Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
https://www.51015kids.eu/kombinezon-zimowy-dla-niemowlaka-6a3706?utm_source=Facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed-product-7&utm_content=catalog-own-brand&utm_term=mobile&cid=km1313
Patrzcie, fajny kombinezon, a raczej śpiwór do wózka.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Też oglądałam o kolce w DDTVN 😉 U nas może nie jest to typowa kolka, bo córcia nie zanosi się płaczem, ale brzuszek jeszcze nie pracuje jak powinien. Wczoraj była położna i na szczęście uspokoiła, że to zupełnie normalne i nic złego się nie dzieje. Musimy przyzwyczaić do napinania i postękiwania. Dobrze, że mam położną która działa na mnie uspokajająco bo póki co trochę jestem matka panikara 🙈
Musimy brać z Jagienką probiotyki i stosujemy Delicol.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Lami pewnie, dam znać, tylko to dopiero 11 grudnia 🙄 i to jest termin do neuro w trybie pilnym 🙍 Ale podobno dobry ten neuro jest też pediatra i na milon dobrych opinii, więc nawet się ciesze, udało mi się zapisać na wizytę w szpitalu w którym pracuje, bo prywatnie to jakiś cud chytnac wolny termin wizyty na znanym lekarz...
-
Aż wygooglowalam te nosidło kavka.. No ale ja już mam w domu co widać na profilowym 😉 U nas elastyczna chusta ( tak jak nona ciemnoszara by wrazie co M tez użył i mniej się brudzi ) a jak zacznie siadać/ raczkować będzie nosidło -ok 8miesiecy. Z synem na pierwsze urodzinki weszliśmy już na Kasprowy i Giewont wiec polecam !
Dziewczyny trzymam kciuki za te wizyty u gastrologa i neuro,oby coś rozjaśniły i tu na forum dodatkowo pomogły ogółowi 😉Nona, Domi_tur, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bardzo prosze o kciuki!
Wizytuje o 13:15.
Oby wszystko bylo dobrze, a serduszko nadal pięknie biło 🙏🙏🙏Nona, PierwiastkaZuza, blair., Lami, Słoneczko123, tęczova, Dośka, alex0806, Nikodemka, Pestkaa, Beti82, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, Meggs, przedszkolanka:), Szczęściara, talku, Magda - mbc, Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Malinowa nie ma innej opcji 😍
Ja jutro mam wizyte i tak mi sie nie chceeee czekac tyle w poczekalni.
Powiem Wam ,ze ja sie chyba teraz bardziej boje tych wizyt niz kiedyś
W sobote obiecal mi ten mlody lekarz, ze mnie na oddzial wezmie do siebie na super usg.Jutro sie przypomneMalinowa91, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Właśnie wyszła pielęgniarka środowiskowa. Szkoda, że nasza położna nie była tak cudowną kobietą
Dużo podpowiedziala w temacie rozszerzania diety, no wreszcie ktoś kto nadawał na moich falach
Kark, nie dajmy się zwariować
Ja wiem, że przy tym dostępie do informacji jaki mamy w naszych czasach to co druga mama mogłaby napisać doktorat z dietetyki, fizjoterapii, psychologii dziecięcej itd ale trzeba w tym wszystkim zachować zdrowy rozsądek. I robić wszystko w zgodzie ze sobą a nie tylko suchymi faktami
Ja na przykład miałam wczoraj taką sytuację, że pies biegał nerwowo po domu bo się czegoś dzień wcześniej najadał u teściów, na dworze ściana deszczu a Mały właśnie po godzinnej walce ze snem wreszcie udał się na drzemkę. I miałam wybór - budzić Szymka, ubierać w tonę szmat, znieść na dół do wózka, zapakować w folię przeciwdeszczową, potem wrócić po psa i uskutecznić spacer. Mogłam też obudzić Szymka, ubrać w kombinezon dresowy, wsadzić w nosidło i wyjść z psem... I tak stałam i myślałam co będzie dla Małego najlepsze, czy to dobry pomysł żeby w tym nosidle na tym deszczu bo tak wszyscy marudzą i może ortopeda nie miał racji i dziecku zaszkodzę, a jak w ogóle zostawić dziecko samo w wózku na klatce a jak mi ktoś go ukradnie ... Tak myślałam, myślałam aż się pies zesrał w sypialni i problem rozwiązał się sam 🤷♀️🤷♀️🤷♀️Meggs, tęczova, Nona, Biegającą-mama, alex0806, blair., Wik89, fiorella82, Beti82, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Hahaha, Domi, jaki mądry szkolony pies 😂 nie mogę hahaha 😂
Kark, luz, przecież nikt ci nic nie zarzuca. U nas jak był brzuch to młoda TYLKO w dzień zasnęła w wózku albo bujana w foteliku samochodowym lub bujaku. Więc wiesz, uznawałam, że jak będę bujać godzinę, to taką samą krzywdę zrobię jak jeżdżąc godzinę samochodem, żeby chociaż chwilę nie wrzeszczała i pospała w dzień dla jej "zdrowego" w tym ambarasie wzrostu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2019, 15:53
Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja się melduję po wizycie u ginekolog.
Blizna sprawdzona - wygląda bardzo ładnie, nie widać, żeby gdzieś była cienka.
Cytologia pobrana, wyniki za jakieś 2 tygodnie.
Recepta na tabletki wypisana, w razie kolki mam odstawić.
Posiewy dopiero po operacji.
Starania najwcześniej w lutym, ale dobrze by było poczekać do operacji, która będzie nie wiem kiedy.
Poza tym luty mi nie po drodze, bo mam szkołę do czerwca i egzaminy czerwiec/lipiec, więc pewnie nie zaczniemy wcześniej jak kwiecień/maj.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy