Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia a może karm pod górę w sensie ze młody w pionie bardziej, możesz tez odciągnąć początek taki co sika jak wariat z pierwszym synem pomagało jak właśnie się dusił po łapaniu cyca.
Byłam dziś u lekarza tak mnie bolało, jakiś krwiak się w środku zrobił rozmasował go dał przeciwbólowy czopek i kazał leżeć obłożona lodem jak nie przejdzie to na izbę przyjęć i zabieg pod narkozanajgorzej umrę chyba bez malucha w szpitalu ;(
-
Sloneczko, widze ze szpital taki jak u nas... Byle odbebnic usg i jak jest dobrze, to zero zainteresowania. Masakra.
-
alex0806 wrote:Beti ja miałam mdłości dzień i noc praktycznie, aż spać nie mogłam. Pomagały hektolitry wody z cytryną, imbirem i miętą. No i właśnie nie dopuszczenie do głodu. Cały czas dziubałam migdały, ale te w łupce takie A nie łuskane czy w płatkach.
Słoneczko masakra, bardzo ci współczuję tego szpitalaile się człowiek dla takiej istotki namęczy. Mnie bóle męczyły do 18 tc jakoś, mdłości podobnie. Później chwila odpoczynku od dolegliwosci i po 20 tc mega mnie rwały pachwiny, skóra na brzuchu aż piekła. Tysiące rodzajów bólu. Pod koniec ciąży doszedł do tego jeszcze ból dupy!
ale wrzeszczący różowy bobas wszystko wynagradza. Nawet jak prawie odgryza sutki
Moje dziecię też się czasem krztusi przy karmieniu jak za mocno zasysa. Szczególnie po nocy. Dzisiaj spała od 20.40 do 5! I 2 razy w nocy wkładki zmieniałam bo mi cyce je przepelnialy. Zastanawiam się czy w nocy nie odciągnąć mleka. Bo az szkoda. Tylko co ja z tym zrobię jak ona nie chce butelki. Chyba że będę jej po trochę dawać żeby ją trochę przekonać
Ide spac -
kozgo wspolczuje
Kolezanka moja chyba cos takiego miala.ALe mowila ,ze jej sie taka bulwa jakby zrobila (?) siedziec nie mogla.CHyba jakis zastrzyk na to dostala
-
nick nieaktualny
-
Sunshine jakbym miała taki płaski jak Twój to bym nie ćwiczyła haha a tu wisiadło większe po drugiej jednak i mnie wnerwia
ale niestety jeszcze bez szaleństw,bo za szybko
Super,że miałaś wychodne! Ale jaka to złośliwość,że mama nawet nie zje w ciągu dnia bo dziecko wymaga a tata zostaje i dziecka nie ma
Talku nie chcę Cię skłamać,ale nie pamiętam..wydaje mi się,że to były Tkaniny Poznań
A mały schowany specjalnie do zdjecia haha -
Kozgo, ojej, dobrze że poszłaś do lekarza. Oby przeszło jak najszybciej samo.
Przedszko, jak zawsze piękne rzeczy robisz 😍
Sun, to widzę, że podobnie spędzamy dni i pewnie nikt Tobie nie wierzy, że dziecko w dzień nie śpi 😂 U Niny "bywają" dni, że śpi więcej niż 2 godziny między 8-18, a chyba powinny tylko bywać dni, w których śpi 2 h 🤔
Zamówiliśmy drzwi, dzień ich montażu wyznacza dzień naszej przeprowadzki, powinny być za 6 tygodni, więc grudzień spędzamy w domku 😊 3 miesiące obsuwy, no ale i tak jestem z nas dumna, ogarnęliśmy 90% sami w 10 miesięcy z bejbikiem. Teraz trzeba nadać przytulności, ale to już na miejscu, żeby serducho poczuło więź 😊Beti82, przedszkolanka:), tęczova, talku, sunshine03, Pestkaa, Niezapominajka2, Słoneczko123, Dośka, madziorek86, tere-fere, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przedszkolanko, ale tam są piękne tkaniny! Już angażuje mamę żeby mi coś uszyła. Rożek i prześcieradełko. Muszę pomyśleć co jeszcze mogłaby mi uszyć 🤔
Kozgo, obu szybko minął Ci dyskomfort i żeby obyło się bez szpitala.
A do mnie dzisiaj przyszła paczka z NEXT. Ale cudne te rzeczy, jaka dobra jakość, Jestem zachwycona 😍😍Lami, przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajko może to po prostu pierwszy tydzień samej w domu mnie pokonał
Na drugi przygotowałam się lepiej. Mam lodówkę pełną jogurtów, jakieś gotowe dania, dzisiaj zrobię sobie obiad na poniedziałek i wtorek, więc mam nadzieję, że będzie lepiej, bo coś tam w locie skubnę
Lami dokladnie tak jestchyba że ktoś przychodzi w dzień to widzi, że mały wtedy by chciał być zabawiany cały czas
-
Talku mama jest krawcowa?
fajnie!
Niezapominajko czy Wy z mężem wyganialiscie może królewne? Bo może ona czeka na ;p
I nic się nie bój,pamietaj-pozytywne nastawienie
Lami co tam 3 miesiące. A przytulnoscisami wniesiecie najwięcej
U nas słaba noc..wieczorem kilka bączków było,ululałam,później spał. Zaraz cyc,przyznał. O 1 krzyk to mój dał butle bo cycki puste,mnie głowa boli całą prawą stroną aż oko łzami i wtedy 2h spaliśmy. Później dwie kupy,kręcenie i wzielam go to jeszcze z 30 min.moze polezalam..
A teraz mam mega ból głowy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2019, 07:27
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość