Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona powodzenia
U mnie ok, chyba 11dc i mam duuuuzo sluzu plodnego. Czyli pewnie za 3-4 dni owu. No tyle, ze ja sie juz wcale z tego nie ciesze, bo wiem ze moja plodnosc nie ma tu nic do rzeczytak jak pisalam, przechodze okres znieczulicy staraniowej i moze to i lepiej. W styczniu operacja M. Potem dwa cykle naturalnie i od 3 inseminacja albo ivf
Teczova, wow, kciuki za inseminacje! Moze w tym cyklu sie uda!
Blair kiedy transfer? Jak sie czujesz?
Przedszko powodzenia dzis z wizytami i szczepieniami...
Nikodemko daj znac jak sie trzymacie
Olivkowa gratulacje!Beti82, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Najmłodsza, bardzo mi przykro... nie wiem nawet co napisac. Nie ma dobrych słów. Pisz tutaj, jak bedziesz sie bardzo zle czula, zawsze wesprzemy, ale pamietaj, ze wsparcie online nie wystarczy. Mam nadzieje, ze offline tez je masz.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Najmłodsza, strasznie mi przykro, nie mogę przestać myśleć o Tobie i Twojej Mamie od kiedy zobaczyłam Jej zdjęcie na Twoim insta. Żaden wiek niestety nie jest dobry na takie pożegnania. Macie teraz wsparcie z góry, z pewnością szybko się teraz transfer uda.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
U mnie 1 dc, cykl mi się skrócił do 29 dni. Miła odmiana po 34-36 dniach.
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wik, Teczova - niech te okresy juz do Was nie przychodza, tak bardzo bym chciala zobaczyc Wasze dwie kreski...
Tez siedzi mi w glowie mama NajmlodszejTym bardziej w Naszej sytuacji. Tesciowa po wczorajszej tomografii jest jakby w lepszym humorze, ale wydaje mi sie, ze to taka dobra mina do zlej gry. Ona ma bardzo odpowiedzialne stanowisko, zarzadza 400 ludzmi, od kilku dobrych lat zyje w wielkim stresie i na pelnych obrotach. Jestem pewna, ze ten stres zrobil swoje, nie zauwazyla tez przez ten pęd, że cos zlego sie dzieje.