Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dośka, Niezapominajko, wspolczuję
ale uwierzcie, że bedzie dobrze, w koncu bedzie szczesliwy finał!
Kurcze, to faktycznie na południu duze problemy macie z tym powietrzem! A jakie aplikacje macie do sprawdzania jakosci powietrza, polecicie jakas? Moze sobie zainstaluję
Lami musimy sie wziac za to, niestety mamy duzo innych spraw, glownie zawodoowych, na glowie teraz i nie wiem, czy uda sie jutro. Ale na pewno w tym tyg
Blair kciuki zacisniete! Czas na kolejne II kreski tutajblair. lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sunshine dla mnie pieluchomajtki to tylko dla dzieci które chcemy uczuć siadać na nocnik , bo można pare razy zdjąć i nałożyć jeśli dalej sucha( bo starsze dzieci już tyle nie sikają ) a dla tych młodszych moim zdaniem zbędne, nie wiem jak zmienić taka płynna kupę 😂Chyba nożyczkami trzeba rozcinać.
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny macie może do polecenia jakaś książkę na temat rozwoju maluszka od narodzin? Takie wiecie informacje tez kiedy można zacząć wychodzić na spacery kiedy szczepienia i w jakim okresie co może umieć robić no wiecie takie ważne rzeczy 😊?
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Sunshine, ile Twoje dziecko waazy??? My ciągle na 1. Gdzie do 3..
Także pieluchy 3 za jakiś miesiąc możliwe, że będą potrzebneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 14:15
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Dziewczyny macie może do polecenia jakaś książkę na temat rozwoju maluszka od narodzin? Takie wiecie informacje tez kiedy można zacząć wychodzić na spacery kiedy szczepienia i w jakim okresie co może umieć robić no wiecie takie ważne rzeczy 😊?
Pierwszy rok życia dziecka - jakoś tak chyba się książka nazywa
Sporo można w necie wyczytać, np blog mamafizjoterapeutka bardzo fajny odnośnie rozwoju
Na spacery można od razu, póki ładna pogoda.
Szczepienia - pierwsze 6-8tyg. Powinni w przychodni, do ktorej zglosilas dziecko wyznaczyć wam termin
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Biegajaca, no pms ma sie dobrze niestety. Ahhh jak juz kiedys uda mi sie zajsc w te ciaze to bede najszczesliwsza pod sloncem.. Suple od Ciebie i Sloneczka lykam grzecznie
Nona, dzieki, zainstaluje sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 20:39
Nona, Słoneczko123, Biegającą-mama, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U mnie dramat. Tylko nie wiem czy obiektywnie czy sama sobie go wkręcam.
Z tej mojej minimalnej ilości pokarmu zrobił mi się zastój, dasz wiarę?
Wędzidełko nie podcięte, bo stomatolog, u której byłyśmy powiedziała, że to nie jest problemem. Dziś idę na 18 do jeszcze jednej doradczyni, moze ona coś zaradzi. -
Rzepakowe nawarstwia Ci się jedno i drugie
tzn. obiektywne przeszkody i niemoc jaką odczuwasz. A ważysz małą?
Ja idę we wt do chirurga stomatologa, z rozmowy z nią wyszło, że ona jest zwolennikiem podcinania, więc pewnie ciachnie na moje życzenie i tyle. Ja nie rozumiem mojego dzieciaon w nocy nie chce za nic złapać, szarpie się, jakbym mu po raz pierwszy cycka podała, w nocy mamy jakiś milowy krok do tyłu. A już o 5 rano pięknie, w ciągu dnia też całkiem nieźle. No nie czaje 😒
Daj znać po konsultacji, ciekawa jestem co Ci powie. -
Boże Lami, spadasz mi chyba z nieba. Miałam wagę wypożyczona do piątku, ale już oddaliśmy, bo ile można ważyć kilka razy dziennie. Teraz w piątek mamy wizytę u pediatry kontrolną i chce wtedy ja zważyć. Odezwę się, czy będę chciała skorzystać z Twojej propozycji jeszcze przed tą wizyta czy już po niej. Ale na pewbo. Generalnie ona przybiera (jak dotąd) i tylko to sprawia, że jeszcze nie zwariowałam.