Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarz oddzwonił- może to być odchodzący czop te podwyższone erytrocyty. Jutro umyje się dokładnie, zaaplikuje tampon i zobaczymy. Wzięłam tez dwie tabletki uroseptu.
madziorek86, Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Madziorek tampon sobie wsadzę po umyciu dokładnym krocza, by być pewna ze nic się z dróg rodnych nie dostało do moczu 😊😊
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Ja się witam z meeega maliną na szyi 😵 W nocy nie mogliśmy znaleźć smoczka w odmętach kołdry i młody mi się do szyi przyssał 😐😂 Tak akurat na jutrzejsze chrzciny i dekolt w sukience 😌
U nas Było. I to jak 😈😁👍
Taaa Kark, nie ściemniaj z tą maliną, że Ci ją Julian zrobił.
W ogóle mnie to nie przekonuje po ostatnim wersie posta 😂😂😂😂😂przedszkolanka:), Słoneczko123, Szczęściara, madziorek86, Kijanka, Biegającą-mama, alex0806, Wik89, tere-fere, Malamia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny te suwaczki z fajna mama ida wam do przodu?
Bo moj codziennie jest w tym samym miejscu i musze od nowa robic .Beznadzieja -
Dzień dobry 😘
Witam się bez bólu pleców 😊 poduszki pomagają 😀
Talku, dziękuję za materiały ☺
Jesteś już umówiona na połówkowe?
Beti, kciuki zaciśnięte ✊✊ 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 08:15
Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość
-
Kark buahhaa na pewno Julian 😂😂
Słoneczko cieszę się bardzo że ból minął.
Beti o której wizyta??
A tak w ogóle to dzień dobry.. Dzisiaj w bardzo dobrym humorze.. Może dlatego ze mąż dzisiaj wraca🤭🤭Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
No to lipa z tymi suwaczkami.
Niestety nie wiem o ktorej wizyta.Bo ja nie jestem zapisana.Tam sie czeka na wizyte prawie 2 miesiace...
A w takim przypadku jak moj poprostu ginka kaze przyjsc w danym dniu i polozna wciska miedzy pacjentami.
Dlatego nie mam pojecia o ktorej bedzie mi kazala podjechac -
Mój suwaczek się rusza.
Beti, kciuki kciuki za Twojego małego kręconego Kropka 😍 nie stresuj się i dawaj tutaj znać.
Ja się tak z rana uśmiałam tą wiadomością od Kark, że chyba aż mam lepszy humor pierwszy dzień w tym tygodniu.
Czy Wy w ciąży miałyście/macie też takie niskie libido? Dla mnie sex mógłby nie istnieć. M też nie namawia jakoś bardzo więc ja się cieszę 😬😬😬
Słoneczko, taaaak! Mam połówkowe za 12 dni. Nie pytaj jaki mam stres...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 08:58
Beti82, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Beti będzie wszystko dobrze ❤️
Ja oddałam znów dziś mocz, myłam się tam chyba z 5 minut... no zobaczymy, bardzo proszę trzymajcie kciuki aby wyniki były okej😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 08:57
Beti82, talku, Biegającą-mama, Dośka, Wik89, blair. lubią tę wiadomość