Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciaro 6 to by byłoby spełnienie marzeń 😉
Edit: żeby nie było Hanka zjadła i śpi dalej ale synuś niestety już pełni energi wiec mamy już zaliczone śniadanko, zabawy, układanie puzzli ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 06:52
-
kozgo wrote:U nas od 2 nocy dziec nieodkladalny najlepiej brzuchem na mamy brzuchu cwaniaczek ale on tak je jakby ktoś mu tego cycka miał zaraz zabrać bez kitu słychać go w drugim pokoju tak głośno je i przełyka.
Teczova super,że wyjazd udany
Ja Pole budziłam ok.5:30 bo królewna jak się wyspi zbyt to wieczorem będzie szaleć ;p -
Halo halo Doska, halo halo Niezapominajko 😊 jak tam??
My też dziś w nocy na butli, raz tylko mm, a tak moje. Od tego dostawiania do cycków i płaczu przy tym ten mój Bobek nalapie się tyle powierza, że brzuszek i bączki są później ledwo do ogarnięcia. Ehh... I cieszyłam się mlekiem na miarę potrzeb, a ten nielubiany cycek nie chce się nabić, przystawiam, odciągam, a tam Sahara.
A tak chyba ładna niedziela się szykuje 🌤️🍁🍂😊 -
My dziś od 24 do 3 walczyliśmy potem spał na mnie potem znowu ok 4,30 płacze i stękanie aż w końcu padł w łóżku z nami i uwaga budzę się a on obok na brzuchu śpi no zawał serca. Już mąż w nocy wszystko robił, kokon, szum i cuda a ten cyc i po odłożeniu histeria i znowu cyc i ulewka tam tam tam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Talku, mamy 2 oczyszczacze. W Małopolsce to konieczność. W Krakowie jest lepiej bo zakaz piecu ale i ja i mąż pracujemy na wsi i tam gorzej. Mamy Sharp w salonie i Philips w pokoju dziecka, na 70m2 mamy 2 i urządzenie do pomiaru i wiem że dają radę.
No właśnie, niby w Krakowie już lepsze powietrze i czasami jak sprawdzam Lublin a Kraków to jest tak samo źle... Ale chyba jednak przy dzieciach to warto oczyścić trochę.
Właśnie ten Sharp ma dobre opinie.
Też mamy mieszkanie 70 metrów. Ciekawe czy jest taki jeden co da radę na taki metraż. Muszę poczytać. Ale pewnie musiałabym z nim jeździć między pokojami.
A do tego macie nawilżacz? Nie wysusza Wam powietrza ten oczyszczacz?
Używacie cały rok czy tylko jesień/zima?
Nona i może na koniec jeszcze głupie pytanie ale otwieracie normalnie okna zimą czy unikacie?
-
Blair, to wciąż mocno zaciskam kciuki 😘 statystyki to tylko statystyki, jestem pewna, że w Wy je zawyżycie! Dziękuję Ci bardzo, ale niespodzianka 😍
Nona, blair., Kijanka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny