Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęczova, przykro mi z powodu bieli na teście. Też miałam kiedyś tak, że rozczarowanie przyszło w urodziny. Chyba w dniu 29 urodzin dostałam okres. Było mi przykro z tego powodu, czułam się oszukana przez los. A teraz mam termin porodu dzień przed 32 urodzinami. Nie pozostaje nic innego, jak kupić Skrzatowi jakąś ładną kokardkę na łebek, założyć i się cieszyć! Do Ciebie ciążowe szczęście też przyjdzie. Fajnie, że już umiesz nie przeżywać za długo bieli na teście. To jest naprawdę milowy krok. Problemy medyczne problemami medycznymi, ale w nastawienie też jest ważne.
Lami, papierosy śmierdzą, dobrze, że rzuciłaś. Trzymam kciuki za to, żebyś do nich nigdy nie wróciła. Jako dziecko palących rodziców wiem, że to strasznie uciążliwe.
Magda mbc, dzięki Ci za post o spinie na SN i KP. Mądra dziewczyna z Ciebie, obym za te kilka tygodni potrafiła wcielić w życie niespinanie się.
Ani0nka, dobrze, że masz plan działania. Teraz tylko w nim wytrwać i się nie zastanawiać, skoro decyzja już podjęta.
U nas przełomowy dzień, bo ekipa od remontu łazienki właśnie skończyła. Mąż poszedł oglądać i się z nimi rozliczać. Ja jakoś nie mam siły. Byliśmy na grzybach i zmęczyło mnie to. Las okazał się być mało przebieżny dla takich pingwinów jak ja. No ale codzienna dawka ruchu była, coś tam też znaleźliśmy. Jogę sobie dzisiaj podaruję. Tak w ogóle to widzę różnicę w moim samopoczuciu teraz a tydzień wcześniej.
Mam pytanko, a raczej kilka. Wczoraj robiłam sobie domowy test na rozejście mięśnia prostego brzucha. Niestety coś tam się dzieje w niedobrym kierunku. Gdzieś w połowie odległości między mostkiem a pępkiem upycham sobie spokojnie te dwa palce, trzeci jak mocno pogmeram, na upartego też wejdzie. Rozejście na dwa palce jest jeszcze fizjologiczne, prawda? Miałyście tak? Jak było po porodzie? Czy macie jakieś zestawy ćwiczeń, które można wykonywać W CIĄŻY? (w necie są zestawy na czas po ciąży, nie wiem, czy w ciąży mam robić to samo czy nie). Czy warto iść do fizjoterapeuty jeszcze w ciąży (zakładamy, że pochodzę w niej jeszcze z 4 tygodnie i w sumie mogłabym coś porobić)? Tylko szkoda mi wydawać 100 zł, żeby usłyszeć, że zajmiemy się tym po ciąży...Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Pierwszy raz w życiu stwierdzam że jestem duuuża 😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 07:50
Szczęściara, Słoneczko123, Lami, Beti82, OlivkowaMama, Nikodemka, alex0806, Wik89, Dośka, madziorek86, Edyśkaa82, Kijanka, przedszkolanka:), Domi_tur, tęczova, Ani0nka, Arashe, blair., Biegającą-mama, tere-fere, Kasztanek, Malinowa91, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Monia - cieszę się, że już jutro będziesz tulić swoje Maleństwo 😊Najważniejsze, żebyś jak najszybciej wróciła do formy psychicznej 😘
Meggs - pięknie wyglądasz Ty nasza Top Model 😘
Tęczova - przykro mi z powodu bieli. W tym roku w urodziny dostałam @ i to była moja ostatnia!
Także życzę Ci ostatniej @ na najbliższy rok, zdrowia, spełnienia pozostałych marzeń i mnóstwa miłości ❤😘🎂Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs jak Ty jesteś duża to jaka ja jestem (bez ciąży!) .. buu.
żrę tyle,że codziennie waga zamiast spadać to rośnie..
Monia u nas też był kryzys w pierwszy dzień- w ostatni na pytanie czy mama ma wracać powiedziała,że obojętnie także tena teraz zasypia sama,bo ja się po godzinnie poddałam. A Olek sam w 3 sekundy zasypia kochany , a dobudzić go to łohoho
Lami ja nie widzę też.
Tęczova podoba mi się Twoje podejście,ale jestem pewna,że jednak przed tą 60tką się obrobisz z dzieckiem bo później bedziesz ciut za staraa na emeryturze czas odżyć a nie kupy przewijać
Byliśmy dzisiaj na spacerku, całe 1.5h było tak piękniea Olusiowi udało się zrobić zdjęcie jak zaciesza, jest boski
nie wyobrażałam sobie mieć synka a teraz nie wyobrażam sobie go nie mieć...
blair., Meggs lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Meggs pięknie wyglądasz!
wreszcie Twoja fota! Wikuś, widzimy Cię!
A propos kokonow itp to właśnie złożyłam zamówienie na Tkane Sny, które polecała chyba Martek&Mna śpiworek, kokon i rożek 🥰🥰🥰 przepiękne materiały, można wybrać z dużej ilości wzorów, a nie kosztują tyle co u tych markowych producentów! Tym bardziej, że lubię wspierać zdolnych i homemade
♥️♥️♥️
☺️ Na wyroby Przedszkolanki się nie zalapałam!
Tak więc, dziękuję za polecenie!!jak dostanę zamowienie to Wam się tu pochwalę
moj maz jak wsadza Jurka do fotelika, to za kazdym razem wzdycha do talentu przedszko, bo mowi, ze nasz spiworek jest tak uszyty jakby miliony monet kosztowal i ze przedszko ma ogromny talent. A ja coz - tylko kiwam glowa i zacieram rece na wydawanie kasy jak przedszko wroci do szycia 🙌🏻👏🏻💥🔥💸Lami, madziorek86, blair., Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda jaka Ty dziś wygadana 😂 "tak" "tak" 😘
Lami, Magda - mbc, madziorek86, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”