Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami, przejrzałam wątek na szybko. Widziałam, że pytasz o pieluchy. Ja używam rossmannowskich na zmianę z tymi z Lidla, zależy gdzie jestem na zakupach
ale na noc, albo na dłuższe wyjścia dalej ubieram pampers premium care. My już na 4 🙈 Jurek waży już 7,5kg 🙈
madziorek86, Lami, Słoneczko123, Arashe lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda korzystajcie
u nas dzisiaj już zimno, koniec lata w środku jesieni.
U mnie też początki kp były masakrycznie, ryczałam pierwszy tydzień A później jak odrzuciła butelkę i nie byłam pewna czy jej wystarcza moje mleko. No ale jak w szpitalu w 2 dobie usłyszałam od położnej że "cycki matki Polki ale mleka z tego nie bedzie" to jak się miałam czuć? W domu mąż nie rozumiał początkowo i chciał żeby to mm jej dawać A ona jak miała jakieś 1.5 tygodnia to butelki już nie chciała. Ale na szczęście polozna przyjeżdżała nawet co 2 dni ją ważyć i widziałam że na samym cycku ładnie przybiera. I teraz już nawet o mm nie myślę. Rośnie mi klopsjuż wygląda powoli jak ludek Michellin;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 15:00
madziorek86, Lami, Domi_tur, Szczęściara, Słoneczko123, Nona, Pestkaa, sunshine03, Cytrynowy sok, OlivkowaMama, blair., przedszkolanka:), miśka, Biegającą-mama, Wik89, Edyśkaa82, tęczova, Magda - mbc, Malinowa91, Kijanka, Dośka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Talku, ja tak sobie karmiłam bezproblemowo od pierwszego dnia
no ale wyszły inne kwiatki 😂
Z tym spaniem oglądałam jakiś czas temu webinar, dzieci w okolicy 6-8tygodnia zaczynają dopiero dostrzegać jakąś rutynę. Czynności muszą być powtarzane minimum 3 razy w tygodniu
Dopiero w 3 miesiącu życia zaczynają same wytwarzać melatoninę, która wcześniej jest pobierana z wieczornym pokarmem matki.
I takie Maleństwa do 6 miesiąca życia mogą się wybierać na nocny sen między 21 a 1:30 i to jest zupełnie normalne
U nas chyba od 8 tygodnia Mały zaczął zasypiać po kąpieli 20-21 bo wcześniej 22-23, a teraz czasem o 19 już śpi 🙈
talku lubi tę wiadomość
-
Wiki samych wspaniałości Wam życzę 😘😘 dużo miłości i zrozumienia☺️☺️
Może to jakiś znak żebyś jutro zatestowała. Trzymam kciuki.
Alex malutka rośnie jak na drożdżach😘😘
Wik89 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Madziorek 🤣🤣 z tym spaniem to masakra. U mnie na razie nie ma żadnych bóli ani budzenia się co chwilę na siku ale młody nie preferuje lewego boku.. Tak mnie skopie że zaraz zmieniam pozycję😂😂
Jak tam u Ciebie wyprawka?? U mnie stoi w miejscu🙄 jakoś weny nie mam🤦♀️🤦♀️madziorek86 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Dziewczyny, piękne brzuszki 😉
Alex, Laurka rośnie jak na drożdżach 😊 Do wyściskania 😍
Wiki - kochana życzę Was w tym ważnym dniu samych wspaniałych chwil spędzonych razem, dużo miłości i spełnienia najskrytszych marzeń 😘❤
Wczoraj byłam cały dzień na zakupach, ale w sumie kupiłam tylko jedną sukienkę 🙈 Było wszędzie tyle ludzi, że nawet mi się do sklepow nie chciało wchodzić.
Dziś wizyta u godzinnego, w pzu i małe zakupy. Buziaki dla Was 😘 -
Piękne brzuszki, Laurka przesłodka i jaka duza! 😍
Wik, ja nadal wierze, ze masz w brzuchu najpiekniejszy prezent na rocznicePms to objaw i ciazy i okresu, wiesz to.
Czekam na te ruchy jak na zbawienie... Wiem, ze jeszcze jest czas, ale chce juz je czuc i byc spokojniejsza. -
Nikodemko uwierz mi że czasmi nie jest się spokojnym mimo tych ruchów😕😕 bywają takie dni że synek ma leniwy dzień i bardzo mało się rusza wtedy schiza czy wszystko wporzadku😔 ale te czekanie na wizytę już nie jest takie stresujące..
11.2015 pjp(*)
Laurka cudooooo 😍
Wiki, życzę Wam, żebyście zawsze byli szczęśliwi jak tego wyjątkowego dnia, nawet mimo przeciwności losu, no i żebyście z każdą kolejną sekundą kochali się coraz bardziej! 😘alex0806 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Laurka, jaka Ty już duża dziewczyna! 🥰
Jurek zasypia o 19 i wstaje o 6 potem o 7 idzie spac do 8 a w nocy budzi się różnie. Czasem raz czasem dwa.
Mam wrażenie, że gdyby poszedł spać później i się dobrze najadł, to by do rana pociągnął
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 16:31
Malinowa91, madziorek86, blair., Nona, Słoneczko123, Szczęściara, OlivkowaMama, Pestkaa, Edyśkaa82, Beti82, przedszkolanka:), Domi_tur, tere-fere, alex0806, Wik89, Cytrynowy sok, tęczova, Dośka, Biegającą-mama, sunshine03, Martek&M, miśka lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dośka gratulacje!!!💐🤱
Alex, Magda jakie słodziaki są z Waszych pociech!🥰🥰🥰
Wiki wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze! Miłości, miłości, miłości ❤Magda - mbc, alex0806 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.