Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona, Szczęściara, madziorek86, tęczova, Nikodemka, Biegającą-mama, Pestkaa, Cytrynowy sok, Domi_tur, Słoneczko123, Magda - mbc, talku, tere-fere, Meggs, Lami, Beti82, alex0806, Dośka, Niezapominajka2, Martek&M, Arashe, przedszkolanka:), Kijanka, Malamia lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair, dziekuje :*
Olivkowa - jejku, wyglada jak laleczka! Ideał.
Magda - na pewno skorzystam, dobrze, ze o tym napisalam.
Nona - u nas jeszcze nic nie wiadomo, ale w rodzinie tesciowej nie bylo raka. Ani u jej rodzicow, ani u dziadkow.
Z rakiem piersi jest chyba inaczej, bo tu genetyka odgrywa duza role.blair. lubi tę wiadomość
-
Alex ah te wasze nocki! Zazdro ! Jesteśmy jakimś ewenementem na cycu, wlasnie miałam Cię pytać jak twoje cycki hehe moje kuźnic o 2-3 mnie budzą bo wszystko mimo wkładek zalane i wybuchają ...
Ja dziś karmilam przed 9 zawiązałam w chustę i poszliśmy z synem na spacer 3 h , wróciliśmy wyjęłam z chusty wsadziłam do łóżeczkach i dalej śpi czyli od ostatniego jedzenia już 6h 😳 A ja co 5min spr czy oddycha hehe bym milion rzeczy zrobiła ale cały czas mi się wydaje ze za chwilkę wstanie 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 14:59
-
Biegająca no czasem cycki rano rozsadza A czasem po prostu mam wszystko mokre ;p nie wiem co ona tak śpi. Wcześniej miała pobudki 3 i 5 mniej więcej A teraz ok 6 pierwszy raz. Teraz też spała 2 h to pewnie jest naładowana na popołudniowe szaleństwa;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵