Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona, wlasnie pozyczylam te ksiazke (Zmijowisko) od kolezanki i mM zamiar przeczytac, podobno super!!!
Nikodemko, tak, fertilman plus i cos tam jeszcze, fertilman od niedawna bo wczesniej byl na mieszance ustalonej przez androloga, ktory nie byl „fanem” fertilmana, z kolei urolog z invimedu mu zalecil fertilman, jakas dodatkowa witamine jedna i jakis lek na rozrzedzenie krwi chyba. Takze komboale od tygodnia nie kontrolowalam w ogole czy bierze, musze dzis to zrobic
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 20:40
Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wchodzę, bo widziałam parę dni temu post wcześniej, że Meggs rodzi, i dzień 25 urodziła i nawet nie miałam czasu by wejść i pogratulować
tak więc Meggsiu gratulacje ogromne dla Ciebie i Wiktorka! Poznawajcie się i kochajcie
odpoczywaj mamusiu
Nona, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co kp - przy nawale odciągałyście mleko dodatkowo? Czy tylko maluszka dostawiałyście? My się dostawiamy, Wiktor ładnie ssie ale szybko zasypia i całych piersi nie odciąga. A u mnie to mega nawał. Cycki jakby miały eksplodować takie wielkie i robią sie twarde i bolesne.
-
kozgo wrote:Pestka no normalnie jakbym o moim czytała, w nocy szarpie, puszcza, łapie potem pol h odbijania i od nowa chce jeść i ryk i od nowa a w dzień super pięknie ssie i nie wiem o co chodzi
-
Meggs z tego co wiem,to jak odciągniesz to jeszcze bardziej pobudzisz. Tu dziewczyny Ci doradzą,bo wiedzą lepiej co robić (lekkie ściąganie rękoma chyba pamiętam?) a przy karmieniu staraj się wybudzać (ja smyram w policzki,uszka
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:włąśnie mój zrobił to samo. U nas to oznacza,że się wścieka na to,że mu z cycka leci a on chce tylko pociumkać jak smoczka. Dałam smoka,przytuliłam w innej pozycji i usnął
smoczki ratują moje życie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny urodziłam! Nareszcie!
Przepraszam, że nie odnoszę się na bierząco, ale to były ciężkie dni.
Po oksytocynie poszły same wody, poszły fest skurcze myślałam, że nie dam rady. Okazało się, że szyjka nadal bez zmian i tylko 2cm. Zlecili cc.
Jagienka przyszła na świat o 15:00, 3150g i 53 cm 🥰
Już po jednym karmieniu 🙂
przedszkolanka:), alex0806, miśka, Nona, Szczęściara, sunshine03, Meggs, Edyśkaa82, Słoneczko123, PierwiastkaZuza, Wik89, madziorek86, blair., Lami, Nikodemka, Domi_tur, Martek&M, tęczova, Beti82, OlivkowaMama, Ani0nka, Cytrynowy sok, Malamia, Malinowa91, Biegającą-mama, talku, Foto_Anna, Arashe lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:włąśnie mój zrobił to samo. U nas to oznacza,że się wścieka na to,że mu z cycka leci a on chce tylko pociumkać jak smoczka. Dałam smoka,przytuliłam w innej pozycji i usnął
U nas nie ma szans na smoczek nienawidzi już 3 rodzaje przetestowane jak mu daje to jakby go parzył
Witamy Jagienke, biedna się wymęczyłas ale dobrze ze jesteście już razemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 20:19
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie dziś Mikołajek pogryzł 🤦♀️
Średnio nam idzie przystawianie, jedną gryzie, a drugiej nie umie chwycić 😔
Położna laktacyjna będzie jutro w szpitalu, bo poradnia jest od pon-pt. Ale trafiłam..
Nie sądziłam, że to cycowanie jest takie trudne!