Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kijanko gratulacje!!! Marysiu witaj na świecie 🥰
Dziewczyny apap w ciąży można?😑58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
A co jak obydwoje woleliby już roczniaka?? 🙆😂 Kto weźmie na odchowanie i odda z powrotem chodzące??😜 No my trudno znosimy rodzicielstwo początkowego etapu, nie będę czarować. Nie jestem na tyle czuła, troskliwa i "cackajaca" się. Oczywiście tulę, śpiewam, całuje po brzuszku, mój też to robi, ale gdzieś w środku oboje marzymy o czasie kiedy będziemy już tańczyć, turlać się na podłodze, łazić do lasu. Uwielbiamy takie "starsze" dzieci, z wzajemnością. Lubimy wchodzić w interakcje z dziećmi znajomych, przekonujemy do zabawy największe wstydziochy 😉
Biegającą-mama, Nona, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 18:05
tere-fere, OlivkowaMama, alex0806, blair., Biegającą-mama, tęczova, Meggs, Beti82, Słoneczko123, Malinowa91, Nona, Domi_tur, przedszkolanka:), talku, Szczęściara, Cytrynowy sok, Dośka, Malamia lubią tę wiadomość
-
Sorry,ze tak wbijam ni z gruchy ale mam pytanie - Warszawskie dziewczyny od dr W- jest naprawde tak bardzo dobry? Ma dobre w sumie opinie. Szukam jakiegos sensownego lekarza,ktory zastanowi sie nad moim problemem (juz pal licho,ze zaraz pykna mi dwa lata staran o ciaze,w sumie sie pogodzilam)-szukam takiego gina,ktory wezmie sie za moje bardzo krotkie i skape okresy (teoretycznie wszystko jest ok,endo rosnie do tych min8-9mm w owulacje, ale ja mam okresy trwajace 36h
Czy dr W jest naprawde godny polecenia?Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Kijanko gratuluję. Wkoncu😁😁 Witaj Marysiu😘😘
A ja powiem tak też lubię być w ciąży ale to moja ostatnia😂
Madziorku nawet nic nie mów. Zaraz Ty potem ja😳😳tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja lubiłam być w ciazy, ale począek i koncowka mnie mega zmęczyły. Mimo wszystko dla takiej kruszyny było warto
na pewno będę chciała mieć jeszcze dzieci, ale muszę najpierw wrócić do pracy albo znaleźć lepiej płatną, dopiero później będziemy myśleć
I kupić większe mieszkanie, bo teraz z Laurą i jej gratami już się ledwo mieścimy, a co dopiero z dwójką. Mam 27 lat, myślę że jest jeszcze czas na kolejne i w ogóle
niech najpierw cycuś mamusi podrośnie
Na moim wątku 92 zaczyna się już druga tura, a mamy pierwsze roczniaki dopieroMagda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
To mi się sam stan ciązy podobał 😊 choć moja ciąża była trudna i bardzo stresująca. Początkowo krwiak i plamienia, potem sielanka którą cudownie wspominam choć trwała mega krótko, a od 27 tc hardcore z zagrazajacym porodem przedwczesnym, szpital, wyciszanie skurczy, codziennie bole napinania i walka o każdy o dzień. Ale mimo że teraz też łatwo nie jest, stresu jeszcze więcej każdego dnia to było warto bo koło mnie leży mój największy cud 🤩❤😍
Beti82, madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Jak tak poczytałam sobie te Wasze analizy zdjęć usg to przejrzałam wszystkie jakie mam i naprawdę nigdzie nic nie widać 😂 Jedynie na filmiku z prenatalnych coś przebija, ale tak krótko, że nawet nie potrafię filmu w dobrym momencie zatrzymac 😂 Także naprawdę uparty ten mój dzieć 😁
tere-fere lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Aaaaaa!!! Wróciłam na 1 stronę obczaić kto następny!
AAAAA AAAA! 😲😲😲😲 TERAZ JA!!!! 😲😲😲😲
😆madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Ja narazie tez nie lubie byc w ciazy hahaha
Przytułam 1 kg a sie czuje jakbym juz z 10 miala
Takze pozniej to chyba w depresje wpadne hahahah -
nick nieaktualny
-
Pestko, ależ my patrząc na śpiącego Szymka, w drugi dzień z Małym w domu, marzylismy żeby juz5byl taki uśmiechający się i kontaktowy. Teraz marzymy żeby był raczkujacy, potem chodzący a potem żeby wyjechał na studia 😂😂😂 ale jeden znajomy nam powiedział, że oni tak z żoną marzyli żeby ich syn był większy i większy, w efekcie nie pamiętają pierwszych dwóch lat życia Małego. A teraz ma bunt 2latka i marzą żeby znów był malutki 😂 i tak już będzie całe życie
Magda - mbc lubi tę wiadomość