Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Betiii!!!!! Ale piękny duży dzieciaczek! ♥️♥️♥️ Jej, dopiero było forumowe milczenie, a tu już brzuszek cudowny, paluszki widać jej jej 😍
Ja i moja kreseczkowa schiza przewidujemy, że będzie dziewuszka! 😁Wik89, Beti82, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
blair. wrote:Beti wiem że liczysz na córeczkę, ale ja po tym USG obstawiam że będzie synuś 🙈
Mnie po tych teoriach NUB i cośtam (nie pamiętam) też twierdzili, że wygląda na chłopaka.Przepraszam, zepsułam system.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
blair. wrote:Beti wiem że liczysz na córeczkę, ale ja po tym USG obstawiam że będzie synuś 🙈
talku, Magda - mbc, Lami, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, z okazji urodzin życzę Ci spełnienia tego największego marzenia. I tego, żebyś miała masę innych marzeń, które będziesz realizować
U nas bez zmian. Skrzacik siedzi dalej w brzuchu. A mi nie jest z tym bardzo źle, więc go już nie poganiam.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde Beti, otworzyłam zdjęcia Szymka z usg 1 trymestru z przekroju i teraz już sama nie wiem 😂 u nas był pindol bo wypiął się dupką w pewnym momencie, ale w takim ułożeniu jak na Twoim zdjęciu to chyba wyrostek jest tak samo do góry :p
Ja w ogóle dzisiaj mam 2dc. Po prawie 13 miesiącach od ostatniej miesiączki witam się z pierwszym cyklem po ciąży i... Jest jakiś dramat 🤨 wyszłam z Małym na spacer a po 30 minutach biegłam do teściowej do toalety bo wszystko przeciekło🤢 fujka.
Małż oczywiście zaproponował mi szybkie leczenie z okresu, ale posiadanie dzieci rok po roku to chyba nie jest moim marzeniem 😂
P.S
Byliśmy dzisiaj z moim high need baby w gościach. Powiem tylko krótko, nie chwalę bo mocną czkawką mi się to odbije, ale pierwszy raz zrozumiałam, dlaczego niektórzy tak bardzo jarają się własnymi dziećmi, jak naćpani jacyś. Po powrocie do domu obiecałam Szymiemu, że w nagrodę kupie mu samochód na 18stke. Dobrze, że jeszcze nie kuma😂😂 -
Nona wszystkiego najlepszego ! Widzę , ze swietowaliscie jak trzeba ( wino i było 😉). Super , ze wyniki M lepsze ! To dla wszystkich lasek z tym problemem światełko w tunelu!
Beti super zdjęcia, duży już ten twój DZIDZIUŚ ! Może Tobie kazdy dzień przy kibelku się dłuży, ale dla mnie wasze ciąże to lecą jak szalone.
XxMoniaXx kolęda ? Serio ? No i podziwiam , ze już okna myjesz i to na zimę ... Ja miałam myć we wrześniu , ale , ze z wiadomych powodów nie zdążyłam to odłożyłam sobie na wiosnę ta przyjemność, do wiosny i tak się pobrudzą 😂 A i teściowa będzie miała pretekst się przyczepić do czegoś na wigili ( TAK my jak co święta , całe robię ja , nie ważne czy w ciazy, czy z małym dzieckiem, czy w pracy heheh) =_Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj cały dzień w " gościach " u mojej mamy, było sporo ludzi bo po 20latach ciotka z Ameryki przyjechała 😂 ( na pogrzeb jak w starym dobrym filmie) . Kazdy się bał podejść do tej mojej Hanki, bali się chyba miny, bo naprawdę nie płakała noszona przeze mnie na rekach cały czas 😂 .. zachwycali się za to Mikołajem i wspominali jaki był grzeczny jak był malutki.
-
Jakie macie pomysły na sniadanie dla 2 latka ? U mnie na zmianę : owsianka, placuszki bananowe, omlet, kasza manna , kanapka z serem i tak w kółko ... wiecie musi być w miarę szybko przy ogarnianiu dwójki
już nie wspomnę o kolacji bo ta leży totalnie .. prawie codziennie budyń lub jogurt z bananem
-
Dziewczyny, urodziłam w piątek o 16:15, po 16 godzinach porodu okazało się ze skoczyło mi CRP, tętno moje i małej i była decyzja o Cc. A było już 9 cm rozwarcia.
Mała trafiła na pierwsza noc do inkubatorka na ogrzewanie, cpap i antybiotyk, ale rano już była w mydelnicze. Nosze jej pokarm, dziś chyba będzie już ze mna (wróci z neonatologii).
Po porodzie miała 10/10, ważyła 3580 i 56cm.
Trzymajcie za nas kciuki.fiorella82, Malinowa91, Pestkaa, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Niezapominajka2, madziorek86, alex0806, Lami, tere-fere, tęczova, Szczęściara, Kijanka, Nikodemka, Beti82, Wik89, Dośka, OlivkowaMama, talku, Słoneczko123, blair., PierwiastkaZuza, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość