Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tere-fere wrote:Beti na obu córa jak się patrzy 😀😍 Na drugim nawet wyrostek widać 😉
To jakie imię ma maleńka Betinka 😍?tere-fere, Lami, alex0806, talku, Pestkaa, Magda - mbc, madziorek86, Nikodemka, tęczova, Malinowa91, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Hihi Beti, pokażę Ci kreseczki Twojej córy z poprzedniego usg, przynajmniej tak mi się zdaje że to one bo są super równe i symetryczne 😁
A tak w ogóle to masz tak piękne zdjęcia z tych USG że szok! I w ogóle dzidziuś się wydaje już bardzo duży! Gratuluję, cieszę się, że wszytko dobrze ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 20:33
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Beti,dziewuszka jak nic!
Szymi miał dzyndzla na prenatalnych :
Nikodemko, ale ja mówię o tym ze swojej perspektywy. Mam potrzebę bliskości że swoim dzieckiem, zaspokajam ją myśląc że czas korzystać teraz, jak będzie miał 3 lata z pewnością więcej czasu będzie chciał spędzać z ojcem, dziadkami, grać w piłkę, jeździć na rowerku itd. Wtedy mój małż będzie miał okazję się wykazać. Teraz nie specjalnie się angażuje i nie mam mu tego za złe, skoro nie karmię piersią to moment karmienia wykorzystuję na bliskość i przytulaski Z Szymkiem,nie czuję potrzeby oddawania go tacie do karmienia dla równowagi obowiązków.
Jak był na cycku i był małą nieodrywalną hubą to marzyłam żeby ktoś go karmil za mnie chociaż 2 razy dziennie. Teraz mi brakuje tych "naszych momentów" jak ciężkie by nie były. Przyjdzie ten moment kiedy nie będzie mnie potrzebował na 100% i ja się z tym godzę bo taka kolej rzeczy. A teraz jak ma te 3,5 miesiąca, jest kontaktowy, można się z nim fajnie bawić i wchodzić w interakcje inne niż cycek-sen-pielucha-cycek-sen to chłonę ten wspólny czas nawet jak jest ciężki i po godzinie odpoczynku chcę go wziąć na ręce i dalej pokazywać świat.Nona, Beti82, alex0806, talku, sunshine03, Meggs, przedszkolanka:), Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:
Dzisiaj juz 63 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 20:09
alex0806, Magda - mbc, Malinowa91, Lami lubią tę wiadomość
-
Betinko, czasami widać tylko dwie kreseczki - wargi sromowe większe, a czasami jeszcze jedną w środku, czyli mniejsze.
A robiłaś test z sody tak dla jajców? 😁
Beti, moja klawiatura ucięła słowo "ogromnie" do samego "nie" po gratulacjach 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 20:36
Magda - mbc, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja Wam powiem dziewczyny, bo u nawet meza Kark nie potrzeba, zeby to zrozumiec. Nam tu taki biznes za takie miliony ucieka kolo nosa, ze nie wiem... Trzeba otwierac te klinike robienia dzieci, odczytu usg i ogarniaia dzieci, bo ktos podlapie pomysl i dupa bedzie! 😅
Nona, Lami, Cytrynowy sok, Beti82 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi, co do przytulaskow, to moj Jurek juz nie jest tulasny. Teraz to prosze Ciebie, lezenie na brzuchu i gadanie do psa. A sprobuj go odwrocic na plecy... o matko jaki ryk! Takze najpierw zdetronizuje Cie pies, maz dopiero pozniej 🤷🏻♀️
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pestkaa wrote:Hahaha jaka analiza USG 😂 Doktorki z Fioletowej Kliniki znają się na wszystkim 💜 mała Baśka jak nic! Będzie mieć lok włos i fajny biust!
Stary mowi ,ze rozklada nogi po mnie hahahhaNona, Lami, talku lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Betinko, czasami widać tylko dwie kreseczki - wargi sromowe większe, a czasami jeszcze jedną w środku, czyli mniejsze.
A robiłaś test z sody tak dla jajców? 😁
Beti, moja klawiatura ucięła słowo "ogromnie" do samego "nie" po gratulacjach 🙈
Nie wiem czy to ma cos do sody ale tak sobie pomyslalam -
Jerzu był dziś u fizjo. Ma asymetrię i musimy ćwiczyć aż 3 razy dziennie, nie wiem jak ja tego małego pacjenta płaczka ogarnę 🙆
No i wiecie co, dosłownie tylko ta fizjo położyła małego na macie, obejrzała po swojemu pod kątem napięcia i asymetrii ale i tak pierwsze co mówi "o! wędzidełko ma krótkie". Okazało się że lubi ten temat i uważa, że jest do podcięcia. Kurde tylko teraz chyba wolałabym laserowo ciachnac. -
nick nieaktualnyDomi później też będzie czas na czułości, chociaż będą trochę inne!
Nic nie jest przesądzonenie wszystko jest wiadome, jak będzie.
U nas rowerki, baseny, rolki i inne sporty i aktywności to moja domena i to ja będę z młodym pewnie glownie tak spędzać czas, a nie tataWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 20:50
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahaha, Niezapominajko 💗 Ja nie chce drugiego. Ale dla takiej ciazy jak Ty mialas, mogalbym sie skusic. Chociaz i tak wszystkie tu wiemy, ze to pewnie moj maz zdecyduje za nas 🤣🤣🤣
a i Niezapominajko. Uwielbiam Cie za wzmianke o ciuchach. Jak mnie to denerwowalo, jak przestawalm sie miescic w ulubione rzeczy. A potem jak lezalam, to juz mnie wszystko denerwowaloWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 21:16
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021