Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
sunshine03 wrote:Poczytałam i też spróbujemy w 5.miesiacu rozszerzać dietę chyba, że wszelkie znaki na niebie i ziemi będą wskazywały, że niegotowy albo niechętny
Picia z kubeczka to też bym chciała szybko nauczyć, żeby po roku żadnej butli nie było i mleka w nocy też nie, tylko wodaz butli jedynie mm do któregoś miesiąca i tyle ;)teraz tak samo chcemy zrobić.
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Dośka wrociliscie do szpitala?
Meggs mój nie miał,tzn.nie był naświetlany ale lekką mial(było widać po oczkach) i zeszła dopiero z tydzień temu. Lekarka 2 tyg.temu mowila,że to normalne jeszcze(wtedy mial)a teraz w środę już nie miał na wizycie;) -
Jak byłam w szpitalu była dwa dni naświetlana i puścili nas do domu. Powiedzieli, żeby obejrzała ją położna, albo żebyśmy skontrolowali wynik. Oczywiście przez święta nie było opcji położnej, pojechaliśmy do labolatorium przy szpitalu dziecięcym. Pobrali z paluszka. Wyszedł wynik 20 więc przyjęli nas na oddział. Potem pobrali z krew i tu już wyszło 16.
Meggs lubi tę wiadomość
-
Dośka wrote:Jak byłam w szpitalu była dwa dni naświetlana i puścili nas do domu. Powiedzieli, żeby obejrzała ją położna, albo żebyśmy skontrolowali wynik. Oczywiście przez święta nie było opcji położnej, pojechaliśmy do labolatorium przy szpitalu dziecięcym. Pobrali z paluszka. Wyszedł wynik 20 więc przyjęli nas na oddział. Potem pobrali z krew i tu już wyszło 16.
-
My się chwalimy świadomymi uśmiechami😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 19:38
talku, madziorek86, Lami, Słoneczko123, blair., alex0806, Kijanka, Biegającą-mama, tęczova, Meggs, Ani0nka, Pestkaa, tere-fere, Malinowa91, Domi_tur, Dośka, Szczęściara, Niezapominajka2, Arashe, Cytrynowy sok, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Przedszko ale cudownie
Moja dzisiaj ma dzień lenia. Cykl kupa-zabawa-marudzenie-cyc-drzemanko. I tak w kółko dzisiaj od ranaA jak wyspana to jaka śmieszka
Matce za to Obiad sponsoruje pizza hut bo nie chciało mi się nic robic. Posprzątałam mieszkanie I zrobiłam 2 prania. Ona tak drzemie po 20 minut więc akurat po troszkę robię wtedy. Wieczorem jeszcze prasowanko, mąż jutro wychodzi o 11teściowie po niego pojadą A po południu przyjadą też moi rodzice. I znowu nie muszę gotować bo mama przyjedzie z obiadem ;p Z roladą będę się musiała chować przed mężem;p bo on dieta płynna
Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jejka Oluś, jaki Ty duuuuży!!!! ♥️♥️♥️ I uśmiechnięty od ucha do ucha! Śliczny chłopczyk!
Dzisiaj upolowałam kilka pierdoletek na olx, wszytkie oczywiście z mojej wsi, ale to jest najlepsze. Osiołek na biegunach ♥️, stan super, pani wystawiła za 50, ale nawet nie wiem dlaczego tak wyszło, że sama przywiozła mi go pod bramę i sprzedała za 30 haha 😂
madziorek86, talku, Biegającą-mama, Kijanka, Meggs, alex0806, Pestkaa, Ani0nka, Malinowa91, Domi_tur, Szczęściara, Arashe, Nikodemka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, blair., Malamia lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Megsiu, jak sobie radzicie?
Doska, mam nadzieję, że szybko wrócicie do domu. Bo to chyba nie są jakieś przekroczenia znaczne. Z żółtaczką nie pomogę, bo jak mnie wypuścili ze szpitala, tak na następny dzień mała dostała. Ale wszystko było z nią ok i położna kazała jeździć po słońcu i wystawiać kołyskę na promyczki w domu, więc nawet nie miała mierzonego poziomu, no ale się załapałyśmy na koniec lata, więc wiadomo inaczej.
Alex, super, że mąż już wraca.
I dzięki dziewczyny za pocieszenie w związku z nóżką. To są minusy niewczytywania się w temat okołoszczepienny, bo po prostu ciemna masa że mnie. Przeczytałam o tych opuchnieciach na kartce od lekarki, no ale nie wiedziałam czy to częste czy nie. Ale na szczęście nic się nie powiększa, bólu też nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 16:05
Dośka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Kontrolowali nam wynik przed wyjściem, był 13,1 i dali nam wypis....
Póki co leżymy w jednym pokoju, mała na lampie. Jutro 24h zobaczymy wynik i lekarz zadecyduje co dalej. Lekarka mówiła, że gdyby od początku wiedziała że wynik wynosi 16 to by się zastanawiała nad przyjęciem. Mała nie jest apatyczna, ładnie je. Podobno wynik 20 jest wskazaniem do fotogerapii -
Dośka dobrze że ma fototerapię. Szybciej zejdzie. Laura miała 15 z krwi, 12.12 w dniu wypisu. A i tak wtedy naswietlali. Żółta była jeszcze jakiś czas ale ona ogólnie ma ciemną karnację
Dośka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 16:37
Lami, Słoneczko123, tere-fere, VianEthel2, Wik89, PierwiastkaZuza, Kijanka, Domi_tur, talku, Edyśkaa82, Szczęściara, Meggs, Arashe, Roxanne, madziorek86, OlivkowaMama, Nikodemka, Ani0nka, Martek&M, przedszkolanka:), alex0806, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, blair., tęczova, Malamia, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Zosieńko!!! Witaj na świecie!!! Dzielna nasza mała Calineczko 🎈🎈🎈🎈
Niezapominajko, jesteś super dzielna! 99% poród naturalny, tylko ostatnie centymetry trzeba było pomoc naturze. Jesteśmy bardzo dumne!!!
Nie pozwól, żeby ból się rozkręcił, zaufaj lekarzom i proś o przeciwbólowe, nic malutkiej nie będzie jak będziecie cycować, a Ty szybciej dojdziesz do siebie.
Mono ściskam 🤗🤗🤗Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Cześć Zosia!
Niezapominajko, byłaś bardzo dzielna. Aż się popłakałam, czytając opis porodu. Zaraz pewnie dostaniesz Zosię do siebie i już będziecie się tulić! Gratulacje, dzielna Mamo!Niezapominajka2 lubi tę wiadomość