Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dośka, śliczna! Gratulacje!😘
Nona, drugaidziemy do restauracji 😁
Nikodemko 💓 dzieki, jeszcze mamy zapas chyba, zapytam zaraz meza, jak cos to sie odezwe. No i byc moze w przyszlym tygodniu (po 4.11) bede jechala do szpitala po wypis to moze dasz sie wyciagnac na pizzeNikodemka, Dośka, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Doska - gratulacje!!! cudna Jagienka ❤️ Jak sie czujesz?
Wik - nie mam go duzo, ale dobrze zawiruskowany 😁 Ja jak cos mam wizyte u doktora H. 6.11, moze akurat bylabys wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 20:41
Dośka lubi tę wiadomość
-
Doska, wspaniałe wieści! Gratuluję.
Miśka, biedna jesteś. Miałam to samo. Marianka miała szczekoscisk w pierwszych dobach a ja tak poranione sutki że szok. Trochę ukojenia mi dawała lanolina firmy lansinoh. No i czas.. cierpeialam równo trzy tygodnie i myślałam że to nigdy nie minie. Ale minęło i już nie boli. U Ciebie też tak będzie. Zapytaj może jutro tą laktacyjną o masaż twarzy dzieciątka. Nam to bardzo pomogło rozluźnić szczękę i przystawiać.Dośka lubi tę wiadomość
-
Doska super.Caly dzien o Tobie myslalam
Gratulacje mamusiu 😘😍😘Dośka lubi tę wiadomość
-
Jestem totalnie zauroczona Jagusią, przepiękna 😍 jedyna Jagienka jaką znam jest przewspaniałą dziewczynką, świetnie kojarzy mi się to imię
Dośka, gratuluję dzielna Mamusiu 😘
Nona, Dośka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 18:18
blair., OlivkowaMama, przedszkolanka:), Lami, Słoneczko123, Ani0nka, Cytrynowy sok, Pestkaa, tęczova, Meggs, Dośka, Malamia, Malinowa91, alex0806, Biegającą-mama, talku, Szczęściara, Nona, Domi_tur, Beti82, Nikodemka, Edyśkaa82 lubią tę wiadomość
-
Dasz radę Dośka, po pierwszym prysznicu będzie lepiej i lepiej. Ściskam mocno 😘Pamiętaj, że jak będzie bolało pros o leki, dziecko je kilka kropli mleka, nic nie przeniknie do niego. Więc nie udawaj gieroja 😉 Najlepiej zaopatrz się w swój ketonal (bez recepty) w razie w.
Dośka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dośka cudownie! Jesteś mega babka! Dałaś radę a to najważniejsze ❤️ Dużo siły i zdrowka dla Was 😘😘😘
Dośka lubi tę wiadomość