Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
W poniedziałek jeszcze zrobię badanie w moim poprzednim laboratorium w diagnostyce. Wiec ta krew najprawdopodobniej z czopa się dostała. 😊😊
-
Szczęściara nie rodzę i nic się nie zapowiada Haha
Oliwkowamama ja poproszę poród w pełnie hehe dziś zaczynam 42 tydz a miałam nie donosić buahaha
Anionka może faktycznie to ten czop i dlatego takie wyniki były i tampon pomógł
Beti trzymam kciuki za serduszko i dobry humor FrancyAni0nka, alex0806, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
To super Anionka!
Betiiiiii snilas mi sie dzisiaj, bardzo rzadko zapamietuje moje sny a dzis to byla pierwsza mysl po przebudzeniu 😂 bedzie dobrze!!!💓
Ja wczoraj przed snem zaczelam czytac o tej histero, masakra, strasznie sie nakrecilam bo w internetach pisza, ze to jednak zazwyczaj w znieczuleniu ogolnym sie robi. A ja mam isc na zywca jak Nikodemka, a jak sobie przypomne ten sprzet podczas hsg to niedobrze mi sie robi. Boje sie po prostu ze bede scisnieta tam w srodku i psychicznie sie zblokuję 😔 No ale kurcze, chyba nie ma juz odwrotu, musze sie odwazyc. Nikodemko kopnij mnie wirtualnie w d, żebym przestala panikowac 😅
Ani0nka, Cecylia, madziorek86 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dzięki dziewczyny. Jutro już skończony 34 tc, a wszyscy w szpitalu mówili że to taki bezpieczny już termin. Więc cieszę się. Aczkolwiek czuję się często tak beznadziejnie, tak boli, ciągnie mnie ten brzuch, kłuje i spina się że mam serdecznie dosyć. Do tego bardzo męczy mnie żołądek. Wystarczy że zjem coś co nie podpasuje i od razu ból i problemy gastryczne 😔 gdyby ktoś mi powiedział że bierze mnie na stół i wyciąga tego gada małego to chyba bym się nie zastanawiała 😁 zmęczenie materiału, sorka za tego żalposta...
-
madziorek86 wrote:Anionko super!
Kurcze, z tymi suwaczkami... A jutro taki przełomowy dzień! Skończę 30 tydzień 🥰
Co do libido... Nie rozumiem Wasja bym mogła co 2 dni 😉 przez cholernego polipa zakaz, więc radzimy sobie inaczej
czaaaaasem wpuszczę pańcia w norkę, ale tylko na smyranko 🤩 sny erotyczne też standard 😂
Osmarkałam się 😂😂😂 niech pańciu w norce nie buszuje za ostro 😂😂😂
Kozgo jak ja Ci współczuję ❤️ też miałam nie donosić, a tu klops. Ale najwyraźniej Maluszkowi tam dobrze i potrzebuje jeszcze czasu. Ja ostatnio chętnie bym Szymka schowała spowrotem🙄 z brzuszkiem jest spokój to teraz ze spaniem ma problem, Wielka histeria przed każdą drzemką. Godzinę na rękach go usypiam zeby pospał 20 minut 🙈madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Meggs nie dziwię się że masz już dość. Od początkowo górkę. Ale popatrz, już daleko jesteś
I z każdym dniem maluch jest silniejszy. Później pewnie będzie tak ze przenosisz jak kozgo;p Kozgo We z ty się już rozpakuj, oddaj kilka tygodni Meggs
wystarczy ci
Beti trzymam kciuki i czekam na wieści;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Biegającą-mama wrote:U nas buła posucha przez 32 tygodnie bo przez krwiaka się baliśmy , nikt nikogo nie namawiał i się nie chciało nawet 😂 Ale potem wróciły chęci i było super 😍 Już nie wspomnę ze do tej pory mamy obawy ze to nasze zabawy przyspieszyły poród ...teraz znów czekamy... może dziś ?
To tak jak u nas... Niby krwiak się wchłonął w 12 tygodniu, ale strach pozostał. Nic na siłę, jeszcze będzie.Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Lami, moja koleżanka miała NT wynoszące 3,1 mm. Poza tym dziecko na USG wyglądało ok. Pappy nie robiła, zdecydowała się na NIFTY. Wyszło, że jest ok. Koleżanka jest jakoś w 32-33 tc. Dziecko zostało przebadane wzdłuż i wszerz pod kątem wad rozwojowych. Nic się nie ujawniło.
-
My przez krwiaka też mamy zakaz, wiec sny erotyczne pojawiają się u mnie kilka razy w tygodniu🙈.
Alex pamiętam , że jakiś czas temu szukałaś śpiworka dla małej, wczoraj przypadkiem trafiłam na reklamę strony https://www.zaffiro.shop/ widziałam, że tam maja tego typu śpiworki, ale nie wiem czy to dokładnie to czego szukasz. -
Wik - wysylam wielkiego, wirtualnego kopa w D.!!!!
Nic nie czytaj i nie boj sie. Zaufaj mi. Ten glupi jaś naprawde dziala, nie bedziesz nawet wiedziala co sie dzieje, a samo badanie trwa chwile. Nie czytaj juz nic wiecej, prosze Cie
Sam lekarz podczas wizyt moze nie jest zbyt mily (przynajmniej dla mnie), ale w czasie histero i u mnie, i u mojej przyjaciolki byla tak luzna atmfosfera, ze zapomina sie o stresie.
Hsg bylo o wiele gorszym przezyciem.Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolecicie jakieś śpiworki do spania?
Kupiłam z h&mu ale nie dość, że trochę mały w ramionach, bo wzięłam 50-56 to odpina się tylko jedna szelka z ramienia a drugą trzeba przekładać przez rękę i troche mnie to wkurza w nocy, jak biorę go na karmienie albo na zmianę pieluchy
A jak leży pod kocem to póki co się po łóżeczku nie przemieszcza, ale wizja sids ciągle siedzi mi w głowie i chciałabym spać spokojnie jak dzieć śpi w śpiworku.
Ani0nka, ale super! Już w czwartek poznasz swojego Aleksandra!!! 😁
-
Sunshine nie wiadomo, jak wyniki dobre to nie wiem czy sens jest wywoływać, pogadam we wtorek z ginem 😘
tere-fere, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
2 mm dziecka i serduszko 😍😍😍😍
sunshine03, Kijanka, blair., Domi_tur, Lami, blue_eyed_girl, Szczęściara, madziorek86, alex0806, Dośka, Malinowa91, Słoneczko123, tere-fere, talku, Nikodemka, Kasztanek, Meggs, tęczova, miśka, Ani0nka, OlivkowaMama, Wik89, Biegającą-mama, Morska, przedszkolanka:), Edyśkaa82, PierwiastkaZuza, coma, Magda - mbc, Malamia, Nona lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Czy mogę puścić fajerwerki na pierwszej stronie?
madziorek86, tere-fere, Biegającą-mama, Lami lubią tę wiadomość