Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogóle to w poniedziałek miałam rocznicę ostatniej miesiączki 😂
Mój zajebisty mąż stwierdził, że może zrobimy sobie następne dziecko też sierpniowe 🙄 dopiero byłam chujową matką... 🤦♀️🤷♀️przedszkolanka:), Nona, madziorek86, Lami, Cytrynowy sok, tęczova lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Alex pomyśleć ze mój ma teraz z 4800 Haha a ma 11 dni
O ile aktualnie nie ma kryzysu to się śmieje. Dzisiaj wyła przez sen i z sutkiem w paszczy. Wykąpałam ją 18.30, cycek, zasnęła sama ok 19.30 znowu. Bałam się że cycki flaki po dzisiejszym dniu ale siedzę w ciepłej wodzie w wannie A mleko samo leci więc dzisiaj się kąpię w swoim mleku, taka burżuazja;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Talku dzisiaj tylko raz muszle tulilam hahah jest postęp
Ja wizyte mam 31 października u nowego gina za france 😎A pozniej dopiero 15 listopadatalku lubi tę wiadomość
-
Kark, a dla mnie na te plastry już za późno? Co one robią?
Dzisiaj pączuś od rana bajeruje i co chwilę powtarza za mną "gu" i w śmiech. Siedzę w wannie i słyszę jak tatuś do niej "powiedz ta, powiedz ta" - chyba nic nie słyszał o głużeniu 😂Domi_tur, alex0806, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs, gratuluję kochana! Dzielna mamusia 😘 Wiktorku, witaj na świecie, rośnij zdrowo ❤
Dośka, kciuki, by szybko coś ruszyło do przodu i balonik nie był potrzebny 😘
Beti, cieszę się z Twojego nowego gina 😀 I gratuluję już tak dużego Maleństwa 😍
Talku, gratuluję pierwszych ruchów 😊
Anionka, pięknie razem wygladacie 😍
Biegajaca, cudowny, mały prezencik 😍
U mnie już zdecydowanie lepiej. Zioła pomogły i jakoś wszystko ruszyło. Ból też ustąpił. Dziś miałam tyle energii, że posprzątałam cały dom 🙈 A jutro pewnie przeleżę 😁 I tak sobie myślę, że chyba pierwszy raz poczułam dziś swojego szkraba. Miałam uczucie smyrania pod linią pępka 😊 😍
Biegającą-mama, Cytrynowy sok, talku, blair., Wik89, Kijanka, Meggs, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Talku dzięki, że pytasz😘
Ja w środę wizytowałam i następna wizyta za 3 tygodnie. Plamienia ustały i od wtorku jestem na tak długo wyczekiwanym zwolnieniu😊 i psychicznie czuję się o niebo lepiej... nie muszę myśleć i się zastanawiać co przyniesie mi kolejny dzień tylko błogo sobie leniuchuje😊 co do objawów to nie mam tej przyjemności co Beti😁 i nie przytulam muszli.. mam jakieś sporadyczne mdłości wieczorem i rano jak się budzę to jest mi nie dobrze, w nocy o 2 muszę coś zjeść, bo jestem głodna 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ i w dzień śpie.. i tyle z moich dolegliwości 😌
Słoneczko co za zioła piłaś na zaparcia?
Talku wiem, ze będzie wszystko dobrze i Staś nie będzie miał żadnego problemu z nerkami😘😘😘
Madziorek podziękować za listę 😗😗😗 pozwoliłam sobie na screena😎talku, madziorek86, blair., Kijanka, tere-fere lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.