Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona, zaprawiaj sie w jedzeniu kapusty i ogórków koszonych, bo w ciąży z synem to będzie Twoje śniadanie, obiad i kolacja 😁😁😁 u mnie na przemian z grejpfrutem 😛
Beti, ja Ciebie rozumiem. Też się tak czułam cały I trymestr. Zrezygnowana, zmęczona i nie w swoim ciele. Ale warto zrobić coś dla siebie wtedy kiedy masz lepsze godziny np. rano. Pójść na spacer z zjeść coś dobrego, poczytać książkę. Może Twoje ciało Ci mówi że czas odpocząć i wrzucić wsteczny bieg, zwolnić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 21:06
Nona lubi tę wiadomość

-
A powiem Wam że w tym szczęśliwym i jak się okazuje jakimś cudem owocnym cyklu ja się zakładałam kiszonkami i tą naturalną Wii Wit C bo wydawało mi się że mnie jakaś infekcja intymna łapie a nie chciałam żadnych leków brać. Także polecam z całego serca, jak widać działa na wszytsko 😁😁
Nona lubi tę wiadomość

-
Zgadzam się z Tobą Talku, wit C dobra na wszystko! Mój M w szczęśliwym cyklu pił codziennie 2000 mg, bo on to do tych naturalnych jest kiepsko nastawiony. A wit C u mężczyzn wpływa na ruchliwość
Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Zgadzam się z Tobą Talku, wit C dobra na wszystko! Mój M w szczęśliwym cyklu pił codziennie 2000 mg, bo on to do tych naturalnych jest kiepsko nastawiony. A wit C u mężczyzn wpływa na ruchliwość

Taaak, mojego też tą witamina C poiłam bo u nas był męski problem. Słaba morfologia, mała ruchliwość, mało żywych plemników, wiele patologicznych.
Więc wprowadziłam kiszoną dietę! I tadam ☺️
Słoneczko123, Nona lubią tę wiadomość

-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 08:51
-
Przedszkolanko właśnie takie głupoty mi dzisiaj nagadała że wyszłam stamtąd taka struta że szok.. Jak ja mam przytyć skoro mam jeść same warzywa 😕😕 do tej pory nie mogę przytyć. Jestem na plusie tylko 6 kg.. Martwię się że mój synek będzie mało przybierał że znowu będzie strach o te przybieranie😪 wizyta dopiero 4.11

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Da mi ktoras znak czy mam juz na suwaczku 19+3?

Ja pomykam w legginsach z hm i sa spoko, tylko troche obłażą. Poza nimi nic ciazowego nie kupowalam, bo przed ciaza chodzilam glownie w luznych sukienkach, poki co sie sprawdzaja.
A, no i zamowilam stanik z ali, juz taki do karmienia, ale chodze w nim teraz i jest super
Wygodny i mieciutki, a jednoczesnie ladnie podtrzymuje.
Słoneczko123, Domi_tur, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko, Nikodemko, super, że czujecie maluszki 🤗 To piękne chwile, jak wszystkie zresztą ♥️
Miśka, śliczny Mikołaj, piękne usta, takie ma delikatne rysy ♥️
Dośka, pamiętaj o wstawaniu bokiem, tak jak w ciąży. Najpierw chyc boczek, nogi dopiero na dół i odpychają się ręką, rób tak później jeszcze z 2-3 tyg połogu. Dziewczyny w szpitalu wiązały jeszcze do ramy łóżka pasek ze szlafroka. I podnoś Jagienke siłą rąk.
Nonka, nie pamiętam ile tego brałam 🤔 Na pewno więcej niż piszą 😂
Niezapominajko, wiem, że się denerwujesz, jeszcze chwilka 😘
Szczęściaro, rób po swojemu, mądrze i rozsądnie. Ty wiesz o co chodzi i ładnie sobie z cukrami poradzisz. Nie denerwuj się niepotrzebnie na farmazony 😘
Wiki, Meksyk?! O jaaaa! 😮😮😮
Betinko, wszystko będzie dobrze. Mała gwiazdka motrzebuje miejsca na fikołki 😘
My dzisiaj u lekarza, dostaliśmy nutramigen, brzuszek jak balonik okrąglutki. Oby było lepiej na dłużej niż tydzień/dwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 21:03
Nona, Słoneczko123, Dośka, madziorek86, Cytrynowy sok, miśka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona wrote:Dobra, kiszona dieta czas start! Jak się uda talku to stawiam browara w Krk.

A co to jest??? 😂😂
Ja już byłam tak zdeterminowana że próbowałam wszytskiego i wmawiałam sobie że zadziała. Ale co tak naprawdę zadziałało?! Może i kiszonki.
Nona, namów może małżonka na wspólne kiszonki, to zbliża 😝
Beti, zrób syrop z cebuli (Pan Tabletka) i syrop z czosnku. Witaminę C, miód, sok z malin, ja piłam jeszcze Echinacea z zielarskiego. Zdrowia!
Nona lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny