X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Meggs! ☺️

Ja mam dość sporo ciuszków od siostry (ma dwie córeczki). Ale naszykowane mam póki co 56 i 62 🙂 68 jeszcze nie prałam, ani nic. A co co do Gemini to u mnie akurat całkiem szybko zrealizowali, na pewno nie dłużej niż tydzień.

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs u mnie też dużo nie mam z 68. Co do Gemini to robię właśnie koszyk ale zamówić chce na początku listopada mam nadzieję że szybko dojdzie. Do końca listopada chciałbym zamknąć całą wyprawkę.
    A powiedzcie mi czy zamawiałyście kompresy jałowe??

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Gemini dostałam na drugi albo trzeci dzień. Bardzo szybko w każdym razie.

Dziewczyny, dajcie spokój z szykowaniem wyprawki do Bóg wie którego rozmiaru, jeśli to pierwsze dziecko. Po pierwsze nie wiecie co Wam się sprawdzi, po drugie, do 74 dziecko może dorosnąć albo późno i zdąży się zmienić pora roku (i np. bodziaki będziecie kupować nie na długi ale na krótki rękaw), albo przeciwnie - szybko, nie przewidzicie. Poza tym jak już jest dziecko to też fajnie zrobić dla niego super zakupy, spokojnie będzie na to czas.

Ja miałam od początku mnóstwo ubranek dla starszej, bo dostałam od szwagierki i mi zalegało, potem połowy nie ubrała, bo nie ta pora roku to raz, a dwa, że bardzo szybko wyrosła z 74 i praktycznie z 68 przeskoczyła na 80.

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara wrote:
    Meggs u mnie też dużo nie mam z 68. Co do Gemini to robię właśnie koszyk ale zamówić chce na początku listopada mam nadzieję że szybko dojdzie. Do końca listopada chciałbym zamknąć całą wyprawkę.
    A powiedzcie mi czy zamawiałyście kompresy jałowe??
    Tak, zamawiałam, ale przez przypadek zamiast takie zgazy, tkane, to wzięłam jakieś sztuczne. Ale przydają się do pępka i do mycia oczek i buźki

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 17:31

❤💙❤💙
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 17:31

alex0806, Dośka, madziorek86, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

❤💙❤💙
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark mysle ze ta jest najlepsza :) niczego już nie szukaj :)

Ja byłam w szpitalu ktg piękne, przepływy cudne, maluch ok 3600-3700 w pon mam się stawić na hospitalizacje. Zero skurczy, szyjka 2cm zamknięta także wzięłam syna i poszliśmy do kina na o Yeti;)

alex0806, tere-fere, madziorek86, przedszkolanka:), Biegającą-mama, tęczova lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark i spoko ;p ksiądz na pewno się ucieszy ;p Ja dla Lauretty mam na chrzciny na razie różowy płaszczyk;) kieckę kupię stacjonarnie bo to moje dziecię rośnie jak szalone. Już jej dzisiaj bodziaka 62 założyłam;) fakt że z pepco, może mała rozmiarówka, ale jedynie rękawy za długie A reszta dobra ;) pajace do spania też 62 już ubieram. Pierwszy oczywiście testowałamz Harrego z Hedwigą ;p
    My na weekend u rodziców. Kąpałam małą przed chwilą w tym nadmanganianie bo widzę że mega poprawa z trądzikiem po 1 kąpieli w środę. Do tego kremik daje radę ;) teraz już cycujemy i mam nadzieję że zaśnie bo nie wiem o której mąż wróci. Pojechał costam z autem jeszcze ogarnąć. Ale kurczę komfort jazdy mega! Tak się przerzucić z 3 drzwiowego fiata na opla kombi ;p serio luksusy

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz Was nadrobię, a tymczasem zajadam PIZZĘ 😁

Wik89, talku, Dośka, tere-fere, Pestkaa lubią tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko, i jak ból pleców?

Ja to bym wyprawkę najchętniej zrobiła na najbliższe dwa lata 😀 takie to wszystko piękne!
    A czy macie jakąś listę na zakupy z apteki właśnie? Możecie się podzielić tym co zamawiacie? To chociaż nad tym bym się nie musiała zastanawiać, jaki krem do pupy, jaki do buzi na zimę ☺️

relgi09kukfprg92.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo Ty chyba rodzić nie zamierzasz 😋

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 19:38

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, małemu chyba bardzo dobrze u Ciebie w brzuchu 😉

Talku podaj meila mogę Ci przesłać ściągawkę 🙂

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dośka, ja tez moge prosic o sciagawke? :)
    Mam screeny tego, co pisaly dziewczyny, ale tego nigdy za wiele.
    Podam ci nawet tu: [email protected]

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko poszło! 🙂

Nikodemka lubi tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczko, mama nadzieję, ze pizza i na bóle pleców pomaga :D

Aaaaaaa odebrałam cudowną zawirusowaną pakę od Biegającej! Dziękuję <3<3 oby te wiruski mnie zaraziły :D Biegająca, napisałam na prv

alex0806, madziorek86, Dośka, przedszkolanka:), talku, blair., Biegającą-mama, Nikodemka, tęczova, tere-fere, Malamia lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak widać koledze się nie spieszy hehe ale dziś już humor dobry to najważniejsze bo mój wczorajszy stan psychiczny pozostawiał wiele do życzenia jutro mąż wyjeżdża wraca w niedziele popołudniu wiec mam weekend z teściowa ale ona jest spoko i dużo pomaga wiec ok :) może jeszcze uda się z synem w nd na basen wyskoczyć skoro młody nie chce matki poznać to wykorzystam ten czas ze starszym :)

Wik89, Kijanka, madziorek86, tere-fere lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku, a masz jakiś zestaw ćwiczeń od fizjo? Czy korzystasz z YT?
    Dziś ból zdecydowanie mniejszy, chyba pomogło to spanie z nogą na poduszkach ☺ Patrzyłam dziś w Smyku tą poduszkę, ale za droga.. Zamówię na allegro chyba.
    Kochana, ja też bym bardzo chciała dziewczynkę i kto wie czy nie zareaguję podobnie do Ciebie na wieść o chłopcu. Ale najważniejsze, że nasze Maleństwa są zdrowe 😊

Wiki, to teraz czekaj na przesylke1 ode mnie 😊 Wysłałam wszystko co mogłam i co pomogło w szczęśliwym cyklu. Także, wciagaj wiruski! 😁
    Pizza dobra na wszystko! 😂

Tęczova, Cytrynowa - do Was też idą wiruski 😘

Beti, kochana trzymam kciuki za jutro 😘Obyś pojechała do francy na spokojnie i żeby wizyta Cię uspokoiła 😊

A wieści z wizyty takie, że ryzyka pozostały niskie i Dzidzia zdrowa ☺ Lekarz zrobił mi usg i chciał sprawdzać płeć, ale dowcipnie. Nie byłam na to mentalnie przygotowana i odmówiłam 🙈 A przez brzuch nie dałoby rady, bo Małe leżało głową w dół, w takiej pozycji go jeszcze nie widziałam 😀

Dośka, Wik89, Biegającą-mama, Nikodemka, tere-fere, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko <3
    hah ciekawe kogo tam nosisz w brzuchu :)

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • talku Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dośka wrote:
    Kozgo, małemu chyba bardzo dobrze u Ciebie w brzuchu 😉

Talku podaj meila mogę Ci przesłać ściągawkę 🙂

Super. Dziękuję

Słoneczko, dostałam zestaw na rozciąganie. Mogę Ci mailem wysłać. Ale więcej jest na YT i też korzystam. Różne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 22:46

relgi09kukfprg92.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 11 października 2019, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talku wrote:
    Super. Dziękuję.

[email protected]

Słoneczko, dostałam zestaw na rozciąganie. Mogę Ci mailem wysłać. Ale więcej jest na YT i też korzystam. Różne.

Byłabym bardzo wdzięczna ☺ Wysyłam zaproszenie do przyjaciółek

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
‹‹ 1915 1916 1917 1918 1919 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ