Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinowa91 wrote:Tere fere do mnie tez bardziej przemawia pierwsza opcja😊
My przymierzamy sie do zalatwiania papierow i mam nadzieje, ze pod koniec roku juz cos drgnie😉
Jezu normalnie mega zmęczenie i mdłości mi dziś dokuczają, a mam plan zrobić pieczeń z mięsa mielonego papryki, pieczarek i oliwek😋😋😋 -
nick nieaktualny
-
My już w duecie ❤ maluszek zdrowy , więc zostaje przy mamusi. Leży mi właśnie na cyckach i śpi, bo w mydelniczce był dramat w 3 aktach 😋
Beti82, Kijanka, blair., Lami, Malinowa91, Wik89, Słoneczko123, tęczova, Domi_tur, sunshine03, madziorek86, Foto_Anna, Nona, Edyśkaa82, Nikodemka, alex0806, talku, Pestkaa, Szczęściara, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Miśka gratulacje 🎆🎊🎉!!!
I jak pionizacja, ok było?
Z karmieniem ja przy Kajtusiu oprócz częstego przykladania do piersi po cc to robiłam na początku to samo co Pierwiastka - wyobrażałam sobie, że w mojej piersi napelniaja się kanaliki, że mleko leci, że młody je i przełyka i po chwili faktycznie czułam napływające mleko 😂
Pionizacja bolała..słabo mi było, więc robiłam kilka podejść.
Jest już o niebo lepiej, ale podczas wstawiania z łóżka dalej rana boli.
Kiedy będzie "normalnie"?
Bardzo chcę spróbować kp. Mały się szybko zniechęca cycem, bo z butli leci mu szybko. W szpitalu jest Enfamil.
-
Dziewczyny co jesc przy kp ? Kawa z mlekiem jedna mozna ? Czytalam by unikac nabialu a w szpitalu nam wszystko mleczne dawali.
Pokochalam kp ale widze ze moje dziecko sie meczy.
Dzis nocka na samym mm i bakow brak i w miare przespana.. Rano dalam cyc i 5 min i ryk i baki. Pol dnia przeplakalam bo teraz moge karmic a dziecko cierpico jesc ? Co robic ?
Espimisan jakos nie ogarnia tematu. Moze delicol ? Bardzo go mecza te gazy. -
nick nieaktualny
-
Monia mój tez stęka i męczą go bąki leży dużo na brzuchu i to pomaga mój pierwszy syn miał kolki przez 4,5 miesiąca płakał od 5 ramo do 20 i byłam na milionów diet nic nie pomagało wiec nie wierze już w te diety no chyba ze dziecko ma nietolerancję laktozy to wtedy faktycznie ciężko z kp. Może daj mu chwilkę jeszcze może na cycu łapie więcej powietrza niż na butli. Oni maja jeszcze niedojrzałe te brzuszki mój np wczoraj jakby nie umiał wogole ssać łapał, puszczał, dławił się i przez to były gazy masakra a dziś już ok ssie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 16:21
tere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia, myślę, że to nie na pokarm uczulenie. Po prostu niedojrzały układ trawienny, możesz spróbować z kolzymem -dużo lepszy i wydajniejszy od delicolu, a Espumisan dawać w większych dawkach dawkach 3 razy dziennie zamiast po trochę przed każdym karmieniem. Gdyby było na białko alergia, to byłby krzyk na całego i już pojawiałaby się wysypka, zaczyna się na uszach, taka podskórną kaszka, i później schodzi dalej na szyję, głowę i buzię i klatkę piersiowa, ale tam już taka czerwona z błyszczącą skorupką. Trzymam za Was kciuki, żebyś znalazła dla Szymonka ukojenie 😘
tere-fere lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero