Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi rodziła jak Kaczorowska (no prawie w ten sam dzień 😉), Meggs miała rodzić razem z Krupą, ale wymieniły się z Niezapominajką, a Słoneczko chyba rodzi z Lewandowską!
przedszkolanka:), alex0806 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona, piękne wyniki! Nie mogę znaleźć wyników mojego chłopa. Ale na pewno miał gorsze wyniki tuż przed tym cyklem kiedy się udało.
Także teraz będziesz tutaj codziennie raportować było było było.
Lami, a Twój mąż czerpie satysfakcję z tej pracy? Nie chciałby weekendów z rodziną spędzić? Może weź go tak pod włos, że mała taka mała, że te tygodnie lecą i nigdy mu nie wrócą.
Bo może to taki typ, że jak Ty się wkurzasz i krzyczysz to on teraz po złości będzie robił, tylko nie wiem komu, chyba sobie.
A my wczoraj wylądowaliśmy w Krakowie. Odebraliśmy mieszkanie od naszych lokatorów. Syf totalny, dziurowe ściany z brudne drzwi, piekarnik, lodówka. Tragedia jak ludzie żyją. Ale bierzemy się dzisiaj za szorowanie i malowanie. Ja chyba częściowo z pozycji kanapy skoro do środowej wizyty mam się oszczędzać... ale to znaczy że nasza przeprowadzka coraz bliżej 😊😊😊😊 -
talku wrote:Beti, ja mam liczony termin z OM. I nawet jak na USG się zmieniał to jeśli nie jest to więcej niż +/- 7 dni to się nie zmienia.
Na USG genetycznym się ostatecznie ustala termin porodu. Ty teraz miałaś genetyczne? A późnej jeszcze takie porządne u lekarza z certyfikatem?i za tydzien z certyfikatem
talku lubi tę wiadomość
-
Beti, fantastycznie
czekamy na fotki Twojej córki 😊😊😊
Kark, ludzie nie dbają jak nie ich. Niestety. Jeszcze im poszliśmy na rękę i zapłacili za połowę listopada a nie za cały zgodnie z umową, a zostawili taki syf wiedząc że ja w ciąży. Szkoda gadać.
Ale mamy porządną ekipę remontową, mój brat z dziewczyną, brat chłopa mojego z dziewczyną, moja mama, siostra. Damy radę!
Beti82, Nona, tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona nie znam się na wynikach ale każda zmiana mnie cieszy.. Teraz róbcie tego syna😁😁
Oczywiście dołączam do życzeń.. Spełnienia marzeń, realizuj swoje plany.. Sto lat🎂🍸🍾
Ps. Ja za 10 dni też starsza🙈🙈Nona lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Laski Szymi zaczął od kilku dni budzić się w nocy co 2-3godziny. Do tej pory spał od 20 do 2, potem do 6 i 9-10. Wczoraj zasnął o 20 i potem 22:30, 1:30, 4, 5:30, 7:30🙄🙄🙄
Pytanie brzmi - wtf?!?!
Pytanie nr 2- któraś chce się zamienić za bardziej śpiący model?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 09:51
-
Nona piękny prezent na urodziny
Wszystkiego najlepszego kochana rowniez ode mnieNona lubi tę wiadomość