Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia gratulacje, ale współczuję bólu. Też to przerabiałam. Bierz leki przeciwbólowe, inaczej niestety nie da rady. Ja się w 1 dniu nie podniosłam, ale u mnie doszło zakażenie i temperatura 40 stopni plus dreszcze.
Życzę, żeby ból odpuścił jak najszybciej.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Kijanka - to piekne
Moze ja mam przed oczami obraz mojego meza, ktory totalnie nie jest sentymentalny, a syn bedzie inny.
Rzepakowe - ciezko mi to sobie wyobrazic, ale moze tak bylo. Tylko w zyciu sie nie przyzna -
Jak zrobię taki album to będę jak taka upierdliwa teściowa - Sajmon z dziewczyną będą w niedzielę na kawę wpadać a ja będę wyciągać album z tymi usg, zdjęcie siusiaka w kąpieli i wszystkie inne "ulubione" przez nas zdjęcia z dzieciństwa, jak ciocia Halinka całuje a dziecko ryczy, zaplakane wystraszone dziecko z Mikołajem przy choince ... I będę wspominać 😂😂😂
Wik89, tęczova, alex0806, Meggs, Beti82, Nikodemka, talku, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Kark, mi powiedziała pediatra że między 6 a 12 tygodniem. Fuksem trafił się termin dobrej lekarki tydzień temu, bo wszędzie gdzie dzwoniłam to na styczeń.
Monia, koniecznie wołaj o przeciwbólowa kroplówkę. A na jutro niech mąż przywiezie Ketonal, do kupienia bez recepty w aptece, bierz po 2 tabletki. Dasz radę! Nikt nie jest tak silne jak kobieta! Tulę 🤗tere-fere lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Chcialam sie Was jeszcze zapytac, co to znaczy jesli podbija mnie praktycznie przy kazdym posilku i nawet na sam widok mięsa, a kiedy jem pizzę z kurczakiem jest wszystko ok? 😂
Teczova, moze Ty sie wypowiesz prosto z Majorki? 😎🍕 Wyslij nam jakas sloneczna foteczke.
Beti - co u Ciebie? -
Nikodemko, stwierdzam, że Twoje objawy są standardowe. Pizza jest dobra na wszystko 😁 jutro pospamuję foteczkami bo dopiero dotarliśmy do hotelu i padam na ryjek
Lami, alex0806, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A Jurek dziś skończy 4 miesiące 😯💙
alex0806, Edyśkaa82, tere-fere, Szczęściara, Dośka, przedszkolanka:), Beti82, madziorek86, Wik89, Słoneczko123, Kijanka, Meggs, Nikodemka, Lami, talku, tęczova, Biegającą-mama, Arashe, Malamia, Domi_tur, Ani0nka, Kasztanek, blair., miśka, Pestkaa, Malinowa91 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda Wow! Kiedy to zleciało??
Monia jak pierwsza noc?
Jak dzisiaj humory? Ja padłam po 20. Misio wstal o 23,północy, 1 I 2 I dałam mu mm. To spał od 2:30 do terazoby to był powód jego pobudek nocnych 😏
Zbieramy się na badania. -
Magda ale zleciało... dopiero rodziłaś
Dośka gratulacje donoszonej ciąży;)
Ja też mam w cholerę zdjęć z dzieciństwa, i jakoś 1/4 z tego z gołym tyłkiem bo lubiłam chodzić bez pieluchy ponoć;p albo jakieś w kąpieli. Laurze teraz takich kompromitujących nie robimy :p
Ja aktualnie próbuje odłożyć ją do łóżeczka. Niby śpi na cycku już puścił A, zaczęła się śmiać w głos przez ten sen i się wybudziła;p musiała się wypierdzieć, znowu cyc W paszczce i spróbuje. Wczoraj prawie nie spała w trakcie dnia I długie usypianie było. To niech chociaż z rana da odpocząć, zjeść śniadanko i kawę wypić
A i pochwalę sie, mamy nowe większe autkoZ fiata 3 drzwiowego przesiąść się na kombika to jakby samolot kupić;p teraz to będzie luksusowo!
Dośka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Monia, przytulam Cię mocno. Bądź dzielna, to na pewno minie.
Masz już Szymonka ze sobą? Czy na razie jeszcze chciałaś trochę odpocząć?
Beti, mimo kryzysu piękny masz ten suwaczek 😍😍 jutro wizyta u dziadka gina? Czy gdzieś indziej jutro wizytujesz? To chyba miał być 12.10 jak mnie pamięć nie myli?
Słoneczko, zrób sobie ćwiczenia rozciągające z YouTube dla ciężarnych, plus rozciąganie na piłce. To tak doraźnie. Mi też wczoraj kręgosłup dawał w kość. Ale długotrwale to polecam być pod opieką fizjo, a nawet fizjo uroginekoligcznego. Ja bardzo polecam. Jestem już od kilku tygodni i mnie pomasuje i pokaże jak ćwiczyć, ostatnio nawet mięśnie dna miednicy ćwiczyłyśmy żeby wzmacniać. Jesteś w Krakowa albo Lubina?