Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beti, aaaaaaa! Kto ma mieć dziewczynkę jak nie Ty, wyniki to tylko formalność
😘
Szczęściaro, ja właśnie dla pach poprosiłam o taki prezent ma 29 urodziny
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słoneczko u CIebie tez czuje ,ze bedzie coreczkaSłoneczko123 wrote:Kijanko - gratulacje! Doczekałaś się 😘 Samych wspaniałych chwil dla Marysi 😍❤
Beti - gratuluję córeczki 😍
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noo mowilam staremu ,ze ma zrobic córke bo ja bede złą tesciową dla synowej hahah to zrobiłSzczęściara wrote:Beti cudownie. W końcu dziewucha😁😁 gratuluję 😘😘
sunshine03, Szczęściara, Słoneczko123, Meggs, Magda - mbc, Nona, tere-fere, Lami, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti super ! Ty chyba raczej team córka zawsze byłaś?
Kurczę tak słucham tych waszych historii o wędzidełku/ wzmożonym napięciu mięśniowym i aż kusi gdzieś sie przejść by to sprawdzić... mam koleżankę z podstawówki która jest fizjo niemowlęcym chyba czas odświeżyć daaawną znajomość. A po podcięciu jak się dziecko zachowuje?
Z drugiej strony u mnie jest tak na zmianę raz gorszy dzień/ raz lepszy. Nie wiem czy na siłę szukać .... Dzis stwierdziłam, że mój ulubiony dzień tygodnia to dzień KUPY 😂 Bo u nas jest raz na tydzień i jakoś ostatnio przypada na weekend hehe
Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Najlepiej ważyć dwa lub raz na tydzień, bo przyrosty mogą być właśnie skokowe. Grunt żeby było do przodu po tygodniu. Martwić powinien brak przyrostu lub utrata wagi. Jak mi Jurek przybrał 100g na tydz to pediatra powiedziała że mało i to jest dolna granica.Niezapominajka2 wrote:Dziewczyny jak dziecko przybiera skokowo, to jak to wygląda w praktyce? Pestko, chyba Ty to obserwowałaś u Jurka?
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
No tak tak chcialam bardzo córkeBiegającą-mama wrote:Beti super ! Ty chyba raczej team córka zawsze byłaś?
Kurczę tak słucham tych waszych historii o wędzidełku/ wzmożonym napięciu mięśniowym i aż kusi gdzieś sie przejść by to sprawdzić... mam koleżankę z podstawówki która jest fizjo niemowlęcym chyba czas odświeżyć daaawną znajomość. A po podcięciu jak się dziecko zachowuje?
Z drugiej strony u mnie jest tak na zmianę raz gorszy dzień/ raz lepszy. Nie wiem czy na siłę szukać .... Dzis stwierdziłam, że mój ulubiony dzień tygodnia to dzień KUPY 😂 Bo u nas jest raz na tydzień i jakoś ostatnio przypada na weekend hehe
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
No wlasnie co potwierdza ,ze mamy na wątku najlepszych speców od usgMagda - mbc wrote:Beti, super 💗💗 zresta wczoraj Ci wszystkie spece od usg powiedziały, że córa!

Najważniejsze, że zdrowa 💗
Magda - mbc, Słoneczko123, Pestkaa, Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
Nona, syn działa w macicy 😍
Beti tyle kasy wydałaś a ja żem Ci to że zdjęciem za darmo mówiłam hahahha! Cieszę się razem z Wami❤️
Magda, mój pies nadal spieprza, za dużo decybeli 😂
Kark, to zależy co mają w ofercie
Magda - mbc, Słoneczko123, Beti82, Nona, alex0806, Lami lubią tę wiadomość
-
Betinko, ale extra!
Super, że wiesz kogo nosisz pod serduszkiem❣
Może i ja się w środę dowiem😊
Beti82 lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.