Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coma gratulacje!❣🥰58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Heh biegajaca myje bo nie widze juz na dwor 😂 ostatnio mylam w sierpniu 😂
U nas nocka z milionem pobudek na noewiadomo co .. Ale wybaczam bo rano zrobil kupe i spi w kolysce co jest cudem bo rano jest zawsze maruda doctego stopnia ze musze ubrac go i isc na spacer.
Dzis sesja.. Matka sie pomalowala od x czasu a dziec na mnie krzywo spojrzal i zrobil mega podkowe i musialam do niego gadac by sie nie rozryczal 😂Nona, Lami, Niezapominajka2, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Coma gratulacje
Ja dzisiaj testuję dietę bezmleczną ;( team #czarnakawa dzisiaj. A nie #mlekozkawa. Pewnie będę mniej piła kawy bo jest fuj ;/ ewentualnie jakie mleko by pasowało roślinne? Ryżowe? Nie wiem jak ja przeżyje bez pierogów itd jeśli się okaże że to alergia. Dzisiaj od 6 już 2 kupy, w żadnej nie było krwi. Jutro z rana dzwonię do pediatry. Pół nocy ze stresu nie spałam ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Coma, gratuluję! Franiu, witaj na świecie! ♥️ Czekamy na Twe piekne lica 😊
Fiorelko 😒 Ale u Ciebie zaskoczy lada chwila, zobaczysz 🤗
Monia, a ta kolęda to jeszcze z zeszłego roku? Czy księża w styczniu na wakaszjon się wybierają i nie mają czasu na robotę? 😁
Domi, mi się właśnie wydaję, że musicie zmienić rytułały, bo obecne Szymiemu nie pasują. Jak nie chce spać na plecach to zróbcie rundkę autem, Ty do biedronki, mąż policzy szybko ile znaków jest przy głównej drodze, później Szymiego z fotelika na plecki do łóżeczka, bo na pewno zaśnie na pierwszym zakręcie. My dzięki temu funkcjonowaliśmy w płacze. Mój zawoził mnie do rodziców, później po jego pracy czekaliśmy na późną butlę, po butli fotelik, 20 minut do domu w aucie i dzięki temu spała.
Wczoraj Szymi pokazał, że potrafi, ale chyba chce mieć nowe bodźce, co go będą motywować.
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyEch, trochę miałam nadzieję, bo mdłości i wymioty się pojawiły,ale nadzieje juz małe, bo dziś lub jutro termin @, a na teście biel. Byłam u mojej starej ginki (żeby sprawdzić czy nie wyhododwalam torbieli na clo) i mnie przystopowała zeby jeszcze nie szaleć, tylko poczekać do grudnia ze staraniami. Dziewczyny, ma któras was clo zawirusowane? Może to pomoże?
-
Kark no właśnie nie wprowadzała, jem ciągle to samo. Problemy z brzuszkiem miała od dawna. Ale delicol załatwiał sprawę. I już ostatnio było lepiej i jej nawet tego delicolu mniej dawałam, na popoludniówkę tylko. Sama nie wiem co to. Zjadłam mandarynkę i wtedy miałam wrażenie że wysypka się pojawiła. Ale to już dawno było. Dzisiaj jakby jej zbledła wysypka i kupa normalna. Będę obserwować ale na pewno w tygodniu do pediatry.
No bo co może tak uczulać. Objawy jak białko mleka krowiego. Używam mleka do kawy, śmietany do zupy. Czasem zjem jogurt, serek wiejski, pierogi ze śmietaną, ser żółty.. i ciągle to jem więc nie wiem ;( martwię się o nią. Ale oprocz tej brzydkiej kupy nic jej nie jest. Jest wesoła, bawi się. Dzisiaj nawet kilka razy zaśmiała się na głosI ładnie je, całe noce przesypia.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi_tur wrote:Kurde Beti, otworzyłam zdjęcia Szymka z usg 1 trymestru z przekroju i teraz już sama nie wiem 😂 u nas był pindol bo wypiął się dupką w pewnym momencie, ale w takim ułożeniu jak na Twoim zdjęciu to chyba wyrostek jest tak samo do góry :p
Ja w ogóle dzisiaj mam 2dc. Po prawie 13 miesiącach od ostatniej miesiączki witam się z pierwszym cyklem po ciąży i... Jest jakiś dramat 🤨 wyszłam z Małym na spacer a po 30 minutach biegłam do teściowej do toalety bo wszystko przeciekło🤢 fujka.
Małż oczywiście zaproponował mi szybkie leczenie z okresu, ale posiadanie dzieci rok po roku to chyba nie jest moim marzeniem 😂
P.S
Byliśmy dzisiaj z moim high need baby w gościach. Powiem tylko krótko, nie chwalę bo mocną czkawką mi się to odbije, ale pierwszy raz zrozumiałam, dlaczego niektórzy tak bardzo jarają się własnymi dziećmi, jak naćpani jacyś. Po powrocie do domu obiecałam Szymiemu, że w nagrodę kupie mu samochód na 18stke. Dobrze, że jeszcze nie kuma😂😂
Myslalam,ze jak bokiem lezy to nic nie mozna stwierdzic -
tere-fere wrote:Właśnie jeżeli to co widzę to wyrostek to obstawiam jak Blair - chłopaka 😅
Ale tak jak mówię - Beti nie nastawiaj się na nic, bo u mnie u Julka nic nie dyndało, a u Basi dyndało 😂 Najważniejsze, że bobo w mieszkanku rośnie i ma się super 😊
Biegająca u nas śniadanie to płatki z mlekiem w 90% 🙈
Ale z kolacyjnych rzeczy, których nie wymieniłaś to gniazdka - w kromce wycinasz dziurę, kroma na patelnię i jajo do środka, obrót i na wierzch ser do stopienia. Ew kanapki z miodem bardzo lubią, sałatki owocowe, koktaile ow takie gęste z np płatkami owsianymi zmiksowanymi, jaja na miękko, tosty (sandwiche tylko z grilla el, bo sandwicher wywaliłam), kanapki z szynką i ogórkiem 😐
Plus odkąd piekę to chlebuś ziołowy odrywany i bułeczki twarogowe są nr 1 😁
Najlepsze jest to, że moje dzieci nienawidzą pomidorów, ale już krem z pomidorów czy ketchup znika w 2 sekundy 😌
Coma gratulacje! Byłaś super dzielna, miłego tulenia dzisiaj 😘
Fiorelko jeszcze będą II i to w tym roku, zobaczysz 😘! U was jak macie zielone światło to zanim zayptamy czy testowałaś to już w ciąży jesteś 😊😘
Alex a nie wprowadziłaś czegoś ostatnio u siebie albo u niej? Bo gdyby to było mleko to chyba od dawna by było coś nie tak...
Bo nawet mnie tez lekarz zaskoczyl pytaniem czy rozmawialismy juz na temat płci.
Ja sie najwczesniej spodziewam cokolwiek uslyszec za tydzien w czwartek i nawet jak tez lekarz za tydzien sie pomyli to jemu bardziej bede wierzyc bo ma certfikat.
No chyba,ze oleje temat płci.
Ja tylko za kazdym razem mam schize czy to dziecko sie rusza.Jak rusza to moge dalej nie patrzec hahah
-
Coma wielkie gratulacje
Kijanka a Ty nie chcesz urodzic ? -
Niezapominajko ja chyba przeczytałam całą Hafiję i okej, jest pewnie mega wsparciem dla wielu kobiet, tak na pierwszy rzut laktacyjnych porad jej blog jest bardzo przydatny, ale ma też sporo irytujących tekstów. Najbardziej mnie wkurzyło jak napisała, żeby kobiety nie przesadzały, że karmienie piersią jest ciężkie i wykańczające, zwłaszcza karmienie nocne, bo przecież obudzenie się dwa razy na pół godziny nie powoduje, że dorosły człowiek będzie się cały dzień osuwał z nóg 🤦♀
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość