Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinowa91 wrote:No to musze sobie jeszcze troche poczekac na ciazowy brzuszek🤷♀️
Ja po domu zasuwam w legginsach i w sumie jak gdzies wychodze to tez, bo mi najwygodniej.. do szczypiorów jak Beti nie należę 😁 wiec guma w pasie najwygodniejsza🤣
Szymek🥰 kolejny cukiereczek😍
Poprostu spodnie mam za małe hahha
Jezu dzisiaj dzien bez mdlosci -jak cudownie ...
Zaraz pewnie bedzie zemsta i pojde kibel przytulacMalinowa91 lubi tę wiadomość
-
A ja muszę pochwalić swojego syna! Cała podróż do lekarza i z powrotem bez płaczu, nawet u pani doktor był bardzo dzielny
byliśmy na przeglądzie i dostał antybiotyk w kremie na potowki, tak to wszystko oki ☺️
Cytrynowy sok, Beti82, Szczęściara, Edyśkaa82, Malinowa91, Słoneczko123, tęczova, Lami, blair., madziorek86, alex0806, Wik89, talku, Arashe, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Nona w końcu gadasz po ludzku.. Jak wróżka Domi powiedziała że w przeciągu 3 mcy będzie syn to będzie😁😁
Jeju ile tu dzieciaczkow dzisiaj. Już pisałam że na naszym forum same piękne dzieci😘😘
Kurcze tak Wam współczuję tych bolacych brzuszków..Nona lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Przepiękne dzieciaczki 😍😍😍😍😍
Szkoda, że nie załapałam się na Przemusia.
Ratują mnie nakładki na piersi kupione tu w szpitalu. Jest mleko ❤
Mój 🎅 nie umiał chwycić płaskich brodawek. Jutro wychodzimy do domu😊Beti82, Słoneczko123, tęczova, Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
Doska jak bedziesz miala wiecej siły
Napisz cos o szpitalu
zadowolona jestes ?
-
Cytrynowa - a jakiego jest rodzaju i gdzie umiejscowiony? To ma najwieksze znaczenie jesli chodzi o zajscie w ciaze.
U mnie historia z miesniakiem jest dluga, mam go od kilku lat, rosnie i zmienia polozenie, ale nie byl utrudnieniem dla zajscia w ciaze, bo znajduje sie na zewnatrz macicy.
Dziewczyny, czy ktoras z Was kupowala moze sama gondole, a nie wersje 2w1? Są w ogole takie? Bo na pierwszy rzut oka w google nie bardzo je widze...
Wczoraj brat meza powiedzial, ze oddadza nam spacerówkę Oyster Zero, wiec teraz nie widze sensu kupowania wozka 2w1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, czy ktoras z Was kupowala moze sama gondole, a nie wersje 2w1? Są w ogole takie? Bo na pierwszy rzut oka w google nie bardzo je widze...
Coma i ja mamy mutsy nio, gdzie możesz kupić sam stelaż z gondolą. Potem odprzedasz na gwarancji za dobrą cenęNikodemka, Magda - mbc lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nonka, u Ciebie to wszystko jak w zegarku, Kup sobie witaminę E, ona jak zastrzyk młodości dla wszystkich komórek 😉
Ja wiesz że będę polecała mój zestaw inofem + niepokalanek. Ale niepokalanek może namieszać, bo to zioła, ale bierz sam inofem. Uwielbiam, już biere ponad miesiąc.Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Reset - super, dzieki za info, juz patrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 16:04
-
Mój za to od kiedy go położę ok 19.30 to wstaje co godzinę, co pol godziny i tak do 4 rano jedynie gdzie jest w stanie spać 2h to brzuchem na moim brzuchu brzuch go meczy jsk szalony, smoczkiem gardzi no nic trzeba przetrwać.
Domi a miałam zapytać bo pisałaś ze ta wizyta u osteopaty raczej nie bardzo udana była i sue zastanawiałam czy wogole coś pomogła ? -
Ale sliczne dzieciaki!!! 🥰
Dziekuje kochane za zyczenia.
Nona ale zastrzyk pozytywnej energii no to lubie, moze mnie zarazisz haha
Blair jak tam u Ciebie kochana?
Heh ja od paru dni ca chwile dotykam swoich piersi i oceniam, czy bola mniej czy bardziej niz poprzedniego dni hahha to juz jest schizaale bola mniej niestety
Nona, Nikodemka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023