Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa - wspolczuje tych plamien, to wielki stres... Z tego co widze, to chyba najczesciej zdarzaja sie w 7-8 tygodniu. Najwazniejsze, ze z dzidzia jest wszystko dobrze.
A co do miesniaka, to jest calkiem spory... I pewnie byl tam wczesniej prawie niewidoczny, a urosl pod wplywem hormonow ciazowych tak, jak pisze Meggs. Jesli moge cos poradzic, to wypytaj dokladnie jakiego jest rodzaju i gdzie umiejscowiony. Ja na samym poczatku slyszalam tylko „ma Pani miesniaka”, zero szczegolow, a to naprawde wazne informacje, szczegolnie w ciazy.
Talku - bardzo mozliwe, ze urodzimy razemU mnie raczej bedzie cc, wiec moze wypasc akurat w terminie Twojego porodu.
Ja mam ta sennosc i duze pragnienie. Tylko, ze moglabym spac caly czas, nie tylko po posilku.
Nie rozumiem troche dlaczego tak wczesnie zlecil mi zbadanie tej krzywej, skoro kolejna wizyta wypadalaby wlasnie w 24 tc.
talku lubi tę wiadomość
-
Nikodemka, Talku - ja tutaj bym raczej szła w stronę opinii Kijanki, że krzywą się powinno zrobić 24-28 tak jak wskazuje PTG, bo cukrzyca może się rozwinąć później. Ja robiłam 2 razy - w 9 tygodniu i w 25 tygodniu. To jest obciążające badanie, ale ja sama w niejedną niedzielę się bardziej obciążyłam cukrem w cukierni
Chyba lepiej zrobić później, bo jak znam swoje schizy to jak potem dzidziuś będzie za bardzo przybierał to będziecie sobie wkręcały, że na pewno macie niezdiagnozowaną cukrzycę, która ujawniła się później.
Szczęściara, mi rzadko kiedy ciśnienie przekracza to 100/60. Nikt się nigdy tego nie czepiał.A piję dużo wody.
Miśka, mi się bardziej podoba Mikołajtalku, miśka lubią tę wiadomość
-
Malinowa, współczuję stresu. Leż dużo, odpoczywaj, nadrób zaległości książkowe i bądź dobrej myśli bo relaks fizyczny i psychiczny to najlepsze co możesz zrobić dla malucha 😍😍
Szczęściaro, ja też mam ciągle takie niskie. I tak mówią jak dziewczynom, że lepsze takie niż za wysokie. Dużo pić, spacerować, kawę codziennie.
-
Dziękuję dziewczyny za odzew.. Jakoś mi raźniej że nie jestem sama☺️☺️
Miśka mi się Mikołaj.. Też chciałam żeby synek miał te imię ale małż że nie..
Teraz ja zrobię ankietę.. Myślimy nad dwoma imionami. Hubert albo Szymon?? Dodam że nie mamy polskiego nazwiska i składa się z 6 liter🤦♀️🤦♀️miśka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
A ja team Hubcio 😎 Tak ma na imię mój mąż i gdyby zgodził się na juniora, to synowi też bym dała
Szczęściara, Magda - mbc, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za opinie ❤️❤️❤️
Szczęściaro ja miałam być Hubertem, później moja siostra, aż w końcu urodził się Hubercik!😎 Musiał być patron myśliwych
#team Hubert!
Szymek cudne imię, mąż wczoraj rozpatrywał
To imię wygrało w większości województw jako najczęściej nadawane w Polsce w pierwszym półroczu 2019r.
Sama miałam w klasie 7 Michałów i 8 Kaś, stąd rozpatrujemy tylko Adasia i MikołajaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 10:25
Nikodemka, Szczęściara lubią tę wiadomość