X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • PierwiastkaZuza Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2019, 03:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajko, jak tam?

Marianka ❤️
    201909034765.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju moja tak doi od wczoraj, ze aż biedna się męczy i nierzadko przyksztusi. Za duże ciśnienie myślicie? A i ma często czlawkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 04:56

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę Domi to faktycznie dużo! Ale mu się wydaje ze dzieci maja tak jak dorośli , rośnie i potrzebuje teraz więcej a potem będzie miał dni na zabawę i wogole głodny nie będzie. Niestety ten pierwszy rok życia to ciągły "rollecoaster" bo się żyje od skoku do skoku , potem od zęba do zęba itd

Arashe ale wróciłaś do pracy przy dwójce dzieci to się liczy podwójnie 😅 Ja tez już bym chciała zabrać Hankę na basen ale czekam aż ta główka będzie już stabilna, ale wy idziecie w 3? Bo my od razu planujemy w 4 i wtedy nie mam szans popływać.

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Jeju Szymi chyba wszedl w jakiś okres wzrostu albo nie wiem o co chodzi ale je jak szalony😲 o 19 dostał butlę 150ml, za pół godziny płakał zjadł jeszcze 60ml, godzine później ryk i kolejne 120ml zjedzone 🙄 i na bank w nocy pobudki co 3 godziny na minimum 150... Od kilku dni zasypia niespokojne...

No i dzisiaj wyszedł mu czerwony suchy placek na buźce znowu :( a że śpi tylko na brzuszku to wszystkie kremy wyciera w pieluchę.

Jurek też tak miał! A teraz powinien zjadać 180 i czasami je 150 a czasami 120 😂

Domi_tur lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Lami Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajko kochana, dotrwałyście z Zosieńką do dzisiaj czy się tulicie? Cały czas myślę 😘😘😘

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero

Wysłany: 2 listopada 2019, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy to możliwe ze Hanka po Nań ma brzydka buźkę, ? Dostała ostatnio 2x w nocy , ja nabiału nie jem ( raz na rok śmietana w zupie, i łyżka serka homo od syna)

kozgo lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 listopada 2019, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Tez czekam na wieści, ale nie chce zaczepiać Niezapominajki bo pewnie co chwila ktoś ja obto pyta 🙃😊 wiec cierpliwie czekam na wieści

• Lami Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się nie wypowiem ile i jakich butli zjada najmłodsza Nina 😁

Kurcze, ta gulka pod skórą taka rozległa, z 3 cm średnicy i twarda. Oby schodziło, a nie się powiększało.

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś fatalna noc młody ma katar !!!! I masakra cała noc na mnie, ryk, cyca nie ehhh

Niezapominajko jestem z Tobą myślami.

My na basen to tez pewnie ok 3 miesiąca pójdziemy i tez w 4 ale mój 5 latek to już pływa sam wiec dużo go ogarniać nie trzeba.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami wrote:
    To ja się nie wypowiem ile i jakich butli zjada najmłodsza Nina 😁

Kurcze, ta gulka pod skórą taka rozległa, z 3 cm średnicy i twarda. Oby schodziło, a nie się powiększało.

spokojnie Lami, Jurek po pierwszym razie tez mial gulke pod skora na obu nozkach. Nic nie robilam i zeszlo. Przy kolejnych szczepieniach juz sie nie pojawil taki odczyn. :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też ma coraz większy apetyt,cycki nie nadążają. Wczoraj sciagłam na wieczór 90ml,po 2.5h zjadł 60ml butli bo przy cycku nerwy bo puste :o
    Księciunio spał w wózku 13-16:45 i co budziłam i wieczorem szał na rękach. Nie wiem jak go ogarnąć by znowu usnął z Pola i spał te 3h A tak to ona zasypia a on wstaje ..

Ja również czekam na Niezapominajke✊😁

Lami nam w szpitalu mówili że może się pojawić nawet ropa i strup i żeby nie martwić się b9 to normalne. Póki co u nas zaczerwienienie jest.

Mój ząb ciut lepiej a kataru jeszcze nie ma uf!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 17:58

❤💙❤💙
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Niezapominajka już tuli albo chociaż ciśnie;) niedługo poznamy Zosię ;)
    Lami pielęgniarka na szczepieniu mówiła, że jak odczyn będzie spory i brzydki to mam przyjść do lekarza. Laura miała spuchniętą nóżkę i stan podgorączkowy ale do 48 h przeszło. Jak Cię coś niepokoi to zawsze możesz tam zadzwonić i zapytać czy przyjść;) czy to normalne
    Ja sama nie wiem jak z rozszerzeniem diety będzie. Pewnie po 6 miesiącu. Mam porobione jabłuszka do słoiczków. Mama zblendowała nasze działkowe, niepryskane i jej zagotowała. Super mus wyszedł ;) jeszcze miała więcej porobić ale nigdzie nie może dostać znowu takich małych słoiczków

Moje dziecko dzisiaj przechodzi samą siebie. Wali kupy jak noworodzio. Od 2 to już 4 kupa. 2 konkretne i 2 pierdki zaciśnięte akurat wtedy, jak wydawało mi się że będzie spała w nocy;p ja nie wiem czy to jest normalne że ona tyle tego robi. Ale już przynajmniej jej nie męczą tak ciągle, tylko popołudniówka przeważnie;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajko cały czas mysle o Was! Czekamy na wieści ❤️
    A my dziś dzień lozkowo- cycowy. Trzymajcie kciuki abyśmy dali radę. Tylko na noc butle dam bo nie wyobrażam sobie co pół godziny albo częściej dawać cyca w nocy. Po butli śpi 3 godzinki a ja tez tego potrzebuje 😪 ale tylko na noc dam mm😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 09:17

talku lubi tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu dziecku nie żałuję, ale jeszcze we wtorek zjadl ledwo 700ml.
    A dziś w nocy 2:30 zjadł 150ml, za godzinę budzi się i histeria🙈 noszę, tulę, w końcu zalewam kolejne przygotowane 150ml, które zjada do zera😂😂😂

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka, Trzymam za Was kciuki 😘✊

Mam nadzieję, że u Niezapominajki wszytsko dobrze.

My wczoraj byliśmy na dluuugim słonecznym acz mroźnym spacerze, zakończonym obiadem i kawą z ciastkiem. A wieczorem film na kanapie z herbatką 😊😊 prawie randka. Ale musieliśmy spędzić trochę czasu żeby pogadać o swoich potrzebach.
    A dzisiaj planujemy kino. Widziałyście Boże Ciało? Warto?

madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy pizza na proszku do pieczenia to też pizza 😓? Mam tyle do zrobienia, że nie zdążę do sklepu dzisiaj 🙈

❤💙❤💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2019, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam i też spróbujemy w 5.miesiacu rozszerzać dietę chyba, że wszelkie znaki na niebie i ziemi będą wskazywały, że niegotowy albo niechętny :)

Picia z kubeczka to też bym chciała szybko nauczyć, żeby po roku żadnej butli nie było i mleka w nocy też nie, tylko woda :)

• Meggs Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny co miały żółtaczke u maluszków. Wasze dzieci długo po naświetlaniach były jeszcze żółte?

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs ok miesiąca u nas 😒

❤💙❤💙
‹‹ 2034 2035 2036 2037 2038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość: