Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek - oczywiscie screen pykniety, dziekujemy :*
Talku - dzis jest lepiej. Kryzys troche mi przeszedl, choc pewnie nie minie zupelnie az do wizyty.
Kupilismy dzis na spontana kanapę do salonu i cała moja dotychczasowa wizja urzadzenia go runęła, bo kanapa jest miętowa. W sumie to taka brudna mięta. Miała być jasna, beżowa albo kremowa... także tego. Nie mam totalnie pomysłu na kolor ścian 🙈madziorek86, Wik89, tere-fere, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs kochana tak bardzo jestem z Ciebie dumna ❤ Wikuś, kochany Warszawiaku, witamy na świecie!!! Wypiłam za Twoje cudowne życie przy cudownej MAMIE na samym szczycie wieży eiffla jak Twoi rodzice rok temu
Meggs, talku lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Miśka, bez relacji live?! Gratuluję!!!! Cześć Miki, piękne imię jak mój chrześniak ❤❤❤
miśka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziękuję Kochane ❤
Tak, ja planowane CC wieczorem.
Robił mój dr z młodą lekarką, która po otworzeniu brzucha skomentowała: "o Jezu, co to za macica?". Nigdy nie będzie taka jak normalna, ale tak się cieszę, że już po😍
Mleka nie mam.. boję się pionizacji 😳tere-fere, Pestkaa, Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Miska - gratuluje! Co za wyjatkowy dzien ❤️
Zapomniałam dodac, ze meble beda białe. W kuchni też, a to salon z aneksem, wiec na ścianach chyba musi byc kolor, bo wyjdzie labolatorium z mietowa kanapaMoże ta szarość, chociaz nie jestem jej fanką, bo juz mi sie przejadla...
W sypialni bedzie jedna sciana w takim pieknym, ciemnym granacieMozg mi paruje
miśka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Miska, gratulacje! Brakiem mleka się nie martw. Ja po cc nie miałam ani kropli przez5 dni. Nawet siary prawie nie było. Przystawiaj synka, wypożyczają szpitalny laktsor o co 3h pompuj w systemie 7-5-3. Poza tym kładź sobie dziecko na klatce nawet jak nie je albo lezcie bokiem żeby dotykał twoich piersi i myśl o tym że będzie mleko i że będziesz karmić. Wyobrażaj to sobie. I pij femaltiker. Mleko przyjdzie! Mówię Ci to ja, która robiła to wszystko, żeby dostać pokarm. Mała w tym czasie była na butli i dopiero od 6 doby wyłącznie kp. I tak jest do dziś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 00:43
Biegającą-mama, tere-fere, miśka lubią tę wiadomość
-
Miska gratuluje Mamusiu ! Czytałam post i prawie przeoczyłam taką wiadomość, a przecież to najwiazniejsze wydarzenie w życiu Mikołaja! Mlekiem się nie martw, tak jak post wyżej Zuza napisała, pojawi się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 05:06
miśka lubi tę wiadomość
-
Miśka ale wpadłaś z nienacka z info. Ja przez moment nie zrozumiałam o co chodzi 🤔🤔 ogromne gratulacje! 😍😍😍 A mleko na pewno się pojawi tylko pewnie trzeba rozkręcić tę laktację.
Coś dużo chłopaczków się teraz rodzi.
Malinowa, dobrze że plamienia ustąpiły, one mogą jeszcze niestety wrócić, nie życzę Ci tego ale pisze żebyś była spokojna, to się zdarza. Ale leniuchuj dużo, leż i ciesz się ciążą ☺️☺️☺️
Słoneczko, no to jakieś cudowne zioła. Zapisałam sobie w razie W. Aczkolwiek ja ostatnio jem tyle surowych owoców, że ohoho wszystko działa jak należy.
Do tego marzę, żeby od grudnia jak będę w Krk chodzić gdzieś na zajęcia fitness, pilates, czy zdrowy kręgosłup.
Słoneczko, a Ty gdzieś zaczęłaś chodzić? ☺️
Beti, może jednak ta zmiana na luteinę trochę przyniesie Ci ulgi i rzadziej będziesz tulić muszlę. Życzę Ci tego 😊😊
Ja sobie zawsze wmawiałam, że skoro jak tak wymiotuje i się męczę to znak że moje dziecko rośnie i ma się dobrze. Pewnie to nie ma związku ale na moją głowę to robiło dobrze 😊😊
Madziorek, zapisałam wyprawkę apteczną. Wielkie dzięki 😘Malinowa91, miśka lubią tę wiadomość
-
Miśka, gratuluję Mamusiu!!! ♥️♥️♥️
Daj znać jakie imię nosi nasz kolejny fioletowy chłopczyk 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 07:58
miśka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero