Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek - ale piekne! I cudowny pomysl
Tez bym chetnie takie cos zrobila, tylko nie wiem czy chlopiec bedzie sie ekscytowal takimi sentymentami
Arashe, madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Madziorek ale pieknie.Masz talent
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Chcialam sie Was jeszcze zapytac, co to znaczy jesli podbija mnie praktycznie przy kazdym posilku i nawet na sam widok mięsa, a kiedy jem pizzę z kurczakiem jest wszystko ok? 😂
Teczova, moze Ty sie wypowiesz prosto z Majorki? 😎🍕 Wyslij nam jakas sloneczna foteczke.
Beti - co u Ciebie?Lami, tęczova lubią tę wiadomość
-
Monia gratulacje władcy cycka ;*
witaj na świecie maluszku
Madziorek superja chce Laurze też w albumie zdjęcia powklejac z usg itd
na razie zrobiłam 1 stronę.
Moje dziecko uznało że sen jest dla mięczaków i dzisiaj od 9 prawie nie śpi. Już mi zasnęła pi godzinie cycka i co? Po 5 minutach wrzask bo kupa. Wzięłam na ręce i od razu poszła Ale po przebraniu dzidziuś impreza. Dałam znowu cycka do pociumania i ciekawe czy pójdzie spać już na noc... niby śpi przy cycu ale boję się odłożyć. Od rana zjadłam tylko tosta i trochę frytek ;(madziorek86, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kark, chęci chęciami. Córka poszła a ja wciąż zajmuje się mała, do teraz xD. Od 14.40 zasnęła dwa razy, raz na 15 i drugi na 20 minut. Czyli nic nie zrobiłam, w 15 minut zrobiłam sobie próby kolorów i tyle, kolejne 20 minut jak spala na kolanach to czytałam artykuł do ostatniej akceptacji... Tyle dobrego udało się zrobić.
A ten gagatek dalej nie śpi...
Madziorek super pomysł
Alex... Rozumiem Cięja na obiad lasagne z mikrofali xD
Ale w międzyczasie zrobiłam córce rosół, bo chciała takie mięsko zjeść...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 20:29
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja nieogar. Zostawiłam rano telefon na ładowarce i pojechałam w świat bez. Przynajmniej raz od lutego jest naładowany 😁
My dzisiaj rano o 8 na bioderkach, wszystko gitara, później pojechałam wózkiem do mojej siostry no i przesiedziałam do teraz. Pierwszy raz spałam w dzień odkąd jest Ninka. Od 3 do 6 w nocy leżała z nami w wyrku i wyrażała zachwyt dla grafik Ryśka Kaji, ale wybaczam jej po tych ostatnich pięknych dniach. Zmieniam pieluchę, je, pochodzimy na rączkach i spanko. Ja dziewczyny nie wierzę, że jestem już 4ty tydzień z nią sama, bo te wszystkie dni, kiedy spała 2 godziny w 15 minutowych turach w ciągu dnia i non stop płakała i tylko łaziłam z wózkiem jak zoombie, żeby chociaż tam pospała, zlały mi się w jedną całość.
Zaraz Was doczytuję, tylko wykąpiemy małą, bo pachnie jak placek ziemniaczany. No i przeczytam artykuł o doktorku, bo zerknęłam pobieżnie. A mam zamiar z nim trzymać kontakt na kolejny poród 😁alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja myślę że ona mi dzisiaj odreagowywala wczorajszy dzień w terenie. Bo pediatra, bioderka, badania, obce miejsca i ludzie. Kurczę dużo tego dla takiego malucha. Nie było tulasków pół dnia we własnym łóżku. A ona uwielbia się tulić. Zobaczymy jutro. Już na razie śpi pół h niecałe...
A zaraz mąż wróci do domu, ok 22 bedzie bo już nowym autem wraca. Przytulę się, powyję trochę z bezsilności i zmęczenia A później padnę... I zeżarłam 5 kanapek z pasztetem z tego głodu. Będę grubasem. Później się dziwie że mi 4 kg zostały po porodzie jeszcze ;( wszystko w biodrach, jeszcze nie we wszystkie spodnie się umieszczę;(Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madziorek ale piękne ❤️ zawsze chciałam taki album zrobić ale dla córki, syn i tak nie doceni🙈 już widzę Szymona jak sprowadza sobie jakąś laskę na chatę żeby jej pokazać album ze zdjęciami usg zanim się urodził 😂😂😂
Także chyba trzeba będzie zrobić córkę, zresztą już u dr Beti mam klepniete terminy 🤣❤️Nikodemka, talku, Meggs, madziorek86, alex0806, Magda - mbc, Słoneczko123, tęczova lubią tę wiadomość
-
Domi - no wlasnie, tez wyobrazilam sobie mojego syna, ogladajacego zdjecia z usg. Raczej chowalby to przed kolegami, bo siara :d Ale zrobie chyba chociaz jakis album na pamiatke dla samej siebie
Robilam taki handmade w prezencie dla meza. Fotki od poczatku znajomosci, jakies karteczki, symboliczne daty... Dostal to wszystko w Dzien Slubu przed przyjazdem do mnie.
Kamerzysta byl o tym poinformowany i mial nagrac moment jak dostaje i oglada ten album. Wiecie co zrobil moj maz? Zabral go i obejrzal podczas „dluzszego posiedzenia” w toalecie. Takze tak... Taki to meski romantyzm.alex0806, madziorek86, Wik89, Kijanka, Meggs, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Domi - no wlasnie, tez wyobrazilam sobie mojego syna, ogladajacego zdjecia z usg. Raczej chowalby to przed kolegami, bo siara :d Ale zrobie chyba chociaz jakis album na pamiatke dla samej siebie
Robilam taki handmade w prezencie dla meza. Fotki od poczatku znajomosci, jakies karteczki, symboliczne daty... Dostal to wszystko w Dzien Slubu przed przyjazdem do mnie.
Kamerzysta byl o tym poinformowany i mial nagrac moment jak dostaje i oglada ten album. Wiecie co zrobil moj maz? Zabral go i obejrzal podczas „dluzszego posiedzenia” w toalecie. Takze tak... Taki to meski romantyzm.madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, umarłam
Madziorek niby te 4 kg to nic, ale stoją i nie spadają. A poprzednie 12 zleciało nawet nie wiadomo kiedyNiech ten połóg minie to zacznę chyba jakieś ćwiczenia robić. O ile będę miała siłę, bo ten mały wysysacz skutecznie mnie energii pozbawia. Już spacery robię dość energiczne jak idę sama, ale to chyba trochę za mało. Czas kupić większe spodnie chyba ^^
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemka wrote:Madziorek - ale piekne! I cudowny pomysl
Tez bym chetnie takie cos zrobila, tylko nie wiem czy chlopiec bedzie sie ekscytowal takimi sentymentami
Czasem się ekscytują. Mój mąż jest bardzo sentymentalny. Ma odłożone rysunki z dzieciństwa, dyplomy za głupie konkursy szkolne bez znaczenia, szkolne wypracowania. To on ogarnia nasze zdjęcia. Fajne to jest. -
Monia gratulacje!!! Proś o przeciwbólowe non stop, moja siostra dwie cesarki bardzo poleca tylko non stop trzeba być na przeciwbólowych