Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam taką fazę żeby się cieszyć każdej chwili z synem. Gdybym miała córkę to więź wtedy wygląda inaczej, zawsze matka jest wsparciem dla nastolatki itd. A w przypadku chłopców pewnego dnia wjedzie faza tylko na ojca bo matka się nie zna i pozamiatane
Tak sobie wkrecam i dobrze mi z tym. Mogę wyjsc do fryzjera, do kina itd ale na noc bym nie zostawiła. Zaplakalabym się
Nie mam też fazy, że tatuś musi wszystko ogarniać. Szymi jest jaki jest i taka ich wspólna samotna moc nie byłaby dobra dla nikogoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Jasne Domi, Ty masz zupelnie inna sytuacje. Ale jak dziecko jest w duzej mierze bezproblemowe, to mozna sie zastanawiac.
Co do relacji matka-syn. To moj chlopak z lo mial zajebista relacje z matka. Mam nadzieje, ze to powtorze 🥰
Dobra, ide na te paznokcie, bo jak tu bede dluzej gadac, to mnie wykopiecie z grupy za bycie wyrodna matka 🤣 i zbyt duza feministka 🤣🤣 i juz mi nawet heparyna nie pomoze 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 17:47
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Ale to fajnie się czyta 😊 Zawsze człowiek wyłapie coś dla siebie.
Pani Doktór Heparynka, Pani jest nieusuwalna 😂
Dzisiaj w ddtvn podawali statystykę, że co 5 związek/małżeństwo rozstaje się do roku od urodzenia dziecka 🤔
A powiem Wam, że nie miałam problemu żeby wychodzić do tego skończonego 2go miesiąca na kilka godzin, albo zostawała z tatą albo babcią, ciocią, a teraz jakoś gorzej mi. Jak byliśmy ostatnio w kinie i była zajawka tego filmu polskiego o domu dziecka i pokazali taka rączkę niemowlaka no to poleciały mi łzy 😢Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja właśnie wróciłam z siłowni wyskoczyłam ze starszym synem on na zajęcia ja na bieżnie a mąż ogarnął młodego, mój to super wszystko ogarnia i mnie wygania na paznokcie czy trening żeby głowa się przewietrzyla jest super wsparciem i tak jak u Nony lepiej sprząta o gotuje ale ja lepiej piekę za to
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc, tere-fere, Pestkaa, Szczęściara, talku, przedszkolanka:), Słoneczko123, madziorek86, tęczova, Malinowa91, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie z Toba Kark, ale mnie bardziej chodzi o te checi wlasnie. Bo niektorzy to nawet tych checi nie maja i najlepiej zeby partnerka wszystko ogarniala i tu jestem na nie. Wazny jest balans. Dla kazdego bedzie on inny.
Ja tak jak pisalam matka polka i matka kwoka nie bede i bardzo potrzebuje tego zeby u mnie w domu tata byl jak mama. I na razie sie to udaje. Moze byc tak, ze potem bedzie mamoza a potem tatoza, ale do roku, kiedy z dzieckiem jest rozpoerdol potrzebuje miec ten komfort, ze #tatatoudzwignie 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 19:42
tere-fere, Nona, Domi_tur, alex0806 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
tere-fere, Nona, Domi_tur, Niezapominajka2, alex0806, Szczęściara, talku, Magda - mbc, Meggs, przedszkolanka:), Słoneczko123, madziorek86, tęczova, Malinowa91, Cytrynowy sok, Martek&M, Dośka lubią tę wiadomość
-
Domi - pociesze Cie, niekoniecznie tak jest. Moja mama tez tak myslala, poswiecala mojemu mlodszemu bratu maksimum czasu, uczuc i uwagi kiedy byl maly, teraz ma 21 lat i jest typem włoskiego syna 😂 Ma z nia az za dobry kontakt. Chociaz mysle, ze to w duzej mierze kwestia jego charakteru, nie tylko wychowania.
Beti - gratuluje zdrowej, pieknej corci 😍Beti82 lubi tę wiadomość