Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie dotarł prezent od Mikołaja 🎅 Dobra, wiem, że listopad, ale zapolowałam na mega promocję na depilator laserowy. Zobaczymy czy zda egzamin.
I rozczesałam dzisiaj włosy 💪 Zrobiły mi się tragiczne miesiąc po urodzeniu, mimo łykania supli.przedszkolanka:), Pestkaa, tere-fere, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
talku wrote:Mozna.
A co się dzieje? Źle się czujesz?
Wstałam z bólem karku i bólem tyłu głowy, a wiem, że jak się ból rozwinie to żaden apap nie pomoże, więc wolałam wcześniej zareagować.. całe szczęście jest już ok.. niestety jeszcze pokasłuje co mnie trochę martwi😑58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Lami daj znać czy taki depilator spełnia Twoje oczekiwania.. Też myślę nad nim ale nie wiem czy będą efekty.
Dziewczyny mam pytanie. Czy pokazuje się tego maila żeby odebrać te pieluszki w Rossmanie?? I czy mam je wziąć z półki??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 13:49
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja mam philips lumea i sprawdza mi sie tylko pod pachami i w okolicach bikini (ale za to baaaardzo się sprawdza). Ale może dlatego, że mam za jasne włoski na nogach i za ciemną cerę.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
tęczova wrote:Ja mam philips lumea i sprawdza mi sie tylko pod pachami i w okolicach bikini (ale za to baaaardzo się sprawdza). Ale może dlatego, że mam za jasne włoski na nogach i za ciemną cerę.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Poczyniłam pierwsze zabiegi na nogach i twarzy. Na twarzy bólowo prawie identycznie jak u kosmetyczki, więc zakładam, że efekt też będzie podobny 😊 Ale bikini to chyba będę w 50 ratach robić 😂
Polecam na takie rzeczy polować na RTV euro AGD, bo oni mają takie małe sprzęty na outlecie, u mnie było pudełko delikatnie naderwane, ale gwarancja normalnie, tu akurat producent daje 6 lat, więc myślę, że super. Normalnie kosztuje 1300, była promocja na 1000, a na outlecie kupiłam za 700 😊
Bo Szczęściaro, to działa tylko na mocno napigmentowane włoski - jak masz jaśniutkie, to nie osłabił cebulki, dlatego u niektórych kobiet to nie działa, albo tylko na wybranych partiach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 14:36
Nona, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara wrote:Po jakim czasie zauważyłaś efekt?? A nogi??
na nogach mi włosków prawie nie widać więc lumea też nie bardzo widzi.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tylko na szybko wpadlam powiedziec,ze mam wyniki
Bede miala CÓRECZKE
Mega sie cieszęSłoneczko123, Szczęściara, Nona, sunshine03, tęczova, Nikodemka, Niezapominajka2, Biegającą-mama, talku, Domi_tur, Magda - mbc, Meggs, blair., PierwiastkaZuza, Malinowa91, Kijanka, Edyśkaa82, Lami, jusci, tere-fere, przedszkolanka:), alex0806, madziorek86, Malamia, OlivkowaMama lubią tę wiadomość