Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Laski Szymi zaczął od kilku dni budzić się w nocy co 2-3godziny. Do tej pory spał od 20 do 2, potem do 6 i 9-10. Wczoraj zasnął o 20 i potem 22:30, 1:30, 4, 5:30, 7:30🙄🙄🙄
Pytanie brzmi - wtf?!?!
Pytanie nr 2- któraś chce się zamienić za bardziej śpiący model?
Moze to tzw. „skok” Jurek tez mial kilka takich nocy. Teraz zreszta budzi sie od kilku dni o 4:40 zeby zrobic kupe i isc dalej spac 🤦🏻♀️💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nonka pomyślności! Tylko patrzeć jak syn będzie na pokładzie!💙 super wiadomości!😊
Powiem Wam, ze syrop z cebuli od pana tabletki palce lizać 😉Nona, talku lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Nona, swietne wiesci z nasieniem!
Wszystkiego najlepszego, czuje, ze prezent bedzie zacnyDorodny, rozowy i placzacy.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Za karę wyłączyłam mu w nocy budzik i spóźnił się do pracy. Spoznilby się więcej, ale Nina nie chciała współpracować i krzyczała jak szalona z głodu budząc go. Wiem, jestem infantylna czasami, ale jakoś taka zemsta chociaż drobna sprawia mi przyjemność 😋
Nona, on ma i mechanika i porobionego ślusarza, spawacza itp. Później skończył informatykę. Z jego umiejętnościami idealnie nadaje się do pracy np na produkcjach do napraw/obsługi tych wszystkich maszyn-komputerów, bo i zna się na śrubkach i kabelkach i tej stronie komputerowej. I takich miejsc pracy we Wrocławiu na obrzeżach mamy pierdylion i to dobrze płatnych w dobrych warunkach. Już nawet mój ojciec mu nakręcił robotę u siebie. A ten baran na początku pracy u siebie ogarniał stronę internetową, sprzedaż przez internet, a teraz robi już wszystko, bo nie ma komu, czyli rozkręca części samochodowe, ogarnia wysyłki i te wszystkie komputerowe sprawy, cały śmierdzący smarem wraca do domu i najgorsze, że siedzi w tych oparach benzyny na nieogrzewanej hali. To nie są warunki pracy i płacy dla pracowitych i sumiennych ludzi w tych czasach. On jakby się zatrzymał w latach 90' gdzie była bieda i każdy się cieszył ze stałej pracy. A najbardziej mnie wkurza jego nieodpowiedzialność, bo on chorował za dzieciaka na granulocytopenie, czyli zmniejszenie ilości granulocytów i białych krwinek, co może powodować zaburzenia szpiku kostnego i ostatecznie białaczkę, a właśnie całą chemia, benzyna, farby i ich opary mogą spowodować nawrót tego stanu. Ale on się czuje "dobrze". Ostatnio doszły do niego informacje, że kolega, z którym całe dzieciństwo przeleżał w szpitalu na tę samą przypadłość miał w dupie, bo przecież "zdrowy" i pracował jako lakiernik. Po trzydziestce już musiał się zawinąć z tego świata, bo nagle choroba nawróciła, ale oczywiście nic nie sprawdził. Mój chociaż pozwala się gonić na pobranie krwi co 6 miesięcy.
Taka była umowa, że urodzi się mała i idzie do nowej pracy, bo on nie chciał zaczynać czegoś nowego i iść od razu na zwolnienie na mnie po porodzie. Bo to taki typ, że to "nie wporzadku przecież". Mam wrażenie, że w tej materii mieszkam z osłem, jakby był niepełnosprawny umysłowo. Nie wiem jak do niego dotrzeć 😥
Beti82, tere-fere, Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami kurczę też nie rozumiem Twojego małża. Z tego co piszesz ogarnięty i pracowity facet. Znalazł by coś z palcem w nosie, jeszcze w dużym, rozwiniętym i fajnie prosperującym mieście. Musi to zmienic, mieć uczciwa umowę, to przede wszystkim. Ja bym nie wytrzymała jakby mnie pracodawca tak w ciula robił.
-
Kark widze ze wyobraznia Twojego ponosi 😂
Nona swietne wiadomosci ☺ działajcie 😍
U nas byla kupa po 3 dniach. Mega zielona, brzydka. Najwyrazniej zaden bebilon mu nie sluzy bo po bebilon comfort i bebilon pepti taka sama reakcja. Brzydka wystekana zielona kupa i zaparcia.
Nic ogolnie była swietna 7x robilam mleko, z 50x wkladalam smoczka a z 100x budzilam sie bo stekal i sie wiercil. Do tego dzis rano jakas wysypka na brzuszku i pleckach ala potowki chyba , nie wiem.
Jutro szalony dzien. Rano sesja niemowleca.. Taaaa juz to widze.. Chyba kazde zdj bedzie z szuszarka 😂 potem szybko kosciol bo popoludniu mamy kolede.. Dzien bedzie napiety.. I moja pierwsza nocka sama z malymi bo M idzie pierwszy raz po dlugim urlopie na nocke. Bedzie ciekawie.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona, nie mam dla Ciebie prezentu ale liczę, że robicie ten najlepszy prezent 😘 wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najwspanialsze bo zasługujesz na to na 101%!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 13:43
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kark, mojego to by nawet nie zawstydził bilbord z 🐏 i opisany jego imieniem i nazwiskiem.
Najlepiej, bo miesiąc temu dzwoni brat mojego i mu mówi, że on rezygnuje z pracy, że będzie szukał czegoś innego. Mój z takim entuzjazmem mówi, no ja też rezygnuje, moja mnie ciśnie i dobrze robi, teść mówi, że od stycznia rusza nowy projekt u niego i będą potrzebować ludzi do komputerów, więc ja już się szykuję na rozmowę tam w grudniu.
Dwa tygodnie temu przyjeżdża szwagier, pytam czy zmienia pracę, a on że nie, bo poszedł do szefa, powiedział że rezygnuje i dostał 1000 podwyżki na rękę. I jeszcze tekst "a wiesz, nigdy nie wiadomo czy gorzej nie będzie jak się zmieni pracę, lepiej siedzieć w jednym miejscu" 🤐 Tylko jego sama podwyżka to więcej niż 1/3 pensji mojego. I wszystkie weekendy wolne, odbija się kartą, jak jest choćby 30 minut dłużej w pracy, to wszystko się sumuje w nadgodziny.
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark to wez te wspolne pieniadze ze sprzedazy sprzetu i kup samochod 😎😎😎
Nona stowka! Super z tymi wynikami jaram sie 😁 czas na dobre nowiny w grupie staraczektere-fere, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami Droga, jak ja dobrze znam taki typ faceta! Mój były małżonek taki był właśnie, milion możliwości dużo lepiej płatnej pracy ale jakieś "sentymenty" trzymały go tam gdzie praca 6 dni w tygodniu po 10-12h za słabą kasę. Jako że pracował u szwagra to umowa na najniższą krajową a o jakimś chorobowym mógł pomarzyć. Zawsze się o to klocilismy, ale zawsze mu było nie po drodze do zmian. Milion ofert, ale w jego przypadku to strach przed zmianami go ciągle zatrzymywał i wciąż szukał wymówek.
U nas to był jeden z powodów rozstania, a dla niego znów rozwód kopem do działania. Od razu zmienił pracę 😂
Ja tam mojemu małżowi teraz jadę z grubej rury jak ciągle go w domu nie ma, że Szymi będzie na pan do niego niedługo mówił 😂 i to działa 😂Nona lubi tę wiadomość