelp.pl/pl/p/JELP-0-Hipoalergiczny-plyn-zmiekczajacy-do-plukania-tkanin-2L/155?utm_source=google&utm_medium=pla&utm_campaign=PeakSales
to jest do płukania tkanin
https://www.drogeriaolmed.pl/product-zul-71080-JELP-0-Mleczko-do-prania-do-kolorow-1-5L.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping
a to jest do prania
Ja używam proszku i płynu do płukania czasem, bo proszek już go zawieraWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 17:37
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dzis o 14.15 na swiat przyszedl mezczyzna mego zycia i wladca mego cycka. 3710g i 58 cm. Karmilismy sie juz i jest kochany.
Sama cesarka tragedia. 3x stracilam przytomnosc, rzyganie, bylo mega ciezko.. Drgawki. I mega bol rany praktycznie od poczatku. Jak jeszcze gdzies uslysze ze cc jest lajtowe bo sie nie meczy to zabije. Naprawde jest mega ciezko i boli. Ale wszystko wytrzymam.Beti82, Meggs, Ig004, Szczęściara, Domi_tur, Nikodemka, Arashe, Wik89, blair., Kijanka, Słoneczko123, madziorek86, Malinowa91, tere-fere, tęczova, Ani0nka, Edyśkaa82, przedszkolanka:), OlivkowaMama, alex0806, Lami, PierwiastkaZuza, Biegającą-mama, VianEthel2, talku, Malamia, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Monia gratulacje
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Czyli muszę jeszcze do prania albo proszek albo mleczko. Czy wystarczy ten płyn do płukania? Stałam nad tymi płynami z 10 minut i wzięłam tylko płyn🙄🙄 no papka w głowie😁😁
Szczęściara lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021