Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Dziewczyny chodzi mi o te pierwsze dni.. Ile szło Wam pamprsow na dobę??
i tak przez cały pierwszy miesiąc
teraz trochę lepiej, bo nie ma już krzyku przy każdym nawet najmniejszym siku
ja bym pakę 2 kupiła i miała w zapasie, bo ja na rozmiar 2 powinnam przejść na pewno wcześniej - strasznie przesikiwał pieluchy, ale niedoświadczona to tego nie wiedziałammyślałam, że coś źle zapinam itp. przeszło przy większym rozmiarze oczywiście
także właściwie od razu po szpitalu by się przydały 2.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 09:43
-
Biegającą-mama wrote:Kozgo lubię za ten sernik - twój mąż piecze ciasta 😮😲
Alex Wow ! Ale twoja daje po spaniu !
My na początku pampers niebieskie i Premium care na zmianę. A później od razu dada 2 bo wielkościowo takie same jak pampers 1, ale miały lepsze ściągacze na nogach i jej kupa tak nie wypływała. Teraz kończę paczkę 2 i wchodzimy w 3Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - piona! Ja ddtvn i wybieranie stołu 😁 Zaraz omnibus Na Wspolnej, wiec pewnie zabladze tez na poduszki i elle decoration 🤭
Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Czekam na doplera w szpitalu. O 2 zaczął się gigant ból obu nóg, dałam je wysoko i ze zmęczenia spałam dalej, o 4 chciałam wstać do toalety i okazało się że nie umiem wstać z tego bólu, przed 7 zadzwoniłam na pogotowie i mówię że pojechałabym sama na sor, bo nie wiem co się dzieje, ale nie mogę wstać po prostu. Wzięłam heparynę żeby w razie czego nie zapomnieć i za pół godziny puściło delikatnie, że wstałam i chociaż poszłam się załatwić. Przyjechało pogotowie i zabrali do szpitala. Teraz się wkurzam, że nie zdążyłam odwołać, bo w zasadzie to nie wiem co to. Wszytko idzie jakby spod kolan, ale same kolana jak dotykam, czy nawet w nie uderzam nie bolą, nie wiem skąd on się bierze i czy ma coś wspólnego z heparyną czy samo przeszło że udało się wstać.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami trzymaj się tam i dawaj znać co się dzieje ❤️
Szymi po zabiegu nie chce jeść. Może go boli, ja pewno nie wie jak łapać butlę. Z moim rozmrozonym mlekiem jadł normalnie a teraz zjada może w ciągu dobry 6 razy po 6p-70 ml 😣😣😣 wykoncze się psychicznie. Nie mam więcej mleka w zamrażarce, już mu próbuje dawać wszystkie rodzaje jakie w domu mamy...