Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blue - Ja caly czas czuje bole roznego rodzaju i o roznej lokalizacji, a na usg jest wszystko dobrze.
Raz mialam widoczny na usg skurcz macicy i wtedy nie czulam totalnie nic. Zadnego klucia, ciagniecia, napiecia, bolu, po prostu nic. Wychodze z zalozenia, ze te wszystkie odczucia to po prostu powiekszanie sie macicy i rozciaganie wiezadel i dopoki bol nie jest bardzo silny i nie ma plamien, to biore magnez i duzo odpoczywam. -
Dziewczyny powiedzcie mi co mam zrobić. Małż ma propozycje wyjazdu za granicę na 3 tyg. Wyjazd byłby w ostatnim tyg października. Puścić go czy dążyć do tego żeby został?? Tak bardzo chciałby jechać ale nie wiem co zrobić😔😔
Doradzcie🤪🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 16:01
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Teczova wygrzewaj sie !!!!
No Beti, sa mdlosci jest impreza 😁 nie no zart, zycze Ci, zeby Cie nie meczyly oczywiscie! Ale jednak to objaw takze oki
Biegajaca, mysle ze to raczej poczta cos nawala, pojade dzis tam i moze mi wydadza mimo braku papierowego awizoII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
blair. wrote:Szczęściaro, niech was zabierze ze sobą
11.2015 pjp(*)
Meggs wrote:Szczęściaro a daleko miałby wyjechać? Jest szansa że na jakiś weekend przyleci? To wyjazd służbowy? Jakiś szkoleniowy? Czy bardziej towarzyski?
wyjazd służbowy lepsza kasa i 3 tyg potem tydzień wolnego.. Tak o niego walczył że nie wiem co teraz zrobić.
11.2015 pjp(*)
Szczęściara wrote:Meggs do Dani jakieś 1100 km od domu. Jeżeli bym powiedziała że coś się dzieje albo tęsknię pewnie by wrócił😁😁
wyjazd służbowy lepsza kasa i 3 tyg potem tydzień wolnego.. Tak o niego walczył że nie wiem co teraz zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 16:47
Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro ja osobiście też bym puściła męża. Mój też ma taką pracę, że dużo podróżuje, poprosiłam go żeby zawiesił delegacje dopiero teraz na końcówkę.
Nona trzymam kciuki, żeby udało się zmotywować męża!
Udało mi się odebrać wynik, GBS ujemny.Szczęściara, tere-fere, Nona, madziorek86, Słoneczko123, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Wiadomo że to zawsze trudna decyzja. Ale jak walczyl i staral sie o ten wyjazd i ma mieć z niego profity to ja bym puściła 😊 do porodu jeszcze będzie trochę czasu, a w razie jakby coś się działo to wróci. Potem będzie miał więcej czasu dla Ciebie i maluszka 😊 ale to oczywiście kwestia jak się czujesz i czy dasz sobie sama radę z córeczką i w ciąży.
Będę Wam tu codziennie płakać😂😂Meggs lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Dośka wrote:Szczęściaro ja osobiście też bym puściła męża. Mój też ma taką pracę, że dużo podróżuje, poprosiłam go żeby zawiesił delegacje dopiero teraz na końcówkę.
Nona trzymam kciuki, żeby udało się zmotywować męża!
Udało mi się odebrać wynik, GBS ujemny.
11.2015 pjp(*)
Szczęściaro w dobie internetu pozamawiasz wszystko i będzie czekało na męża aż wróci i wszystko poskłada i ogarnie 😋
Dośka gratuluję donoszonej ciąży ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 17:18
Dośka lubi tę wiadomość
-
Nona no rozumiem. Ja to sobie zaczelam tlumaczyc tak, ze kiedys po prostu moze zaskoczy i tyle, czytajac historie z forum widze, ze jest to mozliwe i po kilkunastu i po kilkudziesieciu cyklach staran. Oczywiscie nie ma co odpuszczac prob zalatwienia jakichs dostrzezonych problemow, np w tym wypadku konsultacja andrologiczna wskazana. Takze trzymam mocno kciuki, zeby rozmowa z mezem sie udala. Ale glowa do gory:)
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Meggs byle fundusze były resztę ogarnę😂😂 w sumie nie wiele zostało do kupienia ale to na spokojnie..
Do jakiego rozmiaru robiłyście wyprawkę?? Do 68 czy dalej??
Powiedzcie mi długo czekłayście na zamówienie z Gemini??
11.2015 pjp(*)
Szczęściara wrote:Meggs byle fundusze były resztę ogarnę😂😂 w sumie nie wiele zostało do kupienia ale to na spokojnie..
Powiedzcie mi długo czekłayście na zamówienie z Gemini?? -
Szczęściara wrote:Meggs byle fundusze były resztę ogarnę😂😂 w sumie nie wiele zostało do kupienia ale to na spokojnie..
Powiedzcie mi długo czekłayście na zamówienie z Gemini??
Ja dalej do 74. Ale to tak bardziej dla siebie i przyjemności niż z rzeczywistej potrzeby.