Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Beti i widzisz kurde naprawdę na sylwestra wyślę Ci worek kapusty kiszonej. Jak ciocia Dominika mówiła, że będziesz jadła ogórki i kapustę to się wszyscy śmiali. A to nie ma co się śmiać tylko słuchać uwaznie🤪🤪🤪
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, ja jutro jadę na cały dzień do teściowej, bo kolejnego dnia sama nie wytrzymam. Fajnie, że masz teraz rodziców obok siebie
Talku, także wolę poczekać do wizyty i dowiedzieć się co mogę a czego nie, by spać spokojnie
Domi, Twoje proroctwa zawsze się sprawdzająPowiedz mi w takim razie kto tam u mnie w brzuszku mieszka?
talku lubi tę wiadomość
-
Talku - no wlasnie, nie ukrywam, ze chodzi tu tez o kasę. W ostatnim czasie mialam sporo usg przez pobyt w szpitalu, pozniej wizyta, takze wiem, ze jest na chwile obecna jest dobrze... Musze sie z tym przespac
talku lubi tę wiadomość
-
Posłuchałam Waszych rad i BYŁO 😊 ale nie do końca umiałam się rozluźnić i teraz trochę szczypie ale najważniejsze ze podziałaliśmy po nie wiem jak długim czasie 🙈 dziś miałam dzień płaczu a jutro już jestem bojowo zadaniowo nastawiona
a w czwartek widzę się z Synkiem ❤️
Słoneczko123, Wik89, blair., talku, Pestkaa, Biegającą-mama, przedszkolanka:), tere-fere, Kijanka, Lami, Malamia lubią tę wiadomość
-
Anionka, super! A tak w ogole to nie zdazylam rano napisac a potem zapomnialam ALE snilas mi sie dzisiaj!!! Haha bylysmy na jakims fitnessie i skakalas na trampolinach, robilas przysiady wszystko z duzym brzuszkiem a ja patrzylam i nie moglam sie nadziwic jak to mozliwe hahhha 😁 ja nie wiem o co chodzi tak jak tu pisalam dwa dni temu z reguly nigdy nie pamietam swoich snow po przebudzeniu a ostatnio mi sie snicie
Ani0nka, Nikodemka, Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
O matko Wik, niezły sen 😂😂 ja jutro tez zamierzam skakać ale na piłce 😂 zawsze możesz do mnie dołączyć 😁
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wik - kiedy napiszesz nam, ze BYŁO?
Nie mialas przypadkiem w tym snie takiego brzucha jak Anionka? :dSłoneczko123, Wik89, Ani0nka, tęczova, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
Wik - nie mysl o tym, po prostu dzialajcie
Jesli nie ma goraczki, to sie uda. To jest Wasz cykl!
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, jakbyś rezygnowała z wizyty to daj proszę znać
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajko dziś takie będzie nastawienie, muszę takie mieć dla Alusia ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 06:09
Wik89 lubi tę wiadomość