Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha, Magda dobrze to rozegrałaś. Zorganizujemy we Wro i nie trzeba będzie dupsk ruszać hihihi 😋 To będzie najlepszy zlot czarownic, obojętnie w którym zakamarku naszego pięknego kraju!
Monia, spróbuj z YT inny szum. U nas szły wycieraczki samochodowe, deszcz, dźwięk suszary, a teraz udało się przerzucić spowrotem na szumisia. Wczoraj chodzę po sklepie z siostrzeńcem i on wystraszony co tak hałasuje za nami. Okazało się że szumiś mi się włączył w torbie, nawet się nie zorientowałam, bo już do tego dźwięku przyzwyczajona 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 22:09
przedszkolanka:), Domi_tur, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Magda nie zdążyłam przeczytać wiadomości wykropkowanej ;p
A dlaczego nie chce tabletek? Raz że mi i bez nich hormony szaleją 2.miałam i źle reagował,3.przy naszej ilościraczej zbędne 😂 4.może i trzecie się uda 😏😁🙈
Biegająca Ty widzę nakręcona jak ja,z tym,że ja póki co na ćwiczenia jeszcze bardziej niż bieg,on na wiosnę;p
Monia współczuję.. A jak Ci spi?
Lami szumis górą haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 22:10
Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość
-
4:00 i czujesz ze synek całuje cię w usta, po czyn mówi " wstajemy,chce siku" i wiesz , ze ten dzień będzie bardzo dluuugi...
My już po śniadaniu , toalecie , nawet kawę już wypiłam i zabawę klockami zaliczyłam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
U Hanki dziś po bokach twarzy jakas wysypka, czy to po wczorajszym płaczu, czy zjadłam prowokacyjnie jogurt ( bialkowy 👏👏) Ew jabłka ( wczoraj były gotowane ) bo za każdym razem jak zjem to coś nie halo ...
-
Biegająca rozumiem. I miłego dnia,bo faktycznie będzie długi
My na pewno w domu dzisiaj,pogoda brzydka plus po szczepieniu to nawet ich dzisiaj nie biorę. Noc na szczęście spokojna,zauważyłam że Olek ma godzinę 4 aktywna i później zasypia. Bez gorączki jesteśmy uf;) -
Przedszko mój tez jakoś 4-5 już przy cycu nie zasypia odkładam go z oczami otwartymi ale w końcu zasypia u nas cały czas katar no i niestety dużo łyka przez to powietrza i stad gazy. W sobotę przyjeżdża do nas fizjo spr napięcia bo młody już trzyma głowę jak 3 miesięczne dziecko oraz dużo odchyla głowę do tylu zobaczymy czy to napięcie czy może refluks bo ulewa bardzo dużo czasem aż nosem
-
Was dzieci a mnie mąż o 4 budzi, dobrze, że nie muszę się bawić z nim klockami. Udało mi się go całe szczęście jeszcze ululać przy cycu 😂 no i po co mi dziecko?
alex0806, Lami, Pestkaa, Wik89, Magda - mbc, Domi_tur, blair., Biegającą-mama, Nikodemka, Meggs, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Arashe, madziorek86, Malamia lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
kozgo wrote:Teczova po to masz 2 cyce żeby się nie kłócili :p
Domi_tur lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”