Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
OlivkowaMama wrote:Dziewczyny nabrobię jak wrócimy do domku.
Wpadam tylko z zaległą foto.
Jaka słodyczgratulacje maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 17:58
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Monia, różne rzeczy - alergię, nietolerancję, za duże napięcie mięśniowe które powoduje problemy trawienne, bakterie w układzie moczowym, coś nie tak z narządami wewnętrznymi i pewnie wiele wiele innych. Kółka to wielki wór do którego wrzuca się problemy dziecka. Więc raczej trzeba kolki traktować jako przejaw problemu który toczy się w organizmie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 18:04
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi, a w związku z próbami z mlekiem, wczoraj byłam u mojej lekarki i powiedziała, że jak już Nina zareagowała pozytywnie na nutramigen to do pół roku nawet nie ruszamy. Że jeśli tfu tfu wróci, to własnie pójdziemy do tego gastroenterologia, bo on przepisuje ewentualnie po zbadaniu recepty na ten nutramigen puramino.
Teraz mamy się cieszyć zdrowym dzieckiem i robić sobie rodzinne zdjęcia. I miała rację, bo my wspólne mamy tylko jak była maleńka! 😨
No i rozmawiałam o tej otwartej buzi, mówi, że może wypisać skierowanie na rehabilitacje, ale żeby jeszcze poobserwować, że może to przez to, że teraz śpi trochę bardziej rozluźniona, bo te mięśnie nie są spięte od bólu. Na razie się masujemy i dużo ćwiczeń na brzuszku i rozluźnienie obręczy barkowej, a za 2 tygodnie na szczepieniu zobaczymy.Magda - mbc lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Yhh..wcisnelam anuluj...
Najmłodsza współczuję straty z całego serca, nie wyobrażam sobie co czujesz
Oliwkova piękny synus!
Lami właśnie mi uświadomiłas, że nie mam wcale takiego zdjęcia, a co dopiero w czwórkę. Ja nawet z mężem mam bardzo mało.
Nikodemko, tak to jest, zrobią nadzieję, a wyników nie ma...
PS. Pięknie byłaś ubrana na sesji brzuszkowej
Tęczova, przykro mi, że znowu wiatr w oczy,wierze ze w końcu się doczekasz!
Kijanko pamiętam jak to ja czekałam na poródjuż niedługo będziesz z maleństwem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 19:40
Nikodemka, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Arashe - dziekuje :* Sesje robil nam statyw, a stylizacje sponsorowal pobliski lump :d
Szkoda, ze mam Was tak daleko, zaraz bysmy nadrobily ten brak zdjęćLami, Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Lami, no i dobrze po co męczyć znów dziecko. Ja myślę, że nam pediatra kazała robić ten test bo nie do końca wierzyła w skalę naszego problemu i w zasadność przepisania mm przez pediatrę z luxmedu.
My czekamy na zdjęcia z sesji świątecznej, to będą pierwsze wspólne zdjęcia a i tak robiliśmy może że dwa ujęcia bo reszta to Szymi w bombkach, Szymi w śniegu 😂
Monia, tak jak napisała Lami, kolki to wszystkie problemy wrzucone do jednego wora. Jak widać u nas, kolki to nietolerancja laktozy, na którą kolzym i delicol rady nie dawał.
My się przymierzamy do zrobienia panelu pediatrycznego, odwlekamy to w czasie bo u dzieci do roku czasu wychodzi czasem fałszywie negatywny, ale może coś bym się z niego dowiedziałaNikodemka lubi tę wiadomość
-
Jej, Ninkodemko, Ty nawet statyw nauczyłaś robić najpiękniejsze zdjęcia pod słońcem 😳😳😳
A ja jakoś sobie cały czas tak myślę, że z nas takie super babki, że za kilka lat uda się nam zrobić wspólną fotę na pamiątkę z najlepszego spotkania na świecie!Nikodemka, Magda - mbc, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Monia dobrze,ze macie usg. Mleko to samo co my,oby okazało sie że mleko pomoże i wystarczy.
Magda tak po cichu czekam co odpowiesz Talku
Nikodemko haha, jak dla mnie zdjęcia i Ty jak z Hollywood :d
Blair no sypal i dzisiaj z deszczem. Okropna pogoda..
Olivkowa słodycz
Alex super ze spi:) ja na takie Poli czekałam 3 lata jak odstawiłam kp:)
u nas po szczepieniu przespał dzień z pobudkami (krzyk) i cycem.Nawet butli nie chciał.. po 16 wstał w super humorze,grzeczniutki i roześmiany . Trzyma nam się 37.9, obserwujemy. Teraz przysypia na mnie. a i ważymy 4210 g-460 g w 14 dni
Ja po wizycie tez super, wszystko pieknie wróciło do normydr pytał czy bedzie 3 jak odmówiłam tabletek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 20:18
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Arashe - ja nawet wole robic foty ze statywu na manualnym ostrzeniu, ale wtedy ktos musi robic za punkt odniesienia, w tym przypadku byl to maz, samej sobie bym nie zrobila
No i domyslam sie, ze rodzinna fota z ruszajacymi sie dziecmi, to ciezkie zadanie dla statywu
Lami - ja tez mam taka nadzieje. Szkoda by bylo nigdy sie nie spotkac... Dzieciaki podrosna i cisniemy z organizacja -
Kark tym bardziej podziwiam że po takich przejściach zdecydowaliście się na kolejne !
Chociaż przyznam, ze tak jak miesiąc temu bym dała sobie wyciąć macice , tak teraz mysle, ze z trójka nie było by tak źle 😂 Ale my już za starzy
Moja córeczka od 16 do 19 miała akcje wisk na wszystko poza 20 min w wannie , nawet jesc nie chciała, wyszło ze dziś karmiłam 4 razy czy to trochę nie za mało?tere-fere lubi tę wiadomość
-
Magda, jakoś z Twoich postów gdzieś mi się posklejało że masz związek ze stomatologią
plus właśnie ta Pani Doktor którą Cię dziewczyny mianowały. Myślałam, że ten acard i heparynę to rekomendujesz wszystkim z udowodnionych medycznie działań naukowych 😁😁😁
Ale skąd ta stomatologia mi się wzięła to nie pytaj, chyba umysł ciążowy mi szwankuje.
Twoja profesja daleka od moich przypuszczeń, aczkowlwiek może to będzie Twoja działaność na stare lata 😝
Ja tam mogę nawet do Wro się wybrać. Zorganizuje romentyczny weekend z M (on marzy żeby odwiedzić Wrocław) a potem w trakcie mu powiem że zostaje z dzieckiem bo ja idę na zlot czarownic 😄