Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczułam pierwsze porządne kopniaczki przykładając rękę do brzucha 😍 Aż mi się łezka w oku pojawiła 😊
Beti82, Nona, Magda - mbc, blair., Meggs, tęczova, Szczęściara, Dośka, talku, tere-fere, przedszkolanka:), alex0806, Nikodemka, madziorek86, Malinowa91, Niezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Kurde moja coś mega zwolniła. Zobaczę po tygodniu. Je bardzo krótko, 8 minut, czasami w porywach 15, chyba taki 3-tygodniowy maluch powinien jeszcze trochę dłużej jeść... Mam wrażenie, że łyka powietrze i to ją zapycha. Siku i kupa w ilościach wciąż znacznych, ale od wtorku do dzisiaj 50 g tylko przyrosła
. Muszę częściej przystawiać, zresztą sama się domaga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 16:29
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Udało mi się na szybko Was nadrobić! Ciesze się, że tyle tu dobrych wieści! 😊
Kijanko GRATULACJE! ❤️ Witamy maleńką na świecie!
Beti GRATULUJĘ córci! 😀 Jednak dobrze była wywróżona lokowana ślicznotka! 😀
Słoneczko pierwsze ruchy są niezapomniane! 🥰
Domi hahaha czuję dokładnie to samo co Ty odnośnie wyglądu w ciąży, a teraz! 😄 Ciągły brak makijażu, włosy w koka, nosze ciągle ciążowe leginsy bo nawet nie miałam czasu odkopać swoich poprzednich ciuchów. W ciąży stroiłam się i malowałam na każde wyjście 😀
I powiem Wam, że ja samą ciąże mega dobrze wspominam, bo omijały mnie przykre dolegliwości. Ale sam koniec i moje 4 dni wywoływania porodu, z rozwaleniem przy zakładaniu balonika szyjki, niemożliwością jedzenia i picia przez dwa dni przed porodem dały mi na tyle po dupie, że jak jeszcze przypomne sobie bóle na oksy i info że rozwarcia nadal brak utwierdza mnie, że jest równowaga w przyrodzie 😛
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
My dzisiaj po wizycie.
I mam jedno pytanie bo z „szoku” nie dopytała dokładnie lekarza. Natomiast określił mi to tak, ze mam nisko spojenie łonowe i może być problem z porodem naturalnym szczególnie jeśli będzie duże dziecko.
A mamy 32+0 i maluszek ma 2300g
No i martwię się ze niemożliwy będzie porodu SN a zależało mi na tym. Cesarki chyba bardziej się boje niż porodu SN.
Czy któraś miała takie coś określone lub słyszała co i jak?Lami lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Beti, ale fantastycznie. To teraz dawaj przepis na córkę!! 😊😊
Słoneczko 😍😍😍 super, teraz te kopniaki będą coraz mocniejsze, coraz wyraźniejsze 😊😊
Z tego co czytam to ja teraz jestem w takim najlepszym okresie, już są regularne i wyczuwalne pod ręką a jeszcze nie takie bolesne.
To myślicie, że można w ciąży grać w kręgle czy nie? Któraś grała?Beti82 lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Beti, ale fantastycznie. To teraz dawaj przepis na córkę!! 😊😊
Słoneczko 😍😍😍 super, teraz te kopniaki będą coraz mocniejsze, coraz wyraźniejsze 😊😊
Z tego co czytam to ja teraz jestem w takim najlepszym okresie, już są regularne i wyczuwalne pod ręką a jeszcze nie takie bolesne.
To myślicie, że można w ciąży grać w kręgle czy nie? Któraś grała?
Podobno im starsza kobieta to wieksza szansa na córke
Takze ten hahaha
Najpierw synów musicie rodzic ,corki pozniej saNona, tere-fere, talku, Magda - mbc, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi_tur wrote:Kozgo ale po 7 dniach buźkę, w sensie policzki od wewnątrz itd czy wędzidełko i języczek? Ja masuje górna wargę, wędzidełko dolne i jeszcze pod bródką 8 razy dziennie 🙄 nienawidzą mnie : syn, pies i sąsiedzi 😂
Wędzidełko kazała masować dopiero po 7 dniach żeby się zagoiło bo my tylko dolne mieliśmy podcinane mówiła ze górne nie przeszkadza ale tez jest takie ze pewnie przerwa między zębami będzie -
Beti gratuluje lokowanej córci
Mi dziś nie sprzedali piwa w lidlu dla męża bo dowodu nie miałam po 30 i z 2 dzieci niezły komplement,
Niezapominajko moi obydwaj synowie jedli łapczywie standard 7 min 15 to było hoho bardzo długo i to od urodzenia a jeden i drugi kawał chłopa był i przybierali jak szaleni a przy pierwszym tez ten czas mnie martwił jak koleżanki opowiadały ze po 40 min karmiąprzedszkolanka:), Beti82, alex0806, tere-fere, Niezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość