Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurczę Domi to faktycznie dużo! Ale mu się wydaje ze dzieci maja tak jak dorośli , rośnie i potrzebuje teraz więcej a potem będzie miał dni na zabawę i wogole głodny nie będzie. Niestety ten pierwszy rok życia to ciągły "rollecoaster" bo się żyje od skoku do skoku , potem od zęba do zęba itd
Arashe ale wróciłaś do pracy przy dwójce dzieci to się liczy podwójnie 😅 Ja tez już bym chciała zabrać Hankę na basen ale czekam aż ta główka będzie już stabilna, ale wy idziecie w 3? Bo my od razu planujemy w 4 i wtedy nie mam szans popływać. -
Domi_tur wrote:Jeju Szymi chyba wszedl w jakiś okres wzrostu albo nie wiem o co chodzi ale je jak szalony😲 o 19 dostał butlę 150ml, za pół godziny płakał zjadł jeszcze 60ml, godzine później ryk i kolejne 120ml zjedzone 🙄 i na bank w nocy pobudki co 3 godziny na minimum 150... Od kilku dni zasypia niespokojne...
No i dzisiaj wyszedł mu czerwony suchy placek na buźce znowua że śpi tylko na brzuszku to wszystkie kremy wyciera w pieluchę.
Jurek też tak miał! A teraz powinien zjadać 180 i czasami je 150 a czasami 120 😂Domi_tur lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
A my dziś fatalna noc młody ma katar !!!! I masakra cała noc na mnie, ryk, cyca nie ehhh
Niezapominajko jestem z Tobą myślami.
My na basen to tez pewnie ok 3 miesiąca pójdziemy i tez w 4 ale mój 5 latek to już pływa sam wiec dużo go ogarniać nie trzeba. -
Lami wrote:To ja się nie wypowiem ile i jakich butli zjada najmłodsza Nina 😁
Kurcze, ta gulka pod skórą taka rozległa, z 3 cm średnicy i twarda. Oby schodziło, a nie się powiększało.
spokojnie Lami, Jurek po pierwszym razie tez mial gulke pod skora na obu nozkach. Nic nie robilam i zeszlo. Przy kolejnych szczepieniach juz sie nie pojawil taki odczyn.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Mój też ma coraz większy apetyt,cycki nie nadążają. Wczoraj sciagłam na wieczór 90ml,po 2.5h zjadł 60ml butli bo przy cycku nerwy bo puste :o
Księciunio spał w wózku 13-16:45 i co budziłam i wieczorem szał na rękach. Nie wiem jak go ogarnąć by znowu usnął z Pola i spał te 3h A tak to ona zasypia a on wstaje ..
Ja również czekam na Niezapominajke✊😁
Lami nam w szpitalu mówili że może się pojawić nawet ropa i strup i żeby nie martwić się b9 to normalne. Póki co u nas zaczerwienienie jest.
Mój ząb ciut lepiej a kataru jeszcze nie ma uf! -
Może Niezapominajka już tuli albo chociaż ciśnie;) niedługo poznamy Zosię
Lami pielęgniarka na szczepieniu mówiła, że jak odczyn będzie spory i brzydki to mam przyjść do lekarza. Laura miała spuchniętą nóżkę i stan podgorączkowy ale do 48 h przeszło. Jak Cię coś niepokoi to zawsze możesz tam zadzwonić i zapytać czy przyjśćczy to normalne
Ja sama nie wiem jak z rozszerzeniem diety będzie. Pewnie po 6 miesiącu. Mam porobione jabłuszka do słoiczków. Mama zblendowała nasze działkowe, niepryskane i jej zagotowała. Super mus wyszedłjeszcze miała więcej porobić ale nigdzie nie może dostać znowu takich małych słoiczków
Moje dziecko dzisiaj przechodzi samą siebie. Wali kupy jak noworodzio. Od 2 to już 4 kupa. 2 konkretne i 2 pierdki zaciśnięte akurat wtedy, jak wydawało mi się że będzie spała w nocy;p ja nie wiem czy to jest normalne że ona tyle tego robi. Ale już przynajmniej jej nie męczą tak ciągle, tylko popołudniówka przeważnie;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko cały czas mysle o Was! Czekamy na wieści ❤️
A my dziś dzień lozkowo- cycowy. Trzymajcie kciuki abyśmy dali radę. Tylko na noc butle dam bo nie wyobrażam sobie co pół godziny albo częściej dawać cyca w nocy. Po butli śpi 3 godzinki a ja tez tego potrzebuje 😪 ale tylko na noc dam mm😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 09:17
talku lubi tę wiadomość
-
Anionka, Trzymam za Was kciuki 😘✊
Mam nadzieję, że u Niezapominajki wszytsko dobrze.
My wczoraj byliśmy na dluuugim słonecznym acz mroźnym spacerze, zakończonym obiadem i kawą z ciastkiem. A wieczorem film na kanapie z herbatką 😊😊 prawie randka. Ale musieliśmy spędzić trochę czasu żeby pogadać o swoich potrzebach.
A dzisiaj planujemy kino. Widziałyście Boże Ciało? Warto?madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoczytałam i też spróbujemy w 5.miesiacu rozszerzać dietę chyba, że wszelkie znaki na niebie i ziemi będą wskazywały, że niegotowy albo niechętny
Picia z kubeczka to też bym chciała szybko nauczyć, żeby po roku żadnej butli nie było i mleka w nocy też nie, tylko woda