Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj 8 tygodni
na razie chomiczyca drzemie
cośtam stęka to pewnie się zaraz obudzi. Ale spała ładnie, od 21 ciągiem ponad 7 h i pozniej od nowej 4 do 7.30. Nakarmiłam, przebrałam i zasnęła mi na nogach robiąc kupę
My też mamy oczyszczacz powietrza bo w Opolu mega syf. Śmierdzi strasznie jak się wieczorem okno otworzy. Oczyszczacz z jonizacją dodatkowo. Nawilżacz też mamy. I daje radę, bo w domu o wiele lepiej. Mąż alergik to o wiele lepiej się czuje jak to kupiliśmy. I oczy tak nie pieką po nocy. My mamy webbera jakiegoś, gdzieś na górze listy polecanych jest, ale ja tam się nie znam. To mój mąż uwielbia elektronikę i wybrałCytrynowy sok, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Blair, nie martw się, wszystko będzie dobrze. Poganiam Ciebie do odebrania swojej rezerwacji po brzuszkowej stronie! 😘
Robię to samo co moja siostra lata temu. Mąka ziemniaczana w dzień, a na wieczór nawilżanie. U nich było jedno odparzenie po zmianie pieluszek na dade, u nas to samo, ale Nina miała tydzień więc mega wrażliwa skóra. Nie widzę, żeby działo się coś złego, skóra nie jest przesuszona, wszystko ok.blair. lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nie wiem Niezapominajko Ci to jakoś dobrze zrobi, ale poród w terminie to 2tyg- i 2tyg+ od planowanego terminu. Ja sobie tak tłumaczyłam będąc w szpitalu, że jest wszystko ok, ze mały jeszcze potrzebuje troszkę czasu w brzuszku, a ja muszę mu dać jeszcze czas. Kochana czekamy na spokojnie razem z Tobą 😚
Wik89, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
A która posprawdzała pieluchy tańsze i ma porównanie? W dwójki jestem wyposażona, ale już chce się rozglądać za promocjami na 3. Dada, lidlowskie czy rosmanowskie? Czy wychodzą tak samo jak niebieskie pampersy? No i jakość przede wszystkim.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami mi pasują z biedry Dada Extra care, jedziemy głównie na tych. Mieliśmy na start z rosska Bambiboo ale droższe są i mamy też paczkę Pampersów tych za free z rosska ale są ciut za duże to czekają. Moja przyjaciółka już 3 dziecko zapina w lidlowskie i jej bardzo pasują
Edit: ach ty już na 3 polujesz 🙉 to spróbuj może lidloweWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 10:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko max za tydzień będziecie już razem😘😘 zrelaksuj się te wywoływanie odpuść. Wiem że mi łatwo powiedzieć i za 10 tyg też będę psioczyc że nic się nie dzieje ale niestety im bardziej o tym myślimy tym bardziej się nakrecamy a potem wpadamy w dołek.. Życzę Ci szybkiego i bezbolesnego porodu za te czekanie🤗🤗
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Oj, Cytrynko, wróżę za chwilę dwie krechy 😁 Jak tylko zaczyna się jakiś projekt nowy, to lada dzień trzeba już myśleć o betach, usg, łóżeczkach itd. 😁😁😁
Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Niezapominajka2 wrote:😞
Nie mam humoru dziewczyny, wiem, że trzymacie kciuki i chcecie wiedzieć, co się dzieje, ale nie mam siły pisać. Dostaje codziennie kilka wiadomości od znajomych, na które mam tylko jedną odpowiedź - no nie urodziłam 😞
Przestałam liczyć skurcze, robię tylko spacery, to zawsze zdrowie, czasami schody. Jem daktyle i pije liście malin, tak na wszelki wypadek. Nawet zaczęłam robić coś, o co w życiu bym siebie nie podejrzewała- akupresura 🤷♀️ dla mnie to było szamaństwo, ale już nawet zaczęłam w to mocno wierzyć. Skurcze już wszystkie bolesne, ćwiczę na nich oddech, ale kładę się spać, jeden mnie jeszcze po godzinie wybudzi, a później już spokój.
Wczoraj cały dzień przepłakany, zobaczymy jak będzie dzisiaj.
Humor i pozytywne nastawienie nie opuszczał mnie aż do terminu, po tej dacie, kodowanej w głowie od początku ciąży, wszystko zmieniło się o 180 stopni. Nikt oprócz kobiety po terminie nie jest w stanie tego zrozumieć. Nie ma mowy o źle wyliczonej dacie porodu, późniejszej owulacji itp. Ja wiem, że jeszcze może się samo zacząć, ale z każdym dniem nadzieje są coraz mniejsze. Właściwie czekam już na czwartek i wywołanie.
Na pewno dowiecie się, jak urodzę ☺️
Niezapominajko jak bym widziała moje ostatnie dni przed pytania czy już albo kiedy urodzę doprowadzały mnie do szału, byłam zła, płaczliwa i wogole hormony szalały wiec rozumiem Cię doskonale z moja mama nie rozmawiałam od 4 dni przed porodem bo już nie byłam w stanie słuchać tych wszystkich rad. Tule mocnoWik89 lubi tę wiadomość
-
Lami Dada rozmiar 3 to porażka jak dla mnie, dwójki były super a kolejne już odparzyły Małego bo nie doprowadzają tak dobrze wilgoci . Za to najlepsze na świecie są z Rossmanna Babydream Fun&Fit! Próbowaliśmy i 2 i teraz 3, zostajemy przy nich
sunshine03 lubi tę wiadomość