Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Będę Wam tu pisać co i jak wiec mogę spamować ale przynamniej nie stresuje się bardzo 😊
Beti82, przedszkolanka:), Kijanka, tęczova, Wik89, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Pisz Anionka pisz.czekamy
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Leżę sobie już z tym balonikiem, trochę nieprzyjemnie ale da się przeżyć, taki fiutek dynda między nogami 😂
Beti82, Malamia, alex0806, Kijanka, OlivkowaMama, Słoneczko123, madziorek86, Malinowa91, przedszkolanka:), tęczova, tere-fere, Lami lubią tę wiadomość
-
Anionka 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Czekamy na relację 😁
U nas terminy praktycznie takie same, ale nie doczekałam się jeszcze takiej ślicznej piłeczki z przodu jak u Ciebie 😊
Dzisiejsze foto poniżej 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 16:33
alex0806, Słoneczko123, przedszkolanka:), talku, Kijanka, Ani0nka, tęczova, blair., tere-fere, Lami lubią tę wiadomość
-
Miśka nie denerwuj ludzi hahah
Mowie Ci Ty nie masz wątroby chyba hahahhatęczova, tere-fere, miśka lubią tę wiadomość
-
Skurcze co 4-5 minut. Mam spróbować zasnąć. Trochę krwawię z tego balonika ale nie jest złe. Wiec postaram się zasnąć trzymajcie kciuki! To będzie kichnięcie nie mogę być przecież gorsza od Was 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 22:59
madziorek86, alex0806, Słoneczko123, tęczova, blair., Domi_tur, przedszkolanka:), Malinowa91, Wik89, tere-fere, Edyśkaa82, Nikodemka, Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Anionka rodzi, a na insta wrzuca "wolny wieczór, jakieś pytanka?" 😂 moje pytanko - już po kichnięciu? 😉 trzymam kciuki!
Miśka, jak się mocno najem to wyglądam jak Ty w 9 miesiącu 😱OlivkowaMama, blair., Meggs, Wik89, madziorek86, miśka, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Skurcze po nocy się rozwiały, wiec mogłam sobie pospać a koło 8 maja mi oksy dać
wiec jeszcze dwupak ale mało wyspany bo koleżanki chrapały🙈 i te skurcze intensywne do 2-3 w nocy miałam m. Ale najważniejsze ze coś sobie pospałam. 😊 idę jeszcze drzemać póki mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 05:47
talku, przedszkolanka:), Malinowa91, Pestkaa, madziorek86, tęczova, Kijanka lubią tę wiadomość